sil3nt_control Postat Februarie 4, 2009 Autor Share Postat Februarie 4, 2009 (editat) nice pics rontzai si eu sa incerc odata senzatia SM! Editat Februarie 4, 2009 de sil3nt_control Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 (editat) frumoasa mea ... Editat Februarie 6, 2009 de smile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 frumoasa mea ... eh ..asa ..da , fata de cum arata inainte ..este super acum iesi maine cu ea la o tura ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 new Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 acum trebe sa plec pana la gr...da„mi te rog un tel astazi k vreau sa vb ceva 0724 929 167 sau macar un beep ceva si inafara de asta sunt in fizioterapie unde si prostii de genul si nu„mi permit sa ies deocamdata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 (editat) poze 7.02.2009 Editat Februarie 8, 2009 de blue_nightwish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 f tare data viitoare sper sa pot ajunge si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 new marfa mx-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 inca 2 poze...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 inca 2 poze...... superbe tata!!! astept si eu sa fac rost de poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 marfa mx-ul vezi ca e fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 misto motoru'....ingrijit, frumos , sa ai grija de el :wave . bafta ms...new!!!disc fata si patina de lant albastre....maine poate pun si poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 vezi ca e fata mx-a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hekate Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 Pozele din week end Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 poze de azi 14.02.2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 frumoase poze, imi plac mult. Bai va multumesc la toti pt ca ma-ti ajutat azi, stiti voi. Sunte-ti de nota 20 si va multumesc enorm. Sa ne vdm cu bine. Asfalt uscat si aveti grija! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 bine ca aveti vreme buna, la mine la arad ninje mai rau ca az-iarna asa ceva n`am mai vazut, nu a fost in decembrie zapada cum e acuma :| asfalt uscat sa aveti, macar voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 frumoase poze, imi plac mult.Bai va multumesc la toti pt ca ma-ti ajutat azi, stiti voi. Sunte-ti de nota 20 si va multumesc enorm. Sa ne vdm cu bine. Asfalt uscat si aveti grija! bafta man sa ai grija stii tu la ce ne vedem in curand poate iesi cu noi la un gratarel saptamana care vine sa mergem careva cu masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 bafta man sa ai grija stii tu la ce ne vedem in curand poate iesi cu noi la un gratarel saptamana care vine sa mergem careva cu masina tks dude Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 ca totusi topicul se refera la "Poze Supermoto" iata cateva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 ca totusi topicul se refera la "Poze Supermoto" iata cateva.. vai ce fel ar arata lc4-ul tau fara suportul de numar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 vai ce fel ar arata lc4-ul tau fara suportul de numar stiu ma tot gandesc sal dau jos dar nu am cum doar daca il tai de sub semnalizari :| intr`un fel va arata f bine, intr`un fel e pacat :| ma decid eu pana vine caldura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 stiu ma tot gandesc sal dau josdar nu am cum doar daca il tai de sub semnalizari :| intr`un fel va arata f bine, intr`un fel e pacat :| ma decid eu pana vine caldura nu tai nimic mane ...scoti partea cu numarul si semnalizarile..si le prinzi cu 2 tablitze de suportul mic sau de aripa... ori scoti toata aparatoarea si pui un stop mic pe leduri..semnalizarile si numarul prinzandu-le cu tablitze,simplu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 (editat) Cam asa,numai ca eu am facut o tiganie temporara venit de la namoale Editat Februarie 15, 2009 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 Cam asa,numai ca eu am facut o tiganie temporara venit de la namoale bai tartane schimba dracu cauciucul si aripa aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate