Adrian Pintea Postat Iunie 12, 2015 Share Postat Iunie 12, 2015 Eu posibil vin. Ne mai gandim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madar Postat Octombrie 5, 2015 Share Postat Octombrie 5, 2015 Daca acum e al doilea sf. de sapt. din octombrie atunci 8-11 oct.2015 e targul de la negreni.... sa tina vremea buna pan'atunci ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 5, 2015 Share Postat Octombrie 5, 2015 Daca acum e al doilea sf. de sapt. din octombrie atunci 8-11 oct.2015 e targul de la negreni.... sa tina vremea buna pan'atunci ... m-ai depasit colegule, eu am vrut sa postez treaba asta din pacate eu numai de vineri dupamasa ma voi duce....., ajung alea 2-3 zile de distractie in weekend sa speram ca va fi vreme faina sa ne vedem cu bine acolo, cat mai multi colegi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Octombrie 5, 2015 Share Postat Octombrie 5, 2015 m-ai depasit colegule, eu am vrut sa postez treaba asta din pacate eu numai de vineri dupamasa ma voi duce....., ajung alea 2-3 zile de distractie in weekend sa speram ca va fi vreme faina sa ne vedem cu bine acolo, cat mai multi colegi! Colegule, si eu dau o tura vineri dupa-masa . sa speram ca nu ploua. Ducem soimii la targ impreuna? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 5, 2015 Share Postat Octombrie 5, 2015 Colegule, si eu dau o tura vineri dupa-masa . sa speram ca nu ploua. Ducem soimii la targ impreuna? eu ma duc cu duba si cu Fiul meu acolo, stau pana duminica team building cu Baiatu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Pintea Postat Octombrie 5, 2015 Share Postat Octombrie 5, 2015 Eu merg sambata !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 6, 2015 Share Postat Octombrie 6, 2015 deja e aglomeratie! acum vanzatorii fac schimburi intre ei cumparatorii apar cam de joi dupamasa, vineri.... sa speram ca va fi vreme faina in weekend! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 12, 2015 Share Postat Octombrie 12, 2015 apoi eu am avut alte prioritati decat sa fac poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Octombrie 12, 2015 Share Postat Octombrie 12, 2015 erau ceva pozasi pe acolo. cam tot aceeasi treaba ca in anii precedenti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvilicious Postat Octombrie 12, 2015 Share Postat Octombrie 12, 2015 Cam tot la fel... oricum pe multi dintre vanzatori ii gasiti si sambata in oser Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Octombrie 12, 2015 Share Postat Octombrie 12, 2015 daca negociezi bine, iesi bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 12, 2015 Share Postat Octombrie 12, 2015 hai ca pun niste poze, din alea putine pe care le-am facut 1. pwula calului 2. base camp 3. paznicul Putzak dupa ce a iesit din tura...., era tare obosit si mahmur saracu' .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Octombrie 12, 2015 Share Postat Octombrie 12, 2015 Plin de noroi si preturi mai mari ca in magazinele din Cluj! Pai nu ii targ? Oricum , slab de tot. Sters total de pe lista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Octombrie 12, 2015 Share Postat Octombrie 12, 2015 În afara ca blochează DN1... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvilicious Postat Octombrie 12, 2015 Share Postat Octombrie 12, 2015 Flo cine se stie se stie ) pana la anul tre sa ma inveti si pe mine cum sta treaba cu negociatul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 13, 2015 Share Postat Octombrie 13, 2015 Flo cine se stie se stie . pana la anul tre sa ma inveti si pe mine cum sta treaba cu negociatul asta E simplu. Mergi in fiecare sambata in Oser si exerseaza succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvilicious Postat Octombrie 13, 2015 Share Postat Octombrie 13, 2015 Ca bine ziceti , noroc ca a venit frigul si gata cu plimbarile moto....asa ca sambata de sambata in oser ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Octombrie 13, 2015 Share Postat Octombrie 13, 2015 vai de cand n-am mai vazut oser-ul la fata... Si eram weekend de weekend in el in faculta. Unde mai e acum? Tot pe Bobalnei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 13, 2015 Share Postat Octombrie 13, 2015 daaa si e sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Octombrie 13, 2015 Share Postat Octombrie 13, 2015 aia stiu! Ca dintotdeauna a fost sambata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Octombrie 13, 2015 Share Postat Octombrie 13, 2015 pai pe vremea lu ceasca eu aveam cel mult 7 ani )... si locuiam in alt oras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 13, 2015 Share Postat Octombrie 13, 2015 aia stiu! Ca dintotdeauna a fost sambata... nu chiar Duminica era! ghiuri funar a schimbat ziua pe sambata undeva prin 92-93-94 cum imi amintesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 14, 2015 Share Postat Octombrie 14, 2015 si guma si blugi si postinol... postinoR si rigevidon si budinca DrOetker mamaaa ce vremuri...., si cat de mult a trecut de atunci.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Octombrie 14, 2015 Share Postat Octombrie 14, 2015 hai mai, nu mai plangeti... pe-atunci nu erau hayabuse si shiver-uri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 14, 2015 Share Postat Octombrie 14, 2015 anii mei si tineretea...... e singurul regret in rest e OK cum e acum ........ dar nu zic ca nu ar fi loc si de muuuult mai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate