Ratonu' Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Salut, Printre alte fiare ,in garaj,mai am si o mobra.Care surprinzator merge perfect ,dar nu am caucicuri..ba chiar sunt varza.Sunt atat de imbatranite incat ies de pe janta. Ma poate ajuta cineva ?poate aveti unele bune ,sau poate stiti exact dimensiunea unuia nou care se potriveste! Astept si va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serjuro Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Cauta pe lateralele anvelopelor vechi sau pe google....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Salut, Printre alte fiare ,in garaj,mai am si o mobra.Care surprinzator merge perfect ,dar nu am caucicuri..ba chiar sunt varza.Sunt atat de imbatranite incat ies de pe janta. Ma poate ajuta cineva ?poate aveti unele bune ,sau poate stiti exact dimensiunea unuia nou care se potriveste! Astept si va multumesc! 17/2,75 (pe el scrie ceva 21/275 dar nu este pe 21). Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ratonu' Postat Octombrie 13, 2008 Autor Share Postat Octombrie 13, 2008 17/2,75 (pe el scrie ceva 21/275 dar nu este pe 21).Numai bine Multumesc , ramane acum doar sa caut la un magazin de anvelope. Sper sa nu coste mai mult decat mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 am eu cu 40 lei bucata bune!cu acele alea pe ele!sunt model nou nu cel v66 pentru mobra 50 s super! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ratonu' Postat Octombrie 23, 2008 Autor Share Postat Octombrie 23, 2008 am eu cu 40 lei bucata bune!cu acele alea pe ele!sunt model nou nu cel v66 pentru mobra 50 s super! Salut, ti-am dat un mesaj privat dar probabil nu ai deschis mailul,,ma intereseaza cauciucurile ,da-mi te rog un mesaj ca sa vedem cum ne intalnim sa facem ,,tranzactia" Salut,ti-am dat un mesaj privat dar probabil nu ai deschis mailul,,ma intereseaza cauciucurile ,da-mi te rog un mesaj ca sa vedem cum ne intalnim sa facem ,,tranzactia" Salut, mi-ai dat un nr gresit.Ti l-am trimis pe al meu intr-un PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badogistu Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 de regula pe spate lumea punea de java, e putin mai lat si o face sa para mai serioasa, dar pierz la putere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 (editat) gasesti la heidenau http://www.heidenau.ro/index.php?option=co...9&Itemid=34 dimensiuni pt moto mai ciudate au chiar 2 profile de 2.75/17 Editat Octombrie 23, 2008 de ZIDU' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adn Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Salut, Printre alte fiare ,in garaj,mai am si o mobra.Care surprinzator merge perfect ,dar nu am caucicuri..ba chiar sunt varza.Sunt atat de imbatranite incat ies de pe janta. Ma poate ajuta cineva ?poate aveti unele bune ,sau poate stiti exact dimensiunea unuia nou care se potriveste! Astept si va multumesc! Daca te intereseaza, am un cauciuc 3.00 \ 18. De donat. E aproape nou, maxim 300 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Salut, La Moto-velo in iasi sunt cauciucuri noi,nu stiu pretul dar daca nu ti-ai luat te ajut eu.Toate bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ratonu' Postat Octombrie 26, 2008 Autor Share Postat Octombrie 26, 2008 gasesti la heidenau http://www.heidenau.ro/index.php?option=co...9&Itemid=34 dimensiuni pt moto mai ciudate au chiar 2 profile de 2.75/17 Super tare ...are de toate .Multumesc ! o sa-l folosesc pentru alta moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mah Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Super tare ...are de toate .Multumesc ! o sa-l folosesc pentru alta moto pot sa ti fac rost de un 2 3/4 17 nou daca te intereseaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate