demostene Postat Septembrie 9, 2005 Share Postat Septembrie 9, 2005 Din 20 septembrie la punctele de difuzare a presei din toata tara! Editorial 4 âO seama de motoare...â Test si tehnica 8 Prezentare: Harley-Davidson 2006. âNoutati in familieâ 16 Drive-test: Bimota DB5 1000. âDe ce nu?â 20 Drive-test: BMW HP2. âUn boxer care joaca durâ 28 Drive-test: Neander 1400 Turbodiesel. âAmintiri din viitorâ 34 Test comparativ: tuning bikes. Krause-Yamaha XJR 1300, RF Biketech-Kawasaki Z 1000, Bike Side-Honda CB 1300, Wegmann-Suzuki GSX 1507. âAtentie, animale periculoase!â 44 Test comparativ: sisteme ABS. âFranare cu sigurantaâ Magazin 52 Custom. âArta cineticaâ 56 Eveniment: SIAB 2005. âSalon auto... condimentat motoâ 58 Bikersâ party, East Side Dogs, Iasi. âLa limita norilorâ 60 Bikersâ party, Odorheiu Secuiesc. âAsediul de la Zeteaâ 62 Viking MC Bikersâ party, Satu Mare. âPetrecere in stil vikingâ 64 Bikersâ party, Brasov. âApucand taurul de coarne...â 66 Intalnire ATV-uri, Valea Crisului 2005. âInceputurile unei noi traditiiâ 68 Drive-test: Kawasaki ZZR 400. âSucces in miniaturaâ Mica publicitate 72 Motociclete second-hand si anunturi de vanzare-cumparare (liste de preturi) Sport 76 Cross Country Hungarian Baja: âUn pas catre Dakarâ 78 Moto Grand Prix: Brno (Cehia). âSuprematie confirmataâ 92 C.M. Superbike: Assen (Olanda). âSurpriza dublaâ Pony Express 80 Posta redactiei Benzi desenate 81 âVirtual bikerâ 82 Din numarul viitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Septembrie 25, 2005 Share Postat Septembrie 25, 2005 un numar reusit, ca toate de pana acuma (cel putin din cate am citit eu), dar parca e cam subtire... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBOOM Postat Septembrie 25, 2005 Share Postat Septembrie 25, 2005 Pagina 77 este foarte reusita.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Septembrie 26, 2005 Share Postat Septembrie 26, 2005 Pagina 77 este foarte reusita.... apropo de uleiuri, stie cineva ce filtre de ulei trebuie schimbate/spalate la un piaggio vespa et4? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Septembrie 26, 2005 Share Postat Septembrie 26, 2005 Maine ma duc sa cumpar revista daca articolul de la pagina 34 este asa cum cred eu ca ar trebui sa fie....daca si in nr viitoare veti pune cate un articol cu motoare tunate, tot respectul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nitrostar Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 un numar reusit, ca toate de pana acuma (cel putin din cate am citit eu), dar parca e cam subtire... Dorim in primul rand sa realizam in mod profesionist o revista cu INFORMATII DE CALITATE, intr-un format modern (grafica, layout etc), chiar daca are mai putine pagini decat s-ar dori de catre voi. Bineinteles si noi tintim ca intr-un timp cat mai scurt posibil sa va oferim o revista Univers Moto de o calitate deosebita, in special dpdv al continutului informational si grafic, cu un numar de pagini generos si la un pret accesibil. Si vom reusi. Pt ca meritati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 Un numar foarte dens, felicitari pentru el. De mare importanta mi s-a parut a fi articolul despre testele de frinare cu ABS, care din punctul meu de vedere a darimat un mit ce traieste in mintea multor motociclisti. Totusi, n-am inteles foarte exact cum s-a facut acest test, de la ce viteza s-a inceput frinarea (100? 130?) si de ce s-a facut o singura trecere? frinele de motociclete nu cunosc fenomenul de fading? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 Salut, Flex! Multumim pemtru aprecieri. Testul s-a facut cu o viteza "standard" de 100 km/h si a avut ca scop principal relevarea comportamentului diferitelor sisteme ABS pe trei suprafete "de baza": uscat, ud si denivelat. Acesta din urma era mai degraba "valurit" sau mai exact spus "zimtat". Este adevarat ca dupa tortura la care au fost supuse in acea zi la unele dintre motociclete s-a "lungit" usor cursa de actionare a comenzilor de frana, dar un fenomen ingrijorator, sau de fading notabil propriu-zis, spre onoarea lor, aceste modele nu au acuzat. De aceea nici nu am mentionat acest lucru. Out of the record: la un moment dat, unul dintre ziaristii iberici a "muscat" destul de zdravan din glia muma... Sa auzim numai de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Septembrie 30, 2005 Share Postat Septembrie 30, 2005 Va multumesc pentru precizari, domnule Nastase. Sper ca cifrele relevate de aceste teste sa fie de folos cit mai multor motociclisti (in special distantele de frinare pe uscat). O intrebare: exista vreun numar UM in care au fost prezentate tipurile de cadruri folosite in constructia motociletelor? pentru mine deocamdata sint un mic mister expresiile "dublu leagan", "cadru pod", etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Septembrie 30, 2005 Share Postat Septembrie 30, 2005 Subiectul este interesant si merita tratat "cu simt de raspundere"... Articole disparate au mai aparut pe ici, pe colo, in special in "Auto Pro" si "AMS" pe vremea cand publicam in rubrica "pe doua roti" din aceste reviste. Avem in lucru la "Univers Moto" un astfel de subiect. "Aveti putintica rabdare"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vaca_Nebuna Postat Octombrie 3, 2005 Share Postat Octombrie 3, 2005 Am si eu o rugaminte... Nu stiu daca mai incape. dar articole cu muuulte detalii tehnice/utile (reparatii/verificari/schimbari), ar fi super... Unii mai au mult de invatat si le e lene sa caute pe net... Danke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nitrostar Postat Octombrie 3, 2005 Share Postat Octombrie 3, 2005 (editat) Unii mai au mult de invatat si le e lene sa caute pe net... Danke nu esti singurul... ... si ma refer aici la mine... Editat Octombrie 3, 2005 de nitrostar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Noiembrie 11, 2006 Share Postat Noiembrie 11, 2006 as vrea sa kumpar numaru asta..poate cineva sa mi l cedeze?ma intereseaza f tare...negociem la bani...pm please Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 IL VREAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUU............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Noiembrie 13, 2006 Share Postat Noiembrie 13, 2006 il vrem...my preciousssssssssssssssssssssss............................ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 il vreaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Noiembrie 19, 2006 Share Postat Noiembrie 19, 2006 nimik? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate