vrajitorul din oz Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 Koffa, televiziunea n-are voie sa-si dea cu presupusul. Adica oricit de evidenta ar fi crima esti "suspect" pina la condamnare. Daca nu s-a hotarit inca cercetarea penala a alui din motive de formalitati, nu e cert, si atunci e "ar putea". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 Odihneasca-se in pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbrxx Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 Rest In Peace!-Condoleante familiei.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 (R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 Nasol!! foarte nasol..... Atat de rau imi pare..! Marti13! of,Doamne.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serginio Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PreciouS Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 Dumnezeu sa-l odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NND Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 R.I.P...nu mai suport sa vad asa ceva...imi vine sa ii strang pe toti nenorocitii aia de gat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maniaku Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 Sa-i fie tarana usoara!!! Sa le treg la m.ie la toti astia care nu stau cu ochii-n patru!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c_cris Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 Dumnezeu sa-l ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m0nique Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BGB Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 Dumnezeu sa-l ierte! Ingrozitor...nu mai am cuvinte....si daca ne gindim ca la fiecare drum facut nu exista sa nu ne trezim cu criminali pe contrasens.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 NU-MI VINE SA CRED!!!! SPUNETI-MI CA NU E ADEVARAT, VA ROG! L-am cunoscut acum 4 saptamani la miercurea ciuc. Ramasesem fara placute de frana si dupa mai multe telefoane am ajuns la el. Era sambata si a venit de acasa la garajul de la firma, mi-a dat placute, m-a ajutat sa le schimb si mi-a aratat niste drumuri pe harta. Era un OM ADEVARAT, de toata isprava. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Boti, sunt alaturi de tine. Condoleante tuturor membrilor familiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 Odihneasca in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demoto Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 ...asta nu e tzara...e iad... R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvan Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 Dumnezeu sa-l ierte! Condoleante familie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pucky Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 Inmormantarea va fi sambata la ora 12 iar familia lui ar dori sa vina cat mai multi motociclisti prezenti la sa ia parte la eveniment. Dumnezeu sa il odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanescu Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 trist... foarte trist.. condoleante familiei.... R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libero Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 bai nene da luati nr masinii si sa ne strangem cativa sa mergem peste el ca nu se mai poate asa . sa ii bag.... undeva lu ala cu skoda. CONDOLEANTE !!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 Acum am aflat ca era Skoda. Carcasa aia arsa semana mai degraba a Matiz. Dumnezeu sa-l odihneasca ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pucky Postat Septembrie 16, 2005 Share Postat Septembrie 16, 2005 Totusi inmormantarea este maine, sambata nu azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pucky Postat Septembrie 16, 2005 Share Postat Septembrie 16, 2005 Pentru a merge la inmormantare toti motociclistii se intalnesc maine la 12 la iesirea din ODORHEI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bige Postat Septembrie 16, 2005 Autor Share Postat Septembrie 16, 2005 Pentru a merge la inmormantare toti motociclistii se intalnesc maine la 12 la iesirea din ODORHEI. 244423[/snapback] Simbata la ora 12 noi o sa fim acolo citi mai multi posibil! Condoleante incaodata, in numele membrilor Blues Riders Gheorgheni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hell biker Postat Septembrie 16, 2005 Share Postat Septembrie 16, 2005 Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca. Ar trebui sa facem cum spune zicala:OCHI PENTRU OCHI, DINTE PENTRU DINTE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate