apriliacluj Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 altfel mergi după ce eşti aproape s-o comiţi. si cu asta sunt de acord!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTI-RACING Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 6...iti prezint conacu,unde vom sarbatori.....te astept fratelo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 Vine fratele tau alb! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 castelul Peles de Sovata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 Intim ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTI-RACING Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 castelul Peles de Sovata pune si tu cu castelu care il ai la taranoaia.....sa vedem ce ai construit,sau coliba ai construit din paie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 (editat) Info pt cei cu care nu m-am auzit la telefob: Etapa de la Brno pt Rookies este separata fata de "cei mari", in zilele de miercuri si joi (9-10 iulie), iar pretul este mai mult decat decent, 250 Euro, ce include antrenamente, calificari si cursa. Eu am platit deja, nu cred ca mai prindem o ocazie de genul asta. Editat Iunie 6, 2014 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTI-RACING Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 ai dreptate....cu ocazi de genu asta rar te intalnesti, 6...maine la sovata vor fi liniute moto... viespea sa inscris pe lista sa vezi show... totul va fi filmat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 grija mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 7, 2014 Share Postat Iunie 7, 2014 Va saluta "cei mai serpentinari". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Iunie 8, 2014 Share Postat Iunie 8, 2014 aoleu a scos Viespea mobra ce surpriza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTI-RACING Postat Iunie 9, 2014 Share Postat Iunie 9, 2014 DEMULT........vreau sa fac o liniuta cu tine(otto) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 9, 2014 Share Postat Iunie 9, 2014 (editat) Liniuta pe Bulevard, in Sovata. Btw, am fost placut surprins cum arata Sovata, acum. Ultima data am fost acum 4-5 ani, iarna, in extra-sezon. Imaginea e total diferita fata de atunci. Recomand zona si, fara nicio modestie, recomand vila lui Cristi-Racing si pe el gazda. Multumiri! Ne-am simtit ca acasa, o sa ne intoarcem. Editat Iunie 9, 2014 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTI-RACING Postat Iunie 9, 2014 Share Postat Iunie 9, 2014 Va multumesc....va mai asteptam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 I'll be back !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 Liniuta pe Bulevard, in Sovata. Btw, am fost placut surprins cum arata Sovata, acum. Ultima data am fost acum 4-5 ani, iarna, in extra-sezon. Imaginea e total diferita fata de atunci. Recomand zona si, fara nicio modestie, recomand vila lui Cristi-Racing si pe el gazda. Multumiri! Ne-am simtit ca acasa, o sa ne intoarcem. zici ca are vila de inchiriat? hmmmm. i-am dat cerere pe fb, dar n-a pomenit nimic. poate ma retrag vredata la o petrecere acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTI-RACING Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 Saptamana asta imi fac si eu facebook,ca acela e al neveste-mi.ciao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 uochei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 ce se mai intampla baieti?se mai da cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 Suna cam asa: Serpentinari, hai sa ne trotilam. Bautura, mici si bere, plus alcool dublu rafinat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 Suna cam asa: Serpentinari, hai sa ne trotilam. Bautura, mici si bere, plus alcool spirt dublu rafinat. te-am corectat eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 (editat) ce se mai intampla baieti?se mai da cineva?Da,unii se mai dau;) frumoasa iesire voastra de la tg seguiesc,un pic cam haos pe acolo.dar nice...si pozeleee...cata rabdare ati avut unii sa stati in soare:D Editat Iunie 11, 2014 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTI-RACING Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 Da boxe nu sunt??... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 Nu sunt gata inca ,mai au putin . Asa e Georgica a fost putin haos ... ne-am distrat , a fost bine .Te asteptam daca vrei data viitoare ,o sa-ti placa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTI-RACING Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 mai cmd,dar se poate pe circuitu asta treapta a treia..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate