Stau-De-6 Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 Ma duc impreuna cu prietena, cu Hornetul. Nu ma duc sa fac pe eroul, dar merci de "heads up!". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 Ma duc impreuna cu prietena, cu Hornetul. Nu ma duc sa fac pe eroul, dar merci de "heads up!". eu eram singur si tot la plimbare, dar de asta iti zic, ca nu tre sa te arunci tare, ca sa ti-o furi oricum sunt f stranse curbele alea, unele sunt gen Cheile Bicazului (daca stii cum is alea),singura diferenta e ca pe Rarau asfaltul e nou si f ok, la Bicaz e ca dracu drumul Dupa ce termini de urcat, mai ai vreo 2-3 sute de metri de pietris pana la cabana , eu am urcat si ala cu motorul. Acu poate or fi mai aranjat bucatica aia mica. oricum e foarte frumos, merita vizitat. Iar drumul pana acolo e tipla, dupa cum stii, ca oricum esti din zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 Mai todea,da tu cu ce vi,pt.ca nu mai ai vitezana... Vin cu cronometru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 georgica, pai eu asa fac- intai gaz si apoi berile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTI-RACING Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 Da da ,cred mai otto ce spui tu,la beri sigur esti primu,dar la forje nu stiu ce sa zic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 Fetele, luaţi un Snikers. De unde sa comand şi eu niste tank grip-uri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 (editat) georgica, pai eu asa fac- intai gaz si apoi berile...Booon:) atunci ne auzim peste vreo 2 saptamani si poate facem o miscare pe undeva,sa-mi vina si mie motoreta;) @crazy:http://m.ebay.co.uk/itm/180837748008?nav=WATCHING_ACTIVE Editat Mai 23, 2014 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 Georgica ai prins imediat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTI-RACING Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 Fetele, luaţi un Snikers. De unde sa comand şi eu niste tank grip-uri? vezi ca sunt in piata la obor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 Georgica ai prins imediat Good teacher,good student:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 Cred ca se schimba schimbarea. S-ar putea sa ma duc la liceu vineri, 6 iunie, astfel incat sambata si duminica (7 si 8) as putea sa ajung la Sovata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 Booon:) atunci ne auzim peste vreo 2 saptamani si poate facem o miscare pe undeva,sa-mi vina si mie motoreta;) @crazy:http://m.ebay.co.uk/itm/180837748008?nav=WATCHING_ACTIVE eu am mai gasit astea. http://www.ebay.co.uk/itm/Eazi-Grip-Tank-Traction-Grip-Pads-Ducati-998-2002-2004-Clear-/151135061464?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item23305a05d8#shpCntId vezi ca sunt in piata la obor... ok. ms mult. cand ai timp, sa te duci sa-mi iei tu cateva l.e. am gasit http://www.ebay.co.uk/itm/170811069259 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 astea sunt deja taiate pt modelul acela,sunt ok,ce-ti daduse George era tot foarte bine insa trebuia sa le tai tu ,daca tu cumperi 2 sheet`uri si-ti mai raman bucati din ele ,le mai poti pune pe bascula din spate daca atingi cu gheata ,pe colo pe colo ... cum crezi,ambele sunt foarte bune si nu atata pielea de pe costum ,testate de mine weekendul acesta 2 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTI-RACING Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 pe ce culoare vrei???ca acu ma duc in piata sa iau varza pt.sarmale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 vezi pune varza la murat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 (editat) eu stiam mai nou ca daca ai malai cumperi varza )=)) "vorba melodiei":)) Editat Mai 23, 2014 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 pe ce culoare vrei???ca acu ma duc in piata sa iau varza pt.sarmale. Burgunde. Dacă nu, orizont inchis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTI-RACING Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 Ce zici ma??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 nu stiu? tu ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTI-RACING Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 Inca nimic...tu?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 ce topic de k#$kat de cateva pagini incoace... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 Inca nimic...tu?? la fel. ce topic de k#$kat de cateva pagini incoace... lasa we lumea sa socializeze. mai alungam si noi plictiseala, ca doar nu e biserica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 Incepe Adrian sa se faca bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 (editat) Incepe Adrian sa se faca bine. Nu, tocmai am venit de la kineto si eram ciufut )) ( glumesc ) Editat Mai 23, 2014 de Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 Nu, tocmai am venit de la kineto si eram ciufut )) ( glumesc ) ce-ai facut acolo? te-a montat ala la loc? cum esti? cand esti apt de urcat in saua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate