Pijama Postat Ianuarie 25, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2009 Ducati 1098 R Troy Bayliss Limited Edition BMW R 1200 GS Adv Long Way Down Replica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 La Ducati, au scos cam intentionat logo xerox din schema Cred ca nu s-au inteles la bani altfel nu-mi explic de ce nu i-au inclus. Replica e replica, trebuia sa aiba toate logo-urile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaceTuning Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 Ce infuzie de imagine omule? E editie speciala, adica are un paintjob special. Fiind intr-o serie limitata e normal sa fie mai scump, pt ca automat cererea e mult mai mica. Nu vad care e problema. Exista raceri si exista si fani. Daca unii vor sa fie diferiti si sa isi arate respectul fata de acei raceri, nu vad problema. Doar nu te obliga nimeni sa o iei. Gresesti un pic....oferta e mult prea mica, ca d-aia e limitata ......cererea crede-ma e chiar mare si in conditiile astea economice pt asa ceva, si depaseste oferta de cele mai multe ori. Cum e la masini cu Bugatti Veyron si Ferrari Enzo....vor exista doar 400 de buc, si nu pot mari nr pt au promis clientilor excusivitatea existentei a max 400 de exemplare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 Gresesti un pic....oferta e mult prea mica, ca d-aia e limitata ......cererea crede-ma e chiar mare si in conditiile astea economice pt asa ceva, si depaseste oferta de cele mai multe ori. Cum e la masini cu Bugatti Veyron si Ferrari Enzo....vor exista doar 400 de buc, si nu pot mari nr pt au promis clientilor excusivitatea existentei a max 400 de exemplare. De unde stii tu ca e oferta mica sau cererea mare? Faci cam multe presupuneri. De exemplu, noul CBR 1000 RR 2009 este disponibil din start in varianta Repsol sau HRC, fara a fi editie limitata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rossi_jr Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 Ducati 1098 R Troy Bayliss Limited Edition BMW R 1200 GS Adv Long Way Down Replica Frumos Ducati! Daca mi-ar mai mari salariu mi-as lua si eu unul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaceTuning Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 De unde stii tu ca e oferta mica sau cererea mare? Faci cam multe presupuneri. De exemplu, noul CBR 1000 RR 2009 este disponibil din start in varianta Repsol sau HRC, fara a fi editie limitata. Hombre, eu am dat exemplu de automobile de serie limitata nu de mobre.....ce-ti zic io si ce-mi zici tu...eu vb de mere si tu zici ca perele sunt coapte Si oricum in cazul in care un produs e mai limitat in nr de exemplare logic ca asa e fata de productia de serie sau de masa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 Back ontopic. O noua editie speciala, si limitata pe deasupra: KTM 950 Super Enduro R Erzberg Limited Edition Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Februarie 9, 2009 Autor Share Postat Februarie 9, 2009 Kawasaki Ninja 250R Special Edition Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Mai 1, 2009 Autor Share Postat Mai 1, 2009 Triumph 675 Special Edition Yamaha R1 2009 MotoGP Replica, din pacate in editie limitata oferita doar de Yamaha Franta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 Ducati 996 - Fogarty Replica Ducati Desmosedici RR - Moto GP inmatriculat pe drumuri publice Si asta mi se pare mie o adevarata editie SPECIALA. Nici un producator nu a facut asa ceva, este vorba de traditia PURE RACING Ducati, si asta au demenstrat cu acest motor. De unde stii tu ca e oferta mica sau cererea mare? Faci cam multe presupuneri. De exemplu, noul CBR 1000 RR 2009 este disponibil din start in varianta Repsol sau HRC, fara a fi editie limitata. Pentru ca Japo sunt motoare de "consum" se produc ORICATE vopsite nustiu cum, adevaratul exclusivism de care se poate bucura un client este exprimat numai atunci cand stie ca precum a lui mai sunt 500, ceva de gen. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 Triumph 675 Special Edition Yamaha R1 2009 MotoGP Replica, din pacate in editie limitata oferita doar de Yamaha Franta. frumos foooooc triumph-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 frumos foooooc triumph-ul Cam da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul. Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 2001 Yamaha R1 Championship Edition [pt USA] A mea e #322 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Mai 4, 2009 Autor Share Postat Mai 4, 2009 (editat) Nu tocmai SS-uri dar.. uuu baby Cateva editii speciale Triumph Bonneville T 100 care poarta semnatura Paul Smith. Triumph Bonneville T100 Live Fast 2006 Editat Mai 4, 2009 de Pijama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Mai 4, 2009 Autor Share Postat Mai 4, 2009 Triumph Bonneville T100 Multi Swirl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Mai 7, 2009 Autor Share Postat Mai 7, 2009 Ducati Monster 1100 Bayliss Replica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 orgasmic monstrul asta, iti smulgi carnea de pe oase cand il vezi, iar cand o mai si tuna din finalele alea.. arunci in aer capacul cavoului si te duci cat vezi cu ochii.. p.s. urasc amplasarea aia cretina a filtrului de ulei.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRun Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 p.s. urasc amplasarea aia cretina a filtrului de ulei.. Ai dreptate, nu da bine deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Iunie 10, 2009 Autor Share Postat Iunie 10, 2009 Honda CB 1000R Movistar & Hannspree Replica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 Honda CB 1000R Movistar & Hannspree Replica Ouch! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tin-tin Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 orgasmic monstrul asta, iti smulgi carnea de pe oase cand il vezi, iar cand o mai si tuna din finalele alea.. arunci in aer capacul cavoului si te duci cat vezi cu ochii.. ...te irosesti pe site-ul asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Iunie 16, 2009 Autor Share Postat Iunie 16, 2009 Yamaha YZF R125 Race Replica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Iunie 20, 2009 Share Postat Iunie 20, 2009 (editat) prea frumoasa sursa http://www.motorul.ro/yamaha-r1-2009-race-replica/ Editat Iunie 20, 2009 de motociclistcom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Iunie 20, 2009 Share Postat Iunie 20, 2009 Din pacate nu e replica in adevaratul sens al cuvantului, e mai mult un fel de Fiat - Yamaha edition. Dar chiar si asa, arata bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 (editat) Am uitat sa precizez ca editia asta speciala de R1 e facuta de Yamaha UK si e disponibila (si pentru R6) doar in UK. la astronomicul pret de 1999 Lire sterline! (what were they thinking? ) Sa dai 2000 de Lire ca sa le faci reclama alora de la Fiat, ce jenant! Abia asta de mai jos se mai apropie de M1. Eu inca nu inteleg de ce nu are Yamaha in catalog o astfel de versiune oficiala, disponibila la nivel mondial, cu adevarat race replica, avand in vedere succesul lui Rossi din 2008. Editat Iunie 30, 2009 de paul_biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate