Sari la conținut

Probleme Dr 650


Postări Recomandate

Imi cer scuze ca postez aici, dar stiu ca am mai intalnit pe la cateva intruniri posesori de Suzuki DR care si-au schimbat piese in motor.... si stiu ca aici am cele mai mari sanse sa va regasesc.

 

Incerc sa aflu de unde si cum pot face rost de piese (nu consumabile), in conditiile in care reprezentanta Suzuki in Romania, www.suzuki.ro pare sa trateze doar tema auto, singurul link referitor la motociclete suzuki fiind o amarata de pagina (1 singura pagina!) in care se gasesc doar 2 documente in format pdf referitoare la preturile modelelor noi, si o lista de dealeri Suzuki.

Problema este ca am nevoie de piese scumpe, si nu vreau sa le iau de la o firma care pe langa ditamai scorul pieselor mai adauga si ei macar jumatate de pret.

 

Cine a mai avut nevoie de piese, cum v-ati descurcat? Ati luat de la reprezentanta (am inteles ca abia a aparut)... sau de la dealeri, de la care ? Sau aduce cineva piese de afara, si poate sa imi spuna si mie niste preturi?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu am comandat piese de vreo 3 ori la B&S Motors. Reprezentanta mare e pe centura. Ca pret, relativ ok, au ajuns in 7-10 zile de fiecare data. Si m-am impacat extraordinar cu baietii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Userii "distribuitoru" si "Africa" de pe forum (ii gasesti la rubrica de vanzari piese moto).

 

Si mai exista si http://www.hessler-motorsport.de

 

Sunt convins ca mai sunt si alte surse, rog si eu cine mai stie sa posteze.

 

:grinbandit:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...