manu_vvu Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 Tataie, te depaseste tehnologia. La fel o sa te depaseasca si tehnologia de pe BMW. Hai ca te ajut eu cu poza, am facut upload direct de pe tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 Bravo Otto , sa o stapanesti sanatos fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTI-RACING Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 Nota 10.văd că să ţinut de cuvânt. A zis că deocamdată nu mai intră pe japoneze Te aşteptăm la hungaroring.. Vi cu bătrânul viespea,stai în spatele lui şi prinzi câte ceva. Sau la brano,slovacia ring acolo poţi vedea performantele bmw-ului,că pe stradă nu ştiu dacă le atingi vreodată ... Acuma tu şti mai otto ce vrei,poate nu eşti curios de performantele bmw-ului ...ciao tutti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 nu vreau nimic frate,vreau sa ma simt bine si atat Bravo Otto , sa o stapanesti sanatos fara incidente! mersi frumos, Doamne-ajuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos gsxr Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 Va salut, Stie cineva starea drumului dintre reghin si tg mures? din ce am vazut pe maps parea cam in paragina Mersi frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 Felicitari Otto, dupa ce ca esti cel mai rau din curtea scolii iti mai iei si cea mai performanta scula! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 Va salut, Stie cineva starea drumului dintre reghin si tg mures? din ce am vazut pe maps parea cam in paragina Mersi frumos E in regula. Se mai lucreaza pe ici-colo, dar se merge bine. Felicitari Otto, dupa ce ca esti cel mai rau din curtea scolii iti mai iei si cea mai performanta scula! Cand spui "cel mai rau", faci referire, si tu, la skill-urile lui. Nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 29, 2014 Share Postat Martie 29, 2014 (editat) Uai serpentinarilor, ce fel de go pro folosiţi voi şi ce recomandaţi? Am găsit pachet de Go Pro 3 White parca, la vreo 1100lei nou. daca nu ma insel era cu wi fi. Şi nu ştiu ce sa fac. Mai erau şi alte tentative (Denver) la vreo 3-400 lei, care nu arătau asa rău. Merita sau nu? Editat Martie 29, 2014 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 29, 2014 Share Postat Martie 29, 2014 Uai serpentinarilor, ce fel de go pro folosiţi voi şi ce recomandaţi? Am găsit pachet de Go Pro 3 White parca, la vreo 1100lei nou. daca nu ma insel era cu wi fi. Şi nu ştiu ce sa fac. Mai erau şi alte tentative (Denver) la vreo 3-400 lei, care nu arătau asa rău. Merita sau nu? Go pro 3 black edition si go pro hero2...astea se folosesc la baia mare si isi fac datoria,evident cu un mic plus pt hero3 black.din cate am vazut si auzit nu as lua nimic altceva decat gopro hero 3.pt diferenta de pret pana la black,fa un efort si ia unul invloc de white...parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 29, 2014 Share Postat Martie 29, 2014 (editat) De acord cu fratele meu alb. Deja gasesti 3+ Black Edition la 1450 lei. Merita banii dati in plus. Editat Martie 29, 2014 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTI-RACING Postat Martie 30, 2014 Share Postat Martie 30, 2014 (editat) Aoleu ...se pregateste crazy pt.filmarile periculoase ce vor fi pe hungaro Editat Martie 30, 2014 de CRISTI-RACING Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 30, 2014 Share Postat Martie 30, 2014 Aoleu ...se pregateste crazy pt.filmarile periculoase ce vor fi pe hungaro nici gand.intai trebuie sa fiu sigur daca o sa vin, ca dupa aia oi vedea daca e nevoie sau nu de camera. eu doar vazusem intr-un magazin si ma cam tenta pretul. dar am analizat situatia bine si am ajuns la concluzia ca (personal) nu merita. am telefonul care-mi poate filma Full HD 1920x1080 (30fps) sau 1280x720 (60fps) la care am chiar si adaptorul de trepied sau suport de parbriz. (acea "piulita") ce-i drept, nu e waterproof, dar la cat ma intereseaza filmatul pe timp de ploaie, putin ma intereseaza. dar, am sa vad cu se descurca, iar daca nu-mi place, cel mai probabil imi voi lua un Go Pro. trebuie doar sa-i gasesc motovatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTI-RACING Postat Martie 30, 2014 Share Postat Martie 30, 2014 pai in iarna ziceai ca vi sigur la hungaro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 30, 2014 Share Postat Martie 30, 2014 Neap. Am zis ca ni ştiu,dar cred ca vin. Mai e pana atunci. Abia prin mai ma pot pronunţa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 30, 2014 Share Postat Martie 30, 2014 dar, am sa vad cu se descurca, iar daca nu-mi place, cel mai probabil imi voi lua un Go Pro. trebuie doar sa-i gasesc motovatia. Vezi ca Hero-ul are lentila wide si filmeaza la 170 de grade. Citeste pe aici: /index.php?/topic/685709-camere-pe-moto/?p=1333102 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTI-RACING Postat Martie 31, 2014 Share Postat Martie 31, 2014 Sa filmeze bine cand trec eu pe langa el:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 31, 2014 Share Postat Martie 31, 2014 (editat) Va salut, Stie cineva starea drumului dintre reghin si tg mures? din ce am vazut pe maps parea cam in paragina Mersi frumos Am trecut acum pe acel traseu. Pe sensul Targu Mures - Reghin te deviaza pe un drum de tara, cam 1 km.Daca vii invers, n-ai probleme. Se lucreaza la un pod si se circula doar pe un sens. Editat Martie 31, 2014 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 31, 2014 Share Postat Martie 31, 2014 Sa filmeze bine cand trec eu pe langa el:) sau invers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTI-RACING Postat Aprilie 1, 2014 Share Postat Aprilie 1, 2014 A venit caldura.... La forje. OTTO da adunarea,ca toata iarna au dat din tastatura pe aici. Acuma sa ii vad pe baietii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Aprilie 1, 2014 Share Postat Aprilie 1, 2014 le am de la un prieten imprumut ,au fost folosite o singura data in iarna asta la schi/placa ,poate o sa mearga si pe mobra ,sunt tare curios daca a mai folosit cineva asa ceva pe mobra si ce feedback are Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Aprilie 1, 2014 Share Postat Aprilie 1, 2014 le am de la un prieten imprumut ,au fost folosite o singura data in iarna asta la schi/placa ,poate o sa mearga si pe mobra ,sunt tare curios daca a mai folosit cineva asa ceva pe mobra si ce feedback are IMG_3672.JPGIMG_3674.JPGIMG_3676.JPGIMG_3679.JPG Nimic mai simplu.....fa o proba si da si cu parerea,doar stii ca cel mai important (ptr propria persoana) este ce crezi tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 As dori sa deschid putin cutia Pandorei: /index.php?/topic/709890-vand-kawasaki-z-1000-2008/&do=findComment&comment=3713055 Sper sa am timp sa-mi iau 3 pungi de pop-corn..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 As dori sa deschid putin cutia Pandorei: /index.php?/topic/709890-vand-kawasaki-z-1000-2008/&do=findComment&comment=3713055 Sper sa am timp sa-mi iau 3 pungi de pop-corn..... Offtopic. Ce e cu asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 (editat) Offtopic. Ce e cu asta? Mures racing at his best;)...pe serpentine...deci nu e chiar offtopic:P Editat Aprilie 3, 2014 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 Mures racing at his its best;)...pe serpentine...deci nu e chiar offtopic:P Offtopic. Ce e cu asta? nimic, stai jos, ai 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate