TheFatBob Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 (editat) thanks man!mi-am montat si eu pe Lepra sa de ij, si eram curios sa mai vad VN cu saua lui Bob Fat. oricum nu stiu cum a scos partea de prindere in care plia arcul, ca defapt a ramas doar cauciucul si tijele laterale, asa a reusit sa aduca cit de jos vroia, la mine insa am lasat tot sistemul compact si lucreaza arcul seii, insa! dezavanatul e ca mi s-a ridicat sus, si s-a pierdut oristecum din linie, pe de alta parte insa picioarel pozitia in sa e mai buna ca niciodata, mie atit de comoda ca nu am cuvinte. shaua pe care am facut-o pt VN,era de ij dar modificata.....simplificata de fapt,in gen LePera....adica doar arcuri pe spate si prinderea de cadru in fata... masoyama,daca lipeai pielea pe sha,si ii faceai 2 margini/tivuri la spate,si snuruiai cu piele,iesea altfel... ps:caut si io sha de ij,aveti careva? Editat Octombrie 9, 2008 de TheFatBob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Seile astea cu arcuri old-school sunt intr-un mare fel, intr-adevar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 (editat) shaua pe care am facut-o pt VN,era de ij dar modificata.....simplificata de fapt,in gen LePera....adica doar arcuri pe spate si prinderea de cadru in fata...masoyama,daca lipeai pielea pe sha,si ii faceai 2 margini/tivuri la spate,si snuruiai cu piele,iesea altfel... ps:caut si io sha de ij,aveti careva? sincer sa fiu am facut-o in graba, nu-s nici eu multumit, nu mai aveam rabdare sa stau sa migalesc mult ca ma durea curu prea rau de la cealalta , Avent moare cind vede ata cerata, lui i place tare mult , daca te uiti in spate am tras cit am putut de pielel ,am taiat-o un pic cam scurta.... va veni in negru cu insmenul "yng-yang" tre sa-mi tai eu snurul...... da-mi o idee cum sa-mi fac cutit de snur? restaurare sa pasager. vai de pernitele degetelor mele! inatarita cu inca doua straturi de pisla moale(nu de lustruit) intre bucatile de Izolir, cusutura cu snur de piele, snur realizat- taiat cu ajutorul caterului Editat Octombrie 11, 2008 de robychopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Octombrie 24, 2008 Autor Share Postat Octombrie 24, 2008 restaurare sa pasager. No, amu daca spui ca nu-i mai fain asa, ti-oi trage una cu branca dupa ceafa, de te-nvarti o saptamana intr-o directie-n ograda. Cauta-ti si tu o perducea asemanatoare in piata. (stii cate chestii interesante gasesti daca esti atent un pic) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 No, amu daca spui ca nu-i mai fain asa, ti-oi trage una cu branca dupa ceafa, de te-nvarti o saptamana intr-o directie-n ograda. Cauta-ti si tu o perducea asemanatoare in piata. (stii cate chestii interesante gasesti daca esti atent un pic) asta da preducea asa pot face snurul mai lat asta inseaman ca mie mai usor sal tai si de cusut si e si de efect vizual Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GingiuMingiu Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 salut si felicitari pt ce faceti, abia acum am descoperit topicul in Buc exista cineva care sa lucreze in fibra? as vrea sa fac o noua codita la un Bandit 400 tot pt el as vrea sa schimb si pielea la sa. daca nu e nimeni in buc @Black un ID de mess ? altfel intrebare : daca as pune un cauciuc (+janta) de 180 implicit o sa modific si bascula, dar pinionului ce pot sa ii fac sa il scot mai inafara, plus ar trebui sa modific si capacul pinionului probabil. Orice idee e bine primita mersi si ride safe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 salut si felicitari pt ce faceti, abia acum am descoperit topiculin Buc exista cineva care sa lucreze in fibra? as vrea sa fac o noua codita la un Bandit 400 tot pt el as vrea sa schimb si pielea la sa. daca nu e nimeni in buc @Black un ID de mess ? altfel intrebare : daca as pune un cauciuc (+janta) de 180 implicit o sa modific si bascula, dar pinionului ce pot sa ii fac sa il scot mai inafara, plus ar trebui sa modific si capacul pinionului probabil. Orice idee e bine primita mersi si ride safe pt sha/piele,ia legatura cu user-ul Darian,e din Buc.succes. Black. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slowmotion Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 hey,imi zice si mie careva cum sau cu ce asi putea masura diametrul ghidonului? am un vt 125 la care vreau sa pun dragbar si nu stiu cat de gros sa fie,is relativ incepator in domeniu asa ca nu sariti pe mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Noiembrie 25, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2008 ... cu ce asi putea masura diametrul ghidonului? ... Cu un subler. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slowmotion Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 multzam de info am reusit cu scula indicata ,dar acuma vine intrebarea a doua stupida,cu ce asi putea taia o aripa spate din plastic fara sa o distrug,ms de intelegere:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 multzam de info am reusit cu scula indicata ,dar acuma vine intrebarea a doua stupida,cu ce asi putea taia o aripa spate din plastic fara sa o distrug,ms de intelegere:) fierastrau perpendicular!cu pinza pentru lemn e cu dinti mai mari aceea,pune totusi pe cineva care stie sa lucre cu el , risti sa strici ce nu poti face.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkid Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 are cineva vreo idee unde as putea gasi un stop sau ceva asemanator cu dimensiunile aprox 12cm inaltime/10 cm latimme/2 cm grosime?vreau sa pun stopul spate IN SPATARUL de la sissybar. practic ma intereseaza numai sticla/plasticul..... bafta maxima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Decembrie 26, 2008 Share Postat Decembrie 26, 2008 Stopul ala,asa,cel mai ine,ti-l faci singur.Sau ti-l face cineva priceput.Gasesti un stop de masina si decupezi din el ,cat iti treuie.N-ai sa gasesti niciodata un stop facut de fabrica,sa se potriveasca acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Ianuarie 1, 2009 Share Postat Ianuarie 1, 2009 Stopul ala,asa,cel mai ine,ti-l faci singur.Sau ti-l face cineva priceput.Gasesti un stop de masina si decupezi din el ,cat iti treuie.N-ai sa gasesti niciodata un stop facut de fabrica,sa se potriveasca acolo. sigurat! poti gasi sticla la dimensiuni mai mari la piese de autocamioane, tractoare, il tai frumos cu un traforas. va mai veni o surpriza dupa ce pielea va fi tabacita, by My ass, va para un YNG-YANG la iveala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Ianuarie 2, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2009 Ce reprezinta acel simbol? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Ianuarie 5, 2009 Share Postat Ianuarie 5, 2009 Ce reprezinta acel simbol? psihologic! privind cu atentie , apare cheia nemuriri (cu codite, carcei) si o inima = cheia inimi nemuritoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Ianuarie 5, 2009 Share Postat Ianuarie 5, 2009 pare ca a iesit ok saua,pune poze si cu lateral-ul si dedesubt-ul ei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hajime Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 Salut, as dori sa imi fac si eu niste comenzi avansate pentru motorul meu (intruder 750 din 91) si as dori citeva sfaturi de la persoane care au facut asa ceva. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bwanask9 Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 Cred k pot sa te ajut eu , depinde de ce vrei mai exact. Eu lucrez numai in piele veritabila si in general ptr choppere dar nu am spus nimanui nu pana acum . Pe langa sei am mai facut coburi, butoiase , syssybar(partea din piele+ partea de sustinere bineinteles), imbracat rezervoare partial sau total, diferite accesorii , modificat geci, pantaloni, pntr gravura inca astept un set de scule ptr k al meu este destul de incomplet.......in principiu cam orice tine de piele. De specificat ca lucrez numai manual. Pentru cei interesati o sa pun si poze, ast un semn de viata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 bine ai venit...aa,cu mine vorbesti?...pai pune poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cernobal Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 (editat) Salut bwanask9 , ma intereseaza pe mine o imbracaminte de rezervor totala, ai putea pune ceva poze daca ai mai facut pe la cineva, poti face si fara sa iti aduc rezervorul, ai model? eu am un Vulcan! Astept un raspuns...numai bine! C. Editat Februarie 18, 2009 de Cernobal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Cred k pot sa te ajut eu , depinde de ce vrei mai exact. Eu lucrez numai in piele veritabila si in general ptr choppere dar nu am spus nimanui nu pana acum . Pe langa sei am mai facut coburi, butoiase , syssybar(partea din piele+ partea de sustinere bineinteles), imbracat rezervoare partial sau total, diferite accesorii , modificat geci, pantaloni, pntr gravura inca astept un set de scule ptr k al meu este destul de incomplet.......in principiu cam orice tine de piele. De specificat ca lucrez numai manual. Pentru cei interesati o sa pun si poze, ast un semn de viata spunemi te rog pentru cat ai imbraca acest rezervor dupa modelul arata mai jos, ceva de genu daca nu chiar exact ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Salut bwanask9 , ma intereseaza pe mine o imbracaminte de rezervor totala, ai putea pune ceva poze daca ai mai facut pe la cineva, poti face si fara sa iti aduc rezervorul, ai model? eu am un Vulcan! Astept un raspuns...numai bine! C. Ai Vulcan de 800? Vezi ca are Fox-ul,husa de rezervor.Originala.Luata de mine,de pe ebay.fr. Poate ti-o da sa ti-o copieze...E sofisticata,din mai multe bucatzi,in forma de semi-luna.Ma ocup si eu cu croitoria,da' asa sofisticata,nu m-as baga,sa fac...Doar pt. un singur exemplar,e foarte multa munca,sa nimeresti la fix,modelul (toate curburile),si nu merita.Sau,ar iesi foarte scumpa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 spunemi te rog pentru cat ai imbraca acest rezervor dupa modelul arata mai jos, ceva de genu daca nu chiar exact ? http://www.bikernet.com/bikebarn/PageViewer.asp?PageID=254 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate