morpheus Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 asa da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 Dupa cate mai stiu eu, deja o parte din asfalt e turnata. Cred ca anul viitor ne dam pe circuit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 Si-asa e bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 (editat) e un pas inainte, mare minune ca s-au apucat de el, zic eu. (la modul ca s-a facut ceva. Ca mai e pana il termina...e partea 2)daca nici la anul nu il termina... e PENAL. valabil si pt adancata. Editat Octombrie 29, 2013 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 dada! asteptam, aici suntem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Decembrie 8, 2013 Share Postat Decembrie 8, 2013 il asfalteaza la mistrie.... cate una pe zi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki73 Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 anu asta 2014 in august e gata circuitu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 Aha. De unde stii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki73 Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 am fost acolo si am vb.cu inginerii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 asa sa fie! ceva poze n-ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 si o sa vina Ponta si Boc si Base la deschiderea oficiala..... tare as vrea sa fie gata odata..... af fi ideal...., cj-tgms vreo ora de mers, numai bine te incalzesti, apoi te dai pe pista, seara acasa la nani.... din cj pt o iesire la tg secuiesc sau euroring e nevoie de cel putin 2-3 zile libere... spor la lucrari oameni buni, dade citeste aceste randuri si vre-un muncitor de acolo numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 Mai ales Boc sa vina! Dada. Sa nu fie ca de obicei, ca povestea cu lupul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 Dupa ce se opreste ploaia fug eu sa fac niste poze. tot mai ploua? anu asta 2014 in august e gata circuitu... am mai auzit asta si anul trecut. sper sa fie cum spun ei, dar na, pana nu vad nu cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buzz Postat Ianuarie 24, 2014 Share Postat Ianuarie 24, 2014 tot mai ploua? Hah! Buna asta! In situatia de fata e cam circuit de cross pe acolo. Anul acesta poate reusesc sa monteze toaletele ecologice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki73 Postat Ianuarie 26, 2014 Share Postat Ianuarie 26, 2014 stati linistiti şi puneţi bani la ciorap că anu asta e gata..că după aceea scrieţi pe aici că e scump şi că nu vă permiteţi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Ianuarie 26, 2014 Share Postat Ianuarie 26, 2014 e gata cand mi-oi vedea eu ceafa,niste mincinosi dar ce e mai important-niste incompetenti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 27, 2014 Share Postat Ianuarie 27, 2014 e gata cand mi-oi vedea eu ceafa,niste mincinosi dar ce e mai important-niste incompetenti apoi, cam de asta mi-e frica si mie stati linistiti şi puneţi bani la ciorap că anu asta e gata..că după aceea scrieţi pe aici că e scump şi că nu vă permiteţi ma gandesc ca preturile ar trebui sa fie cam la acelasi nivel cu cel al circuitelor din zona (pe o raza de cateva sute de kilometrii)..... altfel mergem sa inchiriem circuitul din Monte Carlo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Februarie 15, 2014 Share Postat Februarie 15, 2014 e gata mai repede de august 2014. au fost probleme financiare datorate schimbarilor politice din prefectura si consiliu judetean. contracte castigate cu spagi uriase si neterminate de cei ce au inceput treaba. referitor la preturi sa nu va asteptati la ceva eftin,traiti in romania unde este scump si de proasta calitate ....cam tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki73 Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 ce le sti tu pe toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fenegyerek Postat Aprilie 13, 2014 Share Postat Aprilie 13, 2014 e gata mai repede de august 2014. au fost probleme financiare datorate schimbarilor politice din prefectura si consiliu judetean. contracte castigate cu spagi uriase si neterminate de cei ce au inceput treaba. referitor la preturi sa nu va asteptati la ceva eftin,traiti in romania unde este scump si de proasta calitate ....cam tot. Zici tu ceva. Nu vreau sa vin cu nume, dar dupa cum stiti, proiectul a fost inceput de cineva, care dupa aceea a fost "detronata", si persoana care a ajuns in pozitie(acela mai negru la fata) e un incompetent. Punct. Dar totusi, sper sa-l vedem gata candva...Primul strat de asfalt e data cam 80% dupa cum se poate vedea in clipul acesta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTI-RACING Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 PAI AICI IN VIDEOCLIP ERA VIESPEA SI FLORIN BEJAN.EI L-AU REALIZAT. DAR ANU ASTA NU E GATA,AM FOST ACOLO SI AM VAZUT CUM SE LUCREAZA.....LA ANU.2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 noutati colegii, ..... sunt ceva noutati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 E posibil să se fi împotmolit treaba. Să sperăm că nu... http://www.zi-de-zi.ro/proiectul-transilvania-motor-ring-tras-pe-linie-moarta-de-italieni/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTI-RACING Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 treaba e ca anu asta nu o sa fie gata. a fost dat comunicat de presa de catre consiliu judetean,asa ca ramane pt.la anu. pacat de tara asta obosita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 Ia uite ce spun pe facebook: https://www.facebook.com/MuresRing 15 septembrie e sigur. Ai info din interior cum ca nu va fi gata? anu asta 2014 in august e gata circuitu... e gata mai repede de august 2014. au fost probleme financiare datorate schimbarilor politice din prefectura si consiliu judetean. contracte castigate cu spagi uriase si neterminate de cei ce au inceput treaba. referitor la preturi sa nu va asteptati la ceva eftin,traiti in romania unde este scump si de proasta calitate ....cam tot. PAI AICI IN VIDEOCLIP ERA VIESPEA SI FLORIN BEJAN.EI L-AU REALIZAT. DAR ANU ASTA NU E GATA,AM FOST ACOLO SI AM VAZUT CUM SE LUCREAZA.....LA ANU.2015 treaba e ca anu asta nu o sa fie gata. a fost dat comunicat de presa de catre consiliu judetean,asa ca ramane pt.la anu. pacat de tara asta obosita. Cred ca am raspunsul la eterna intrebare ”CAND VA FI GATA?” (am si dovezi, am metoda de ” calcul ” ) Raspunsul va fi mereu eternul ”La anul!” (sa clarific: daca intrebi in 2013 cand va fi gata se va spune ca va fi gata la anul; ...intre timp trece un an si ..na 2014, intrebi iar, vei fi poate suprins sa auzi acelasi raspuns, tot la anul!) Era chiar amuzant daca nu era trist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate