suzuki73 Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 voi stiti,nu ma bag ca nu stiu sa inot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 suzuki73: tu stii ce meriti? sa fii umilit de vreun newbie pe un circuit, dar asta cu audienta. sa vezi ce ti-ar tacea gura atunci ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 Sunteti motociclisti de admirat peisaje???ma scuzati,atunci voi veniti pe ungaroring sa admirati peisajele...da intradevar e un peisaj frumos,adica o padure cu pasari,fluturii,soparle,soareci salbatici,mistreti,etc.. Sa va aduceti insectarele poate prindeti ceva noutati... suzuki73, ar fi o idee sa citesti primul post de pe acest topic, sa intelegi motivul pentru care a fost facut. Totodata, ar trebui sa intelegi ca serpentinar nu inseamna numai bikeri de nivelul vostru, care va invartiti in jurul cozii pe niste sosele de le stiti ca pe buzunarele voastre si abordati virajele pana atingeti si cu sliderele de la coate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 @suzuki: Erau ouale si kaiserul pt paste carbonara. @Crazy-devil: am supravietuit. Ontopic: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 @ sase: mergeti ca niste fetite ( ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 (editat) Am constatat si noi asta, tocmai de aceea ne-am apucat de gatit. In bucatarie, singurul praf care ne sperie, e cel de pe mobila. Editat Februarie 26, 2014 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 @suzuki: Erau ouale si kaiserul pt paste carbonata. nu era mai corect asa? @Crazy-devil: am supravietuit. gata, m-am calmat. n-am putut dormi de griji Am constatat si noi asta, tocmai de aceea ne-am apucat de gatit. In bucatarie, singurul praf care ne sperie, e cel de pe mobila. mwahahaha.. sah mat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki73 Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 Am constatat si noi asta, tocmai de aceea ne-am apucat de gatit. In bucatarie, singurul praf care ne sperie, e cel de pe mobila. cine sunt baietii cu care esti in video.???...6, eu cred ca george e cam speriat de forje,nu stiu ce sa cred dar poate ma insel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 Am constatat si noi asta, tocmai de aceea ne-am apucat de gatit. In bucatarie, singurul praf care ne sperie, e cel de pe mobila. ))))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 aoleu....si cu ce intri in lupta,cu bicicleta...ia aici ce-ai vrut sa pui aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki73 Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 niste poze,nu au intrat???cu mine,maestru emerit al sportului cu motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 niste poze,nu au intrat???cu mine,maestru emerit al sportului cu motor. mai incearca odata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki73 Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 ok...dar sa pun una si cu familia.suntem multi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 ce-i cu poza aia? vad ca esti singur si in pozitia aia eu merg printre babe sau cu spatele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki73 Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 Pune si tu una dacă ai!!sa te văd ce şti,că văd ca te dai şmecher de şmecher ...tu încă nu ai văzut circuite numai în poze ...pt.ca la taranoaia trebuie cizme de cauciuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 A mea e mai mare..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki73 Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 Ce??toba ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 (editat) Pune si tu una dacă ai!!sa te văd ce şti,că văd ca te dai şmecher de şmecher ...tu încă nu ai văzut circuite numai în poze ...pt.ca la taranoaia trebuie cizme de cauciuc gata. stop joc daca eu glumesc si tu incepi cu jigniri si atacuri. nu ma dau smecher sub nicio forma. asa sunt eu mai de caterinca si am crezut ca ti-ai dat seama. (sper ca ai glumit si tu) dar pt cultura ta generala uite dovada ca am vazut si eu circuit.(Misano, Italia) dar poate cand o sa cresti mare, o sa ajungi si tu acolo. Editat Februarie 26, 2014 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 Bondare , moshnegutu pleaca in primul wave cu vtwin`urile si noi in wave`ul 2 , o sa fie "trafic" dar ce sa facem... nu ai vazut si tu in filmarile lui Irnie cum se merge, ce zici ?face si Ionut ceva asemanator pt aventura ungureasca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki73 Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 Pai normal ca am glumit,sper ca ai peste 18 ani si ai inteles,dar ai inclinatie pe motor de 30%.... dar pt cultura ta generala uite dovada ca am vazut si eu circuit.(Misano, Italia) dar poate cand o sa cresti mare, o sa ajungi si tu acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 Pai normal ca am glumit,sper ca ai peste 18 ani si ai inteles,dar ai inclinatie pe motor de 30%.... ok. te-am interpretat eu gresit. ce-i cu inclinatia de 30%? p.s. in poze mergeam cu spatele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki73 Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 inclinatia pe curbe o ai cam 30% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 (editat) Dupa ce ti-ai dat seama? Editat Februarie 27, 2014 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki73 Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 (editat) pai se fac niste calcule,dar dupa calculul facut cam atat e,30%...e,dar nu e problema pt.ca in viitor mai dobandesti experienta... Editat Februarie 27, 2014 de suzuki73 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 in poza 3 pozitia e eronata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate