robychopper Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 (editat) este lucrat foarte bine ....si springerul cu arcurile jos linga roata foarte bine reusit, restul va las pe voi sa studiati salut Editat Octombrie 10, 2008 de robychopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Eu Âştiu dacă e aÂşa mare lucrătură... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 artist omu la dat la pedala...o disciplina sacra, pe cale de disparitie la romani. Sunetul...te unge la suflet P.S: sunt endurist pana-n maduva copacului cu care mai pun frana...dar nu am cum sa nu apreciez Panhead-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 artist omu la dat la pedala...o disciplina sacra, pe cale de disparitie la romani.Sunetul...te unge la suflet P.S: sunt endurist pana-n maduva copacului cu care mai pun frana...dar nu am cum sa nu apreciez Panhead-ul sory man nu ma pot abtine daca te deranjeaza deschid un nou topic. respect! http://www.youtube.com/watch?v=OdfzQUKSjdw...feature=related M72 e lucrat si bine lucrat, ce ma dernajeaza e pozitia nasoala in sa,si ca e radical, prea radical parerea mea!vezi ce sunte are sporsterul mai unul si termin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 Adevarat M72, intr-adevar... Jos palaria... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 (editat) M72 pe lantz. Defapt Nipru K750 Adevarul este ca singurul lucru frumos ce a mai ramas e motorul. Bine ca nu i-a cromat cilindrii . Editat Octombrie 11, 2008 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Octombrie 12, 2008 Autor Share Postat Octombrie 12, 2008 M72 pe lantz. Defapt Nipru K750Adevarul este ca singurul lucru frumos ce a mai ramas e motorul. Bine ca nu i-a cromat cilindrii . dute la coltul colectionarilor sa vezi motoare de serie....ok... Aici suntem la choppere ....nu inteleg ce vrei tu sa vezi aici un m 72 original, in nici un caz.... Se poate modifica orce....motor.... salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Ca tot venii vorba de M72 modificat asta e unul foarte reusit din punctul meu de vedere.....voua poate sa nu va placa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Octombrie 16, 2008 Autor Share Postat Octombrie 16, 2008 Ca tot venii vorba de M72 modificat asta e unul foarte reusit din punctul meu de vedere.....voua poate sa nu va placa mai bine zis nu e modificat...e facut tot din nou numa motoru ce mai a ramas original...arata superb gen anii 70...frumos lucrat salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 este lucrat foarte bine ....si springerul cu arcurile jos linga roata foarte bine reusit, restul va las pe voi sa studiati salut Acelasi om Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 pacat ca la noi nu vezi asa ceva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Ca tot venii vorba de M72 modificat asta e unul foarte reusit din punctul meu de vedere.....voua poate sa nu va placa Whoaaa!!! Swedish Style!! Superb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Cel postat deBach e beton. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 mai bine zis nu e modificat...e facut tot din nou numa motoru ce mai a ramas original...arata superb gen anii 70...frumos lucrat salut gen Easy Rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 (editat) link ..... http://www.ollierkkila.com/Site/?page_id=3...2&gallery=8 ENJOY Editat Octombrie 23, 2008 de bach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Link ---> http://www.chopperweb.cz/k750.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate