badogistu Postat Septembrie 16, 2005 Share Postat Septembrie 16, 2005 am dat peste un anunt in publitim (un ziar din timisoara ) "vand pise ij 350 hoinar mobra voshod 175 tel 0726862223 " pe mine ma interesa ceva piese de voshod dar omu zice ca are motoru complet cu carburator cu tot la 100 euro si nu il da pe bucati cu acte in regula cica s-ar fi ocupata mai demult cu import de pise daca va intereseaza sunatil ca motor complet +carburator la 100 euro e chilipir la ij si mobre nu m-am interesat de preturi numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Septembrie 16, 2005 Share Postat Septembrie 16, 2005 nu e tare ieftin dar e ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
18dany Postat Noiembrie 4, 2005 Share Postat Noiembrie 4, 2005 am dat peste un anunt in publitim (un ziar din timisoara ) "vand pise ij 350 hoinar mobra voshod 175 tel 0726862223 " pe mine ma interesa ceva piese de voshod dar omu zice ca are motoru complet cu carburator cu tot la 100 euro si nu il da pe bucati cu acte in regula cica s-ar fi ocupata mai demult cu import de pise daca va intereseaza sunatil ca motor complet +carburator la 100 euro e chilipir la ij si mobre nu m-am interesat de preturi numa bine Ce piese de hoinar ai??M-ar interesa arcul de la schimbator.Cat ceri pe el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Noiembrie 4, 2005 Share Postat Noiembrie 4, 2005 Ce piese de hoinar ai??M-ar interesa arcul de la schimbator.Cat ceri pe el? Man, cred ca nu ai citit bine! Este vorba despre un anunt dintr-un ziar si ai acolo un Numar de telefon cu care sa-l contactezi pe omul in cauza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 7, 2005 Share Postat Noiembrie 7, 2005 Multzam shefu' de numar. sa traiesti 100 de ani ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian_new Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 norok la toata lumea de aici...am eu piese de mobra de vanzare!! ce vrea inima voastra sau ce cere mobra voastra. la pretz ne descurcam noi...dar pe langa pretzu pieselor o sa mai trebuiasca sa platitzi posta( nu e cine stie ce poretz acolo e vorba de cateva seci de mii) daca vretzi sa luatzi ceva piese...iulian_west86 pe yahoo! messenger! e cel mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate