Baiazid Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 Tot io, cerseam Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 Gasca de prieteni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 Alti prieteni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 Ma bag si eu intre pozele lui Baiazid. A fost foarte misto, locatia faina ca am facut baie mai intai in bazinul pt copii (eram singur) da nu stiam de existenta celuilalt bazin la inceput. Imi pare rau ca am plecat in graba dar mai erau 4 motoare care plecau spre Buc si am zis sa nu ratez ocazia si am intins-o. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 Parada. Tnx MihaiCBR ca m-a suportat ca pasager Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 @Frankenstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 Festival medieval Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 2 Goth !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 Stii ce zicea fata aia? BAH CE AI BAUT???? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 Super faina intalnirea, numai lume buna Sincer sa fiu prefer intalnirile astea restranse, sunt mult mai faine Singurul - a fost targul de vite de langa am avut niste vise foarte ciudate din cauza unui porc grohaitor Merci mult Ghostu pentru plimbare Ne vedem la anu ... pe 2 roti sper Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 SI: TZAAAATZEEEEEEE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 Silver Pistons Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 HAHHAH tare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 Baldovica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 Silver Pistons la tras cu arcu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 Pedala si Baiazid Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 La masa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 Tot la masa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 Tin sa multumesc Valah MC pentru gazduire si pentru faptul ca sunt "super baieti". PS: buna tzuica de la bombardica Cei care nu ati venit: Nu stiti ce ati piedut. Sambata toata ziua s-au tinut concursuri. Saracilor: din Buc sunt doar 85 Km!!! MUZICA LUX!!!! PRETURI LUX!!!! Piscina cam rece dar ..... BUNA PS: am castigat concursul de "Cel mai busit motor". Am si diploma Mesaj la organizatorii din Bucale care au anulat intrunirea: Vedeti ba ca se poate si fara profit? LA ANUL NU VA IERT CU PREZENTA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 SI: TZAAAATZEEEEEEE 241240[/snapback] Bah,ai prins'o pe tipa in poza exact cum trebuia(fara fata).MULTUMESC pt poza asta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 Bah s-a mers lux la ducere (fiind singur). Am ajuns in 40 minute. Am mers intre 150-200kmph (exceptie curbele in care nu aveam vizibilitate). Cam valurit drumul dar ...A MERITAT!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebel Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 Maine uploadez si eu poze A FOST SUPER! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 A, si multumesc celor care au avut bunavointa sa ma astepte si pe mine sa mananc micii si sa nu merg singur. Multam, oricum nu am intarziat chiar mult. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 PS: am castigat concursul de "Cel mai busit motor". Am si diploma 241253[/snapback] ia pune o poza cu diploma sa vedem shi noi pe ce loc ai ieshit!!! in cateva ore pun shi eu poze de la targovishte Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 Ia uite ca am gasit si poze .... multam judas & Ghost & Baiazid pt pozele postate... asteptam si DMW sa vedem ce are si el..... impresii: super intalnirea, am cunoscut multa lume super....se stiu ei.... hmmm...si anul asta nu mai e nimic ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate