suzuki73 Postat Februarie 25, 2014 Share Postat Februarie 25, 2014 Da da da...dar george seamănă parcă cu suleyman în poză...a... mi-am amintit,pt.ca sunt la yamaha putem spune rossi & lorenzo 2014... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 25, 2014 Share Postat Februarie 25, 2014 am zis: GURAAAAA!!!!!!!!!!!!! tema pentru acasa. http://turism.bzi.ro/transraraul-noul-traseu-minune-din-romania-21010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki73 Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 lasa-ma prostiile astea si pregastete de hungaroring,nu te trage pe c.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 cu ce sa ma pregatesc? tu nu-ti dai seama ca e deajuns doar prezenta mea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki73 Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 aoleu....si cu ce intri in lupta,cu bicicleta...ia aici poza hungaro.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 am zis: GURAAAAA!!!!!!!!!!!!! tema pentru acasa. http://turism.bzi.ro/transraraul-noul-traseu-minune-din-romania-21010 am fost in 2012. e foarte misto,doar ca in acele de par era ff vag nisip si pietricele din alea mici... in rest,asfalt nou,curbe,peisaj frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 (editat) am fost in 2012. e foarte misto,doar ca in acele de par era ff vag nisip si pietricele din alea mici... in rest,asfalt nou,curbe,peisaj frumos nisipul fiiiin si cu pietricelele alea mici prezente pe toate drumurile pe care circuli....ti-a ramas asa rau piticul pe creier cu ele?com'on,get over it!si daca te intrebi daca am cazut si eu,DA!si ghici..am trecut peste "frustrarea" asta(...move on.no offence,nu o lua personal;) Ps:o sa postez un filmulet sa vezi ca se poate merge absolut decent fara prea mult stres pe drum murdar(stau-de-6 poate confirma) Editat Februarie 26, 2014 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki73 Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 Sunteti motociclisti de admirat peisaje???ma scuzati,atunci voi veniti pe ungaroring sa admirati peisajele...da intradevar e un peisaj frumos,adica o padure cu pasari,fluturii,soparle,soareci salbatici,mistreti,etc.. Sa va aduceti insectarele poate prindeti ceva noutati... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 nisipul fiiiin si cu pietricelele alea mici prezente pe toate drumurile pe care circuli....ti-a ramas asa rau piticul pe creier cu ele?com'on,get over it!si daca te intrebi daca am cazut si eu,DA!si ghici..am trecut peste "frustrarea" asta(...move on.no offence,nu o lua personal;) Ps:o sa postez un filmulet sa vezi ca se poate merge absolut decent fara prea mult stres pe drum murdar(stau-de-6 poate confirma) George, chiar nu-ti inteleg animozitatea asta fata de mine si nu stiu de unde pana unde tot insisti cu ideea asta de frustrare ca am cazut. Nu inteleg de ce ti-e asa greu sa intelegi ca nu suport si ca efectiv mi-e FRICA de nisip/pietris pt ca 70% din cazaturile mele s-au datorat acestui fapt. De ce ma faci prost pe fata, cand eu iti spun ca in acele alea de par pe Rarau era pietris fin,efectiv. Fac tam tam ca fix in acele alea de par esti aplecat, si asta sporeste riscul sa aluneci/sa cazi . Eu nu ma plang ca o piz.da de orice firicel de praf de pe strada, ca daca-i pana acolo,nu exista drum perfect in Romania. Uite , de cate ori am fost pe Mestecanis/Tihuta,fie ca eram cu masina sau cu motorul,nu am avut ce sa-i reprosez drumului ala. n-am vazut (eu personal) niciodata praf pe curbe/nisip/pietricele etc. Cel putin nu pe unde rulez eu( ca la margine or fi fost 2-3 pietricele,asta nu ma intereseaza). Crede-ma, am mers cu motocicleta asta (cu vitezana) pe orice tip de drum, nici nu-ti poti imagina...dar nimic nu se compara cu efectul de bile/rulment pe care ti-l da nisipul/pietrisul fin/rar aflat pe ASFALT atunci cand esti cu vitezana. Am mers si cu pasager pe RSV pe forestiere fara nici un stres, si era si PIETRIS, dar nu eram stresat ca atunci cand il vad pe asfalt... Iar revenind la Rarau, e foarte misto si foarte ''tehnic'' (ca sa zic asa) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki73 Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 voi stiti,nu ma bag ca nu stiu sa inot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 suzuki73: tu stii ce meriti? sa fii umilit de vreun newbie pe un circuit, dar asta cu audienta. sa vezi ce ti-ar tacea gura atunci ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 Sunteti motociclisti de admirat peisaje???ma scuzati,atunci voi veniti pe ungaroring sa admirati peisajele...da intradevar e un peisaj frumos,adica o padure cu pasari,fluturii,soparle,soareci salbatici,mistreti,etc.. Sa va aduceti insectarele poate prindeti ceva noutati... suzuki73, ar fi o idee sa citesti primul post de pe acest topic, sa intelegi motivul pentru care a fost facut. Totodata, ar trebui sa intelegi ca serpentinar nu inseamna numai bikeri de nivelul vostru, care va invartiti in jurul cozii pe niste sosele de le stiti ca pe buzunarele voastre si abordati virajele pana atingeti si cu sliderele de la coate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 @suzuki: Erau ouale si kaiserul pt paste carbonara. @Crazy-devil: am supravietuit. Ontopic: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 @ sase: mergeti ca niste fetite ( ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 (editat) Am constatat si noi asta, tocmai de aceea ne-am apucat de gatit. In bucatarie, singurul praf care ne sperie, e cel de pe mobila. Editat Februarie 26, 2014 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 @suzuki: Erau ouale si kaiserul pt paste carbonata. nu era mai corect asa? @Crazy-devil: am supravietuit. gata, m-am calmat. n-am putut dormi de griji Am constatat si noi asta, tocmai de aceea ne-am apucat de gatit. In bucatarie, singurul praf care ne sperie, e cel de pe mobila. mwahahaha.. sah mat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki73 Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 Am constatat si noi asta, tocmai de aceea ne-am apucat de gatit. In bucatarie, singurul praf care ne sperie, e cel de pe mobila. cine sunt baietii cu care esti in video.???...6, eu cred ca george e cam speriat de forje,nu stiu ce sa cred dar poate ma insel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 Am constatat si noi asta, tocmai de aceea ne-am apucat de gatit. In bucatarie, singurul praf care ne sperie, e cel de pe mobila. ))))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 aoleu....si cu ce intri in lupta,cu bicicleta...ia aici ce-ai vrut sa pui aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki73 Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 niste poze,nu au intrat???cu mine,maestru emerit al sportului cu motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 niste poze,nu au intrat???cu mine,maestru emerit al sportului cu motor. mai incearca odata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki73 Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 ok...dar sa pun una si cu familia.suntem multi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 ce-i cu poza aia? vad ca esti singur si in pozitia aia eu merg printre babe sau cu spatele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki73 Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 Pune si tu una dacă ai!!sa te văd ce şti,că văd ca te dai şmecher de şmecher ...tu încă nu ai văzut circuite numai în poze ...pt.ca la taranoaia trebuie cizme de cauciuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 A mea e mai mare..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate