scafbikes Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 De vre-o 4 luni, de cand am mobra asta, tot zic ca ii fac cateva poze sa ne clatim ochii impreuna. Nu am stiut unde sa postez pozele initial, dar acum m-am hotarat. E de vanzare. Pofticiosi? Doritori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 19, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2010 Ce urata e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Pofticiosi sunt multi...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scafbikes Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Ce pot sa fac, daca la mine place uratzeniile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barboge Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 Scafbikes, la ce pret te-ai gandit? Mie-mi place, e deosebita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 De vre-o 4 luni, de cand am mobra asta, tot zic ca ii fac cateva poze sa ne clatim ochii impreuna.Nu am stiut unde sa postez pozele initial, dar acum m-am hotarat. E de vanzare. Pofticiosi? Doritori? dacă nu eram aÂşa de pârlit... poți totuÂşi să-mi zici Âşi mie un preț? o situație a actelor Âşi unde se află jucăria? mie î-mi place.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 De vre-o 4 luni, de cand am mobra asta, tot zic ca ii fac cateva poze sa ne clatim ochii impreuna.Nu am stiut unde sa postez pozele initial, dar acum m-am hotarat. E de vanzare. Pofticiosi? Doritori? Un pret si ceva detalii , an de fabricatie, capacitate, etc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scafbikes Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 (editat) Cer 3000 E. Nu sunt probleme cu actele, totul e in regula. Motocicleta e in Germania. Se mai dau impreuna cu mobra, un set de aripi si carena mare de fata, toate originale. Km are aproape 18 000. Filmulet la cerere.... LE An `73 Editat Noiembrie 20, 2010 de scafbikes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barboge Postat Noiembrie 21, 2010 Share Postat Noiembrie 21, 2010 (editat) Imi place, dar imi depaseste posibilitatile actuale. Pacat, m-as fi plimbat cu ea. Oricum, UP! Editat Noiembrie 21, 2010 de barboge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theSGcrew Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 Salut Suntem un garaj de enduro dar cu pasiune mare si pentru motocicletele vechi, in special Vintage MX. Pe moment oferim doua servicii de care se pot bucura si cei care reconditioneaza motociclete vechi. Recosntruim sau reparam radiatoare din aluminiu. Stiu ca motocicletele vechi majoritatea sunt cu racire pe aer. Sudam piese de plastic. Si aici stiu ca motocicletele vechi nu prea au carene de plastic. Date de contact in semnatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hufo Postat Decembrie 7, 2010 Share Postat Decembrie 7, 2010 De vre-o 4 luni, de cand am mobra asta, tot zic ca ii fac cateva poze sa ne clatim ochii impreuna.Nu am stiut unde sa postez pozele initial, dar acum m-am hotarat. E de vanzare. Pofticiosi? Doritori? d'astea au fost un timp in echipajul armatei austriece,, suna interesant motorasul dar e greoi,, Stopul spate e de TS sau Etz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Decembrie 20, 2010 Share Postat Decembrie 20, 2010 sefuuu, ala e platou de franare de jawa 350ts de fata, rusiniiicaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat Ianuarie 12, 2011 Share Postat Ianuarie 12, 2011 Pun anuntul asta pentru un prieten care s-a hotarat sa-si vanda motorul. Este vorba de un BMW R80 din 1979. Motocicleta este functionala si nu are nici un fel de problema.Pretul este de 1400 euro. Am si ceva poze cu ea, dar sunt prea mari ca sa le pun pe site asa ca astept un pm de la cei interesati si trimit pe mail. numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 cumpar jugul unde vin prinse foile de arc la barca de la atas de M72 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MiLu_HD Postat Ianuarie 20, 2011 Share Postat Ianuarie 20, 2011 (editat) Salut, din pacate am ajuns in puctul in care trebuie sa vand motocicleta din semnatura. Este vorba de o Yamaha XS 750 din '79. Pretul 1300 euro negociabil. Editat Ianuarie 20, 2011 de MiLu_HD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Ianuarie 20, 2011 Share Postat Ianuarie 20, 2011 (editat) Salut, din pacate am ajuns in puctul in care trebuie sa vand motocicleta din semnatura.Este vorba de o Yamaha XS 750 din '79. Pretul 1300 euro negociabil. mi sa facut pofta cum o vad...prima mea japo a fost un xs de 400 si inca acuma jelesc dupa ea...am dato ca deja nu se mai putea circula mult cu acte de jawa e o motocicleta super pt.virsta ei... in 3 ani de zile nu am avut nici o problema cu ea. spor la vinzare sau evantual o combinatie cu o comunista la schimb.. Editat Ianuarie 20, 2011 de dany_oldmoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MiLu_HD Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 mi sa facut pofta cum o vad...prima mea japo a fost un xs de 400 si inca acuma jelesc dupa ea...am dato ca deja nu se mai putea circula mult cu acte de jawa e o motocicleta super pt.virsta ei... in 3 ani de zile nu am avut nici o problema cu ea. spor la vinzare sau evantual o combinatie cu o comunista la schimb.. Si la mine e tot prima, eu am toate actele sunt ok, a fost inmatriculata pe romania doar ca am radiato pt ca mi-a trebuit numarul (acu sta pe un marauder) Eu nu am avut nici o problema [singuri bani care au trebuit bagati au fost in bujii (NGK) si ulei (Motul) + filtre] cat m-am plimbat cu ea, e super confortabila, stabila, doar ca acum sta in garaj de un an si nu mai pot sa o tin deoarece am ceva probleme cu banii Asta este.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Februarie 7, 2011 Share Postat Februarie 7, 2011 cumpar jugul unde vin prinse foile de arc la barca de la atas de M72 s-a rezolvat cu jugul de la atas. cumpar capace chiulasa pt. m72 sau k750 si coturi plus tobele finale "coada de peste". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Martie 14, 2011 Share Postat Martie 14, 2011 http://www.okazii.ro/catalog/53027073/moto...he.html#galerie Poate intereseaza pe cineva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 Vand cadru ZUNDAPP KS 600. cadrul este taiat la partea din spate. pret 200 eur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 s-a rezolvat cu jugul de la atas. cumpar capace chiulasa pt. m72 sau k750 si coturi plus tobele finale "coada de peste". Mmmm, sa mai caut pe acasa sa vad daca am un set de chiuloase in plus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 inca caut.daca le gasesti,anunta-ma.totusi le-as vrea in stare cat de cat ok,fara prea multe aripioare rupte sau fisuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 e de la sine inteles. ma uit diseara daca ajung acasa pe lumina, daca nu maine dimineata devreme. daca gasesc le fac poza Mesaj completat asta pot sa ofer la 150lei la care nu prea am chef sa platesc transport... mai am un set de chiuloase de K, dar am si motorul, si parca le-as tine impreuna, nu stiu ce sa zic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 de k'u nu vreau.si cum nici astea nu sunt chiar perfecte,mai mult de 100 perechea nu dau.taxele postale le platesc eu.indiferent ce hotarasti,mersi oricum ca ti-ai facut timp sa le cauti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 110... Mesaj completat adresa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate