Sari la conținut

ACCESORII HOME MADE

Avent
 Share

Postări Recomandate

io le-am facut si suna a dracu de suparat :) si oarecum mai fain in ture.

cred ca mai bag si span de strung.

oi pune si clip!

Hai cu filmuletul ca m-ai facut curios tare.

Eu nu am mai facut nimic, mi-e lene sa dau iar tevile jos, vreau sa ma mai si trag cu motoreta.........

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 999
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mesaj completat

intr-o ora le-am confectionat.

E superb sunetul, imi place la nebunie, in ture e extraordinar, dar mai mult ma incanta in ture si cand decelereaza.

Hai ca zilele astea poate am timp sa tai si eu cu flexul un pic, de fapt tai, da altceva......

Mesaj completat

Tema de casa:

Haideti maestrilor! Ziceti-mi cum dracu se face un amortizor highpass, deci care filtreaza frecventa inalta. Dar problema e ca esapamentul are si curbura. Deci ar trebui inventat ceva flexibil.

Astea is flexibile.

Baga un ochi.......

Link spre comentariu

Tema de casa:

Haideti maestrilor! Ziceti-mi cum dracu se face un amortizor highpass, deci care filtreaza frecventa inalta. Dar problema e ca esapamentul are si curbura. Deci ar trebui inventat ceva flexibil.

Iara si-a pierdut Zoli filtrele? Oricum cand a fost la Gheorgheni deja unu nu il mai avea :) . Sa faca asa cum am facut eu la Virago si sigur nu o sa-l doara capu :) . Servus!
Link spre comentariu

E superb sunetul, imi place la nebunie, in ture e extraordinar, dar mai mult ma incanta in ture si cand decelereaza.

Hai ca zilele astea poate am timp sa tai si eu cu flexul un pic, de fapt tai, da altceva......

Mesaj completat

Astea is flexibile.

Baga un ochi.......

Da vad, dar sincer nu-mi dau seama ce sunt astea :) E flexibil pentru apa?

Link spre comentariu

Astazi m-am jucat un pic, am vrut, desigur si vreau sa-mi fac alte coarne.

Mai am de lucru, trebuie inchise un pic mai tare, asta ramane pe maine, vor fi vopsite negre, un negru lucios.

Dupa Paste sper sa le termin, vreau sa trec si firele prin tevi.

Toate bune.

A, nu-s eu ala din poze, e Nea Mitica, l-am gasit prin gradina, punea fasole.

Mesaj completat

Le-am mai inchis un pic, acum vin bine.

Link spre comentariu

Vreau sa-mi confectionez un Fender Struts din platbanda inox . Asadar ,stie cineva de unde pot cumpara o platbanda de inox de cca 25x5 mm , in Bucuresti ? Ma intereseaza sa cumpar 1-2 metri.Pana acum nu am gasit decat la lungimi de 6 metri si nu vor sa taie platbanda in lungimi mai scurte, si nu as da 1.2 mil pt a folosii doar 1/6 din material .

Link spre comentariu

• 1 month later...

Salut, stiti pe cineva care imi poate modifica o vesta de piele? Vreau sa-i pun snur :D multumesc!

Ad-o-n-coace :bigstar:

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Salut,incearca sa vorbesti cu DARIAN din Bucuresti ,am vazut ca lucreaza f bine uite si nr lui de tel 0722564409sper sa iti fie de folos

CAUT PERSOANE CARE EXECUTA COBURI PIELE LA COMANDA. NR MEU E 0721.881.440. MULTUMESC

Link spre comentariu

• 3 weeks later...

la intruderul meu vreau sa-i schimb locul bateriei si m-am gandit sa-i fac ceva din piele groasa cam de 5mm cu intarituri metalice si sa o pun undeva pe lateral este cineva dispus sa croiasca asa ceva?daca nu de unde pot cumpara piele ca ma apuc sa-mi fac singur.astept idei.

Link spre comentariu

la intruderul meu vreau sa-i schimb locul bateriei si m-am gandit sa-i fac ceva din piele groasa cam de 5mm cu intarituri metalice si sa o pun undeva pe lateral este cineva dispus sa croiasca asa ceva?daca nu de unde pot cumpara piele ca ma apuc sa-mi fac singur.astept idei.

http://cgi.ebay.com/...=item76bfc844b8

O idee ar fi sa iei ceva de-a gata facut, de genul niste coburi mici.Adica,ceva-n genul asta:

http://cgi.ebay.com/...=item76bfc844b8

Astia,costa 75$ +63$ transp....Destul de scumpi,per total...! Sunt sigur ca daca ma uit si pe ebay-ul nemtesc,o sa gasesc ceva,mult mai ieftin - dealtfel,am mai adus un set de coburi din piele,maricei,tot de pe ebay.de,si n-au costat mai mult de 100 euro,cu totul.

Sau,simai bine,cauta o gentutza din piele,din aia care se pune pe portbagaj,si care e cam de aceeasi dimensiune cu bateria.Si care si costa mai putzin - vezi inclusiv la Louis.Si arata si bine,nu ca o chestie facuta artizanal, cu aspect "ciudat",ca sa nu zic chicios....

Ia uite ce-am gasit,tot pe ebay.com :

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/SMALL-LEATHER-BRAIDED-MOTORCYCLE-SISSY-BAR-TOOL-BAG-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem588e728cbbQQitemZ380346993851QQptZMotorcyclesQ5fPartsQ5fAccessories

Are cam 20/20/10 cm. Costa cam 47 $,cu totul

Editat de darian
Link spre comentariu