Alveola Postat Septembrie 18, 2005 Autor Share Postat Septembrie 18, 2005 Escu impuscat in cap, pe malul lacului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 18, 2005 Autor Share Postat Septembrie 18, 2005 Paw Paw ne arata marea sa captura. Eu sughitzam in timpul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 18, 2005 Autor Share Postat Septembrie 18, 2005 Wolf impuscat pe ponton a doua zi dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 18, 2005 Autor Share Postat Septembrie 18, 2005 Eu nu mai am poze ne-compromitatoare. Astept pe DMW, Baiazid, Tro5, Mititelu si ceilalti care au facut poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Septembrie 18, 2005 Share Postat Septembrie 18, 2005 (editat) ehei ce petrecere super ati organizat baieti... felicitari! chiar m-am simtit suuuuuuuuper bine, chiar daca am fost unu dintre putinii care nu s-au imbatat (chiar daca am beut ca porcu)... exceptand finalul apoteotic, cand, din cauza ploii am impins la vf-ul de 1000 al lui wolf4mwolf , reusind cu chiu cu vai sa-l scoatemin 5 persoane din mocirla , totul a fost excelent... puneti si pozele care pot fi tratate cu ban, dar intai vb cu un admin... daca nu-i de acord, exista banda neagra, care se poate adauga din fotoshop sau corel... Editat Septembrie 18, 2005 de rontz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicbr Postat Septembrie 18, 2005 Share Postat Septembrie 18, 2005 Da, Alveolo...pune si pozele compromitatoare cu care poti fi santajat..tu si inca vreo 3-4. Daca nu sunt acceptate asa...baga banda neagra cum zice rontz sau baga "blur" pe zona aia(oricum e o zona mica pt ca era frig rau ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 18, 2005 Autor Share Postat Septembrie 18, 2005 ESCULE!!! Platit-ai patentul de pupat peshtii lui Rex Hunter??? 245442[/snapback] Da! Acum i se spune Esc Hunter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Septembrie 18, 2005 Share Postat Septembrie 18, 2005 Da, am preluat legatura....uite cateva poze cu frumusetile locale... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Septembrie 18, 2005 Share Postat Septembrie 18, 2005 dupa tranta in noroi am trecut la suratat echipamentul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Septembrie 18, 2005 Share Postat Septembrie 18, 2005 la pescuit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Septembrie 18, 2005 Share Postat Septembrie 18, 2005 Baiazid la pescuit........ de plictiseala si foame a inceput sa manance momeala pestilor...yam yam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Septembrie 18, 2005 Share Postat Septembrie 18, 2005 baia nocturnaEu si Josephine eram singurii cu costum de baie. Restul, aveau costum, dar era al unui tip, Adam, parca-i spune 245463[/snapback] Nu credeam ca poti minti in halu asta sau erai asa de beat ca nu iti mai aduci aminte Rectificare: Numai Josephine avea costumu de baie. Tu aveai combinezon full piele fabricat de Adam&Co. Well, am mancat, dar mai ales am baut... a fost buna vodca aia, mi-a dres glasul. De fapt m-am surprins, intrucat a fost prima data cand nu am cantat fals... Chiar daca ulterior m-am rastit la pestii din balta, le-am cedat lor portia mea de mici. Acu la final, deja ma gandesc la un remake. Numa ca de ziua mea s-ar putea sa pescuim la copca Per total, a fost super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Septembrie 18, 2005 Share Postat Septembrie 18, 2005 fetele la sezatoarea de mici.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Septembrie 18, 2005 Share Postat Septembrie 18, 2005 o talpa criminala peste mici.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Septembrie 18, 2005 Share Postat Septembrie 18, 2005 ....sezatoarea fumigena... Baiazid explica publicului larga la ce foloseste chestia aia lunga de se baga in gura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Septembrie 18, 2005 Share Postat Septembrie 18, 2005 (editat) E clar ca s-a implinit ce v-am dorit, fratilor. Pare best ever! E din ce in ce mai clar ca intrati in lista intalnirilor oficiale. Atunci sa vad pe unde scoateti camasa Editat Septembrie 18, 2005 de f_zoltan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Septembrie 18, 2005 Share Postat Septembrie 18, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicbr Postat Septembrie 18, 2005 Share Postat Septembrie 18, 2005 a fost super...o petrecere in familie foarte reusita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 18, 2005 Share Postat Septembrie 18, 2005 Fain rau!!! Sa vedeti ce frumos a fost drumul dus (cu apus de soare peste baraj) si intors (noaptea, cu luna plina sfetnic si calauza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Septembrie 18, 2005 Share Postat Septembrie 18, 2005 Preiau stafeta: lumea la foc de tabara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Septembrie 18, 2005 Share Postat Septembrie 18, 2005 la cererea publicului pozele cu tzatzzzzeeeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Septembrie 18, 2005 Share Postat Septembrie 18, 2005 la plecare s-a lasat o ceatza albastra peste padure... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 18, 2005 Share Postat Septembrie 18, 2005 Deh, unii isi faceau viitorul (adik restante) Ma bucur pentru voi si La Multi Ani sarbatoritilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Septembrie 18, 2005 Share Postat Septembrie 18, 2005 era Iju lui Harciogu mai jos este Baiazid cu motocrul lui , cred ca e Suzuki desi nu pare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Septembrie 18, 2005 Share Postat Septembrie 18, 2005 Dnepr a lui Alveola Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate