gabitza1 Postat Septembrie 18, 2005 Share Postat Septembrie 18, 2005 ce sa zic , imi place ffff mult:)....si e fff buna........si ingrijita....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitza1 Postat Septembrie 18, 2005 Autor Share Postat Septembrie 18, 2005 ce parere aveti????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Septembrie 18, 2005 Share Postat Septembrie 18, 2005 ii frumoasa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Septembrie 18, 2005 Share Postat Septembrie 18, 2005 normal ca e frumoasa, orice este pe 2 roti si are un motor e frumos s-o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitza1 Postat Septembrie 19, 2005 Autor Share Postat Septembrie 19, 2005 ....multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Knosmin Postat Septembrie 20, 2005 Share Postat Septembrie 20, 2005 e frumoasa da mai frumoasca ca asta nu e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Septembrie 20, 2005 Share Postat Septembrie 20, 2005 (editat) So stapanesti sanatos gabitza Knosmin de asta vorbeai? Editat Septembrie 20, 2005 de Reverse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Knosmin Postat Septembrie 20, 2005 Share Postat Septembrie 20, 2005 nu nu ... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitza1 Postat Septembrie 20, 2005 Autor Share Postat Septembrie 20, 2005 fara suparare dar mie nu-mi plac deloc modelele de rs dupa 99"......nu arata deloc ca alea mai mari....(spatele in loc sa fie ridicat este cocosat.. nu au aerisiri in parti pe carene .....) si sunt sigur ca-mi dati dreptate....rs 125 pana in 99 e aproape identic cu ala de 250....astea noi......oricum rs -urile sut ce le mai tari la 125 si .......250:)............asfalt uscat si foarte frumoase motoarele reverse....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 Poza asta e facuta la Shell-ul de pe Tudor Vladimirescu, sambata sau duminica dup-amiaza, nu?! V-am avazut de pe geam; mai era inca o aprilica sau ceva "mic" cu tine. Pe unde ati intrat acolo, ca drumul e in lucru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puriul Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 ce parere aveti????? ma tem ca te dezamagesc....pe cat e de frumoasa,pe'atat e de proasta.Tipic pt.italieni.Roaga-te ca macar a ta sa se fi nimerit buna.In fond,speranta moare ultima. Bafta multa si-o doza mare de rezistenta la frustrare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
im0rtel Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 Roaga-te ca macar a ta sa se fi nimerit buna. Te rog sa detaliezi . De ce crezi ca sant motoare cu probleme? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 Te rog sa detaliezi . De ce crezi ca sant motoare cu probleme? Nu sunt foarte fiabile...depinde ce noroc ai! bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puriul Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 Te rog sa detaliezi . De ce crezi ca sant motoare cu probleme? am un prieten care si-a luat una noua de la reprezentanta,intr-un an n-a beneficiat de ea o luna,in rest numai in service a stat.Cand trece pe la mine sa se vaite am sa-l rog sa deconspire totul.eu din cate tin minte;ambreiaj de 3 ori,rulmenti ambielaj,sonda temperatura,segmenti arsi,9 bujii in primi 500km si altele pe care ti le va spune el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitza1 Postat Septembrie 21, 2005 Autor Share Postat Septembrie 21, 2005 ...da acolo e facuta....au facut drum dinspre sabinelor.....era o aprilia de 50:) eu o am de 3 luni si nu am avut nici o problema cu ea........decat cu cablul de la aceleratie........sper sa nu faca figuri....daca fave asta e........sper sa-mi iau ceva mai mare:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 am un prieten care si-a luat una noua de la reprezentanta,intr-un an n-a beneficiat de ea o luna,in rest numai in service a stat.Cand trece pe la mine sa se vaite am sa-l rog sa deconspire totul.eu din cate tin minte;ambreiaj de 3 ori,rulmenti ambielaj,sonda temperatura,segmenti arsi,9 bujii in primi 500km si altele pe care ti le va spune el Hammer? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Knosmin Postat Octombrie 2, 2005 Share Postat Octombrie 2, 2005 Hammer? *hummer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Octombrie 2, 2005 Share Postat Octombrie 2, 2005 *hummer e hammer,asa avea nicku`l pe net ..nota 2,stai jos nu te mai plimba cu rs`u..ca oricum ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blade Postat Octombrie 3, 2005 Share Postat Octombrie 3, 2005 Dap mah de hammer e vb,Andrei,eu sunt coleg cu el de clasa si pot depunde marturie la cate prb a intampinat saracu om cu aprilia aia,deci ma jur cred ca o tine mai mult in service,adevarul e ca si a cam fortat-o el si a facut si el nijte tmpenii cu ea,dar in cele mai multe cazuri ...marfa fost de vina,adik ...multe necazuri,pai dc am carat-o pe jos,prin ploaie vreo 3 km,sa dai de unu singur nu e bine,si ma si ploua ..rau,pur si simplu i se oprise in drum,adik nu mai vroia!inarmazate cu multa rabdare dc patesti asa ceva,eu ma rog la Dumneze3u sa nu fie cazul,sincer,nu dores nimanui astfel de incidente! Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Octombrie 12, 2005 Share Postat Octombrie 12, 2005 Nu sunt foarte fiabile...depinde ce noroc ai! bafta Sau mai exact cat de coxar esti nu nu ... ) Inseamna ca era vorba de asta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Knosmin Postat Octombrie 14, 2005 Share Postat Octombrie 14, 2005 Inseamna ca era vorba de asta: o da cum sa nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Octombrie 16, 2005 Share Postat Octombrie 16, 2005 ba baieti bagativa mintile in cap cum puteti spune ca aia din prima poza din topic e cea mai frumoasa am impresia ca nu sunteti in apele voastre de asta ce puteti spune ?? era undeva in romania pe un site la vanzare asa o sa ii iau si eu daca nu alba de abia astept nu mai am rabdare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitza1 Postat Octombrie 16, 2005 Autor Share Postat Octombrie 16, 2005 atunci daca asta care zici tu e mai frumoasa ca una de pana in 99 inseamna ca ai niste gusturi de cioban .....DACA TU IMI ARATI UN MOTOR MARE (cmc) CARE SA SEMENE CU ASTA ROSIE DIN POZA ......la spate sau la carene iti dau un mare premiu ce motor mare are fundu ca aprilia rs de dupa 2000?????????? zi-mi unu si esti tare , in schimb alea de pana in 99 seamana ffffffff mult....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Octombrie 17, 2005 Share Postat Octombrie 17, 2005 (editat) atunci daca asta care zici tu e mai frumoasa ca una de pana in 99 inseamna ca ai niste gusturi de cioban .....DACA TU IMI ARATI UN MOTOR MARE (cmc) CARE SA SEMENE CU ASTA ROSIE DIN POZA ......la spate sau la carene iti dau un mare premiu ce motor mare are fundu ca aprilia rs de dupa 2000?????????? zi-mi unu si esti tare , in schimb alea de pana in 99 seamana ffffffff mult....... Mai e si faza cu "aduce noutati"....coditza de la rs`urile dupa 2000 e ceva nou,o schimbare etc. Sincer si eu am codita in sus la motorul meu si imi place dar nu pot zice ca rs`urile de pana in 99 imi plac mai mult ca cele de dupa....ba mai mult,sunt un fan al rs`urilor albe din 2004.... Editat Octombrie 17, 2005 de Reverse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Octombrie 20, 2005 Share Postat Octombrie 20, 2005 @reverse, adica a mea iti face cu ochiu? Si raspuns: spatele la rs dupa 00` seamana cu spatele la busa =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate