Crazy-devil Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 eeeeh frumos de toot acolo. cred ca ar fi una din destinatiile bune de vizitat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 Mesesul, ieri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 Ba frate nu mai exista primavara/toamna ,exista doar iarna/vara ! Daca o tine tot asa , "ne dam" prin mai/iunie ...drace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 Eu am fost weekend-ul trecut la Vatra-Dornei, la ski. Maine ma duc iar. Am vazut poze la Florin pe la Cavnic. Deci, nicio sansa sa ne dam pe motociclete, in viitorul apropiat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 Eu am fost weekend-ul trecut la Vatra-Dornei, la ski. Maine ma duc iar. Am vazut poze la Florin pe la Cavnic. Deci, nicio sansa sa ne dam pe motociclete, in viitorul apropiat. GRESIT!!!Mesteacanul e curat curat am fost ieri la o tura si pe Gutin,cu masina,si si ala e curat...dar parca a fost bombardament asa gropi sunt,si cu tancu` te pierzi in ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 Nu uitati de "dark side-ul" serpentinelor Misto rau filmul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 Atita imp cit nu esti in distributie intr-un film asemanator, e o placere sa te uiti. Si mie-mi place , dar ereu imi aduce aminte ca si eu fac parte din aceeasi categorie, si ma linistesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 daca e vremea cum speram cu totii, cine se baga duminica la un brasov-tg mures? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 Daca vremea e buna, noi o sa mergem spre Cluj / Baia Mare. In fiecare an, pana n-a dat caldura, am mers pe drumuri mai putin virajate, pt a nu face pe nebunii si sa ne "dezmortim". Hai cu vremea buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 Absent . Astept :gumele cu talon inalt,quickshifter,bujii iridiu, brembo 18-20+ alte maruntisuri (stop cu semnale integrate+++ bla bla bla) Motorul in principu e gata..vrum vrummm Take care now ,bye bye then..ne vedem prin mai- iunie ..sau dupa...pana-n octombrie You guys, have fun ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 sunt curios cum e stopul cu semnalele integrate. mi-as pune si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Cind te-o lua unul din spate, ai sa vezi ce " misto" sint semnalele integrate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Asta a fost primul lucru la care m-am gândit. Ca o sa fi dat de pământ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 sunt curios cum e stopul cu semnalele integrate. mi-as pune si eu. e mai mult stop decat stop cu semnale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 Am eu stop cu semnale integrate si pot confirma cele spuse mai sus. Se "plang" chiar si prietenii de drum. Nu se vede foarte bine nici cand semnalizez, nici cand franez. Mai mult, cred ca e o chinezarie, pt ca s-a ars semnalizatorul pe dreapta. Recomand sa lasi stopul stock si sa-i pui ceva lampi de semnal slim, pe LED. Mi-am pus pe 1000RR si erau vizibile de la distanta mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 Am eu stop cu semnale integrate si pot confirma cele spuse mai sus. Se "plang" chiar si prietenii de drum. Nu se vede foarte bine nici cand semnalizez, nici cand franez. Mai mult, cred ca e o chinezarie, pt ca s-a ars semnalizatorul pe dreapta. Recomand sa lasi stopul stock si sa-i pui ceva lampi de semnal slim, pe LED. Mi-am pus pe 1000RR si erau vizibile de la distanta mare. da-l dracu de stop, daca esti mereu in fata nu ai nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 Am eu stop cu semnale integrate si pot confirma cele spuse mai sus. Se "plang" chiar si prietenii de drum. Nu se vede foarte bine nici cand semnalizez, nici cand franez. Mai mult, cred ca e o chinezarie, pt ca s-a ars semnalizatorul pe dreapta. Recomand sa lasi stopul stock si sa-i pui ceva lampi de semnal slim, pe LED. Mi-am pus pe 1000RR si erau vizibile de la distanta mare. pe spate daca nu ma insel inca am "borcanele" alea originale. desi imi liasem semnalizari, nu am reusit niciodata sa le montez da-l dracu de stop, daca esti mereu in fata nu ai nevoie pai tocmai aici e problema. daca mergi in fata..... ai sanse sa fii ajuns din urma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 Am si eu stop cu semnale integrate...sunt fix degeaba semnalele,in schimb la frana se vede bine diferenta:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 racerii lu' peste prajit, vad ca nu scoate niciunul nasul din barlog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 Vii sambata pe Mesteacan, la George? Eu ma duc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dobro_c Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 (editat) Vii sambata pe Mesteacan, la George? Eu ma duc. Sa inteleg ca sambata ne vedem pe mesteacan??? da de data asta nu mai pun apa minerala in vin... ca si data trecuta cred ca a fost expirata apa Editat Aprilie 18, 2013 de dobro_c Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 Cata, de data asta nu raman la Baia Mare. Cred ca apar in zona si sambata si duminica. Mi-e un dooooor. Ne auzim la telefoane, poate ne asteptati la Dej si mergem in turma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 (editat) racerii lu' peste prajit, vad ca nu scoate niciunul nasul din barlog racerii lu` peste prajit au iesit sambata si duminca la ars benzina,dar fara aparat foto @stau-de-6:se pare ca se grupeaza adunarea pe Mesteacan-ring(eu cu G te asteptam in Dej daca e ora buna de plecare) @dobro_c:de la apa ta minerala ma dor genunchii,cred Editat Aprilie 19, 2013 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 racerii lu` peste prajit au iesit sambata si duminca la ars benzina,dar fara aparat foto @stau-de-6:se pare ca se grupeaza adunarea pe Mesteacan-ring(eu cu G te asteptam in Dej daca e ora buna de plecare) @dobro_c:de la apa ta minerala ma dor genunchii,cred e clar, ai facut apa minerala la genunchi..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 eu m-am dat ieri si alaltaieri,sunt antrenat pe ms-brasov. plec maine cu familia la munte la Bran, ca trebuie... weekendul viitor sunt unde spuneti voi, imi scot 2 fise de la bujii sa putem sa mergem impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate