catas_him Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 hhmmm........interesant si simplu.... Da asa e, dar eu is curios de cum or sa toarca......, am facut multe modele de site, dar ca acestea nu, pana la urma e doar o curiozitate de-a mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 mda! insa vin in teava de 70, la dimaetru ala e normla sa sune deep! de curiozitate voi incerca sa auzim cum e. zice ca nu suna a troace cind e turata ala ar fi un lucru bun... eu mi le-am facut dintr-o teava de 25 , o saiba pe capat diametru exter de 50 si gaura de 25, teava ciuruita si pe jumate din lugimea ei(de 30 cm in total) am invelit-o cu vata sticlata, si suna asa da ma supara oarecum cind urca in ture Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 (editat) mda! insa vin in teava de 70, la dimaetru ala e normla sa sune deep! de curiozitate voi incerca sa auzim cum e.zice ca nu suna a troace cind e turata ala ar fi un lucru bun... eu mi le-am facut dintr-o teava de 25 , o saiba pe capat diametru exter de 50 si gaura de 25, teava ciuruita si pe jumate din lugimea ei(de 30 cm in total) am invelit-o cu vata sticlata, si suna asa da ma supara oarecum cind urca in ture relantiu e frumos, frumos......is curios in ture... Ce am acum in teava de 60 diametru, e exact modelul asta Editat Martie 25, 2011 de catas_him Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 io le-am facut si suna a dracu de suparat si oarecum mai fain in ture. cred ca mai bag si span de strung. oi pune si clip! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 io le-am facut si suna a dracu de suparat si oarecum mai fain in ture.cred ca mai bag si span de strung. oi pune si clip! Hai cu filmuletul ca m-ai facut curios tare. Eu nu am mai facut nimic, mi-e lene sa dau iar tevile jos, vreau sa ma mai si trag cu motoreta......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 Mesaj completat intr-o ora le-am confectionat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 Tema de casa: Haideti maestrilor! Ziceti-mi cum dracu se face un amortizor highpass, deci care filtreaza frecventa inalta. Dar problema e ca esapamentul are si curbura. Deci ar trebui inventat ceva flexibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 Mesaj completat intr-o ora le-am confectionat. E superb sunetul, imi place la nebunie, in ture e extraordinar, dar mai mult ma incanta in ture si cand decelereaza. Hai ca zilele astea poate am timp sa tai si eu cu flexul un pic, de fapt tai, da altceva...... Mesaj completat Tema de casa: Haideti maestrilor! Ziceti-mi cum dracu se face un amortizor highpass, deci care filtreaza frecventa inalta. Dar problema e ca esapamentul are si curbura. Deci ar trebui inventat ceva flexibil. Astea is flexibile. Baga un ochi....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 Tema de casa: Haideti maestrilor! Ziceti-mi cum dracu se face un amortizor highpass, deci care filtreaza frecventa inalta. Dar problema e ca esapamentul are si curbura. Deci ar trebui inventat ceva flexibil. Iara si-a pierdut Zoli filtrele? Oricum cand a fost la Gheorgheni deja unu nu il mai avea . Sa faca asa cum am facut eu la Virago si sigur nu o sa-l doara capu . Servus! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 E superb sunetul, imi place la nebunie, in ture e extraordinar, dar mai mult ma incanta in ture si cand decelereaza. Hai ca zilele astea poate am timp sa tai si eu cu flexul un pic, de fapt tai, da altceva...... Mesaj completat Astea is flexibile. Baga un ochi....... Da vad, dar sincer nu-mi dau seama ce sunt astea E flexibil pentru apa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 Da vad, dar sincer nu-mi dau seama ce sunt astea E flexibil pentru apa? Uite aici le-am gasit eu. http://blogs.streetchopperweb.com/6307296/...ffle/index.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 Uite aici le-am gasit eu. http://blogs.streetchopperweb.com/6307296/...ffle/index.html Nice! mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 prima lucrare de acest gen,un portofel pentru un amic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 FAIN! unde ai gasit piele tabacita natural? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 Astazi m-am jucat un pic, am vrut, desigur si vreau sa-mi fac alte coarne. Mai am de lucru, trebuie inchise un pic mai tare, asta ramane pe maine, vor fi vopsite negre, un negru lucios. Dupa Paste sper sa le termin, vreau sa trec si firele prin tevi. Toate bune. A, nu-s eu ala din poze, e Nea Mitica, l-am gasit prin gradina, punea fasole. Mesaj completat Le-am mai inchis un pic, acum vin bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 Vreau sa-mi confectionez un Fender Struts din platbanda inox . Asadar ,stie cineva de unde pot cumpara o platbanda de inox de cca 25x5 mm , in Bucuresti ? Ma intereseaza sa cumpar 1-2 metri.Pana acum nu am gasit decat la lungimi de 6 metri si nu vor sa taie platbanda in lungimi mai scurte, si nu as da 1.2 mil pt a folosii doar 1/6 din material . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 FAIN!unde ai gasit piele tabacita natural? nush daca era 100% veg tan ca sa batut cam greu, cred ca era combinatie de chrome cu veg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Mai 1, 2011 Share Postat Mai 1, 2011 Am terminat si coarnele, le-am montat si m-am si plimbat cu ele vreo 200 km, is foarte comode la condus si mie imi plac. Salutari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iunie 4, 2011 Share Postat Iunie 4, 2011 Mitul presiunii retrograde in evacuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scortzea Postat Iunie 4, 2011 Share Postat Iunie 4, 2011 salut,cumpar far pentru honda vt 1100. 0722755887 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ha0Tika Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 Salut, stiti pe cineva care imi poate modifica o vesta de piele? Vreau sa-i pun snur multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 Salut, stiti pe cineva care imi poate modifica o vesta de piele? Vreau sa-i pun snur multumesc! Ad-o-n-coace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 Ad-o-n-coace Dariane, as veni si eu cu una tot pentru snururi, dar numa' sa stau langa tine pana o termini... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scortzea Postat Iunie 18, 2011 Share Postat Iunie 18, 2011 salut,cumpar far pentru honda vt 1100 C2(SC32). 0722755887 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FreeSpiritComi Postat Iunie 24, 2011 Share Postat Iunie 24, 2011 CAUT PERSOANE CARE EXECUTA COBURI PIELE LA COMANDA. NR MEU E 0721.881.440. MULTUMESC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate