florin_diliul Postat Septembrie 17, 2005 Share Postat Septembrie 17, 2005 (editat) CUM VA PLACE? Editat Septembrie 17, 2005 de florin_diliul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin_diliul Postat Septembrie 17, 2005 Autor Share Postat Septembrie 17, 2005 maine o sa vin cu noi poze ,asta numai daca mai vreti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grubb Postat Septembrie 18, 2005 Share Postat Septembrie 18, 2005 Mai vrem,mai vrem. Din curiozitate, ce motor e ala rosu cu flacari pe el (ala sport)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Postat Septembrie 18, 2005 Share Postat Septembrie 18, 2005 Eu cred ca este Suzuki Hayabusa. Oare au voie si cu motoare sport cei din hells angels ? Adica un clasic ar merge, un cruiser la fel.. dar unul sport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moonspell Postat Septembrie 18, 2005 Share Postat Septembrie 18, 2005 oare cei din hells au voie cu altceva in afara de Harley?!nu prea cred.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin_diliul Postat Septembrie 18, 2005 Autor Share Postat Septembrie 18, 2005 am vazut si yamaha,triunph,kawasaki. nu cred ca o regula stricta binenteles motoarele erau customizate adevarat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin_diliul Postat Septembrie 18, 2005 Autor Share Postat Septembrie 18, 2005 vezi yamaha asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Septembrie 18, 2005 Share Postat Septembrie 18, 2005 In U.S si Canada NUMAI cu Harley poti sa fii membru Hell's. Cred, ca si altundeva, privind faptul, ca „centrul” e in U.S... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Septembrie 18, 2005 Share Postat Septembrie 18, 2005 bravo voua, spuneti-mi si mie mai din carne, ca sunt prin preajma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Septembrie 18, 2005 Share Postat Septembrie 18, 2005 deci atit timp cit esti HANGARAUND la HELLS ANGELS `poti avea orce motor mai mare de 600cc si dupa ce devii MEMBRU trebuie sa ai HARLEY asta este regula valabila in ORCE TARA cu respecte roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razzie Postat Septembrie 26, 2005 Share Postat Septembrie 26, 2005 oare cei din hells au voie cu altceva in afara de Harley?!nu prea cred.. in principiu nu este important ce motocicleta ai, deci poti avea si sport, importnat este sa devii membru; chiar si "stadiul" de prospect este f. greu de obtinut; asa cum spun si regulile,HA isi recunosc si accepta membrii "instinctively" nu cred ca exista ,nici dupa obtinerea statutului de membru, obligativitatea de a avea Harley dar poate Roby stie mai bine. Oricum, greu de obtinut un chapter in Romania atata timp cat , dupa cum se stie, deviza lor nr. 1 este "Love ,Trust and Respect"...... Pentru cei ce nu stiu, este absolut INTERZIS de a folosi semnul HA fara a fi membru chiar si in stadiul de tatuaj...aviz baiatului care produce tricouri... numai bine si vreme buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Karnaj Postat Septembrie 26, 2005 Share Postat Septembrie 26, 2005 Salut florin_diliul As vrea mai multe poze cu Hells Angels si multe multe informatii despre acest club. Hells Angels are "filiala" in Romania ? Sau mai bine zis membri din Romania ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin_diliul Postat Septembrie 26, 2005 Autor Share Postat Septembrie 26, 2005 din ce informatii am eu nu are inca filiala in iasi. si nu cred sa aiba inca in romania. dar va avea probabil in viitorul apropiat!!! bafta si asfalt uscat!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Septembrie 26, 2005 Share Postat Septembrie 26, 2005 Hell's Angels nu are chapter in Romania. In Europa de Est are numai in Cehia si Slovenia. Hell's = Harley. NUMAI cu Harley poti sa fii membru Angels. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin_diliul Postat Septembrie 26, 2005 Autor Share Postat Septembrie 26, 2005 SI CU TRIKE!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Septembrie 26, 2005 Share Postat Septembrie 26, 2005 Hell's Angels nu are chapter in Romania. In Europa de Est are numai in Cehia si Slovenia. Hell's = Harley. NUMAI cu Harley poti sa fii membru Angels. HD este obligatoriu numai pt membrii HA , restul sunt prospecti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Karnaj Postat Septembrie 26, 2005 Share Postat Septembrie 26, 2005 Prospectii ce drepturi au fata de membrii HA ? florin_diliul ... orice marca trike poate sa aiba membrii HA ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 26, 2005 Share Postat Septembrie 26, 2005 As vrea mai multe poze cu Hells Angels si multe multe informatii despre acest club. s-a inventat GOOGLE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin_diliul Postat Septembrie 26, 2005 Autor Share Postat Septembrie 26, 2005 SI CU TRIKE!!!!!!!!! MENTIONEZ ori ce trike! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razzie Postat Septembrie 26, 2005 Share Postat Septembrie 26, 2005 HD este obligatoriu numai pt membrii HA , restul sunt prospecti desi nu imi place sa ma contrazic, este f. simplu de citit de unde vine HA ,cum s-au format si de ce...este adevarat ca trebuie investit , timp si bani ....cunosc un HA membru cu Honda Gold Wing , chapter UK, Manchester....deci??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Septembrie 26, 2005 Share Postat Septembrie 26, 2005 cunosc un HA membru cu Honda Gold Wing , chapter UK, Manchester....deci??? hai sa reformulez.. trebuie sa detina si un Harley Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin_diliul Postat Septembrie 26, 2005 Autor Share Postat Septembrie 26, 2005 asa e fratie!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Septembrie 26, 2005 Share Postat Septembrie 26, 2005 Prospectii ce drepturi au fata de membrii HA ? florin_diliul ... orice marca trike poate sa aiba membrii HA ? http://www.hells-angels.com/ tot ce vrei este acolo ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Karnaj Postat Septembrie 26, 2005 Share Postat Septembrie 26, 2005 Stiam de siteul ala ... in afara de FAQ nu exista nici o sectiune unde sa scrie regulile de inscriere in HA, drepturile membrilor/prospectilor HA etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Septembrie 26, 2005 Share Postat Septembrie 26, 2005 Stiam de siteul ala ... in afara de FAQ nu exista nici o sectiune unde sa scrie regulile de inscriere in HA, drepturile membrilor/prospectilor HA etc. De la care planeta ai venit, frate? Inscriere... Acolo nu asa merg lucrurile. Cat despre reguli si drepturi. Nu-s pentru public, evident. Hell's este un MC. Unul dintre cele mai vechi si mari MC din lume. Daca stii ce inseamna MC, stii de ce sunt private regulire lor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate