Lt. Navarro Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Ceva nouatzi? Ce mai stitzi de el? A iesit din operatzie? Ceva date despre accident? Cum draku s-a intamplat? Ce zi ce rahat... Bune intrebari. Si nu suntem doar "cativa" cei care am dori sa stim chestiile astea. E cineva acolo, care ne poate tine la curent cu starea lui?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hai-Hui Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 FUCK...nu se poate...nu Raul De donat as dona, dar azi dimineata am donat pt Raluca ( /index.php?...77493&st=20 ) Cu orice altceva spuneti si ma duc acolo, sunt in Cluj deci mi-e mai usor. De fapt maine cred ca ma duc oricum pana acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 eu nu pot dona... cine stie, sa ne zica ce s a intamplat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 13, 2008 Autor Share Postat Octombrie 13, 2008 Ceva nouatzi? Ce mai stitzi de el? A iesit din operatzie? Ceva date despre accident? Cum draku s-a intamplat? Ce zi ce rahat... Bune intrebari. Si nu suntem doar "cativa" cei care am dori sa stim chestiile astea. E cineva acolo, care ne poate tine la curent cu starea lui?! Din spusele martorilor si a politisului din Rupea a adormit la volan (se ducea la Tg. Mures) si a facut un viraj iesind de pe carosabil si infigandu-se intr-un mal de pamant la vreo 6m adancime. Au reusit sa-i opreasca hemoragiile interne cu greu, nu e constient insa si se asteapta rezultatele tomografiilor pentru a se putea pronunta asupra leziunilor si interventiilor ce vor urma. Din ce am inteles splina i-a fost scoasa, mai urmeaza operatii la picior... etc. Cu el sunt acum cativa colegi si prieteni, familia e si ea pe drum din cate am inteles. I-am anuntat prin intermediul colegilor lui din Bucuresti de cum am stiut ceva sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Nu-l cunosc personal,dar insanatosire grabnica si suntem alaturi de el...daca putem face ceva,let us know. @costin : Nush daca ai voie sa donezi in cazul in care esti racit,dar imi spuneti maine ce/cum si dau si eu o fuga. Multa sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maimutzica Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 (editat) colegul rontz iti tinem pumnii. tare departe suntem de el. am si eu un stop cardiac la activ, nici nu vreau sa ma gandesc cum e cu doua. te vrem inapoi rontz, nu te lasa! Editat Octombrie 13, 2008 de maimutzica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Nu este posibil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 am grupa lui dar in august am donat...deci n-am 75 zile... insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 rontz, fa-te bine ca inca mai am doua beri sa-ti dau. tin pumnii pentru insanatosire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 numai maine se poate dona ? sunt racit si sunt plin de antibiotice si alte pastile prin corp precis ma vor respinge daca pot ajuta in alt fel ... let me know Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Raul suntem alaturi de tine....Asteptam vesti bune.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deliutza Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Bai nici eu nu pot dona .... eu am herpes.... ...... Fa-te bine mei ..... suntem cu totii alaturi de tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 13, 2008 Autor Share Postat Octombrie 13, 2008 DIN PACATE RONT NU A MAI REZISTAT SI A DECEDAT ACUM CATEVA MINUTE Sa ne rugam sa fi ajuns intr-un loc mai bun. D-zeu sa-l odihneasca in pace. Va rog luati legatura cu cei care mergeau maine sa doneze ca daca vor sa o faca, sa o faca pentru alte vieti aflate la nevoie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maimutzica Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 off doamne rontz...dzeu sa te aibe in paza...ne-ai lasat mai saraci. om bun la suflet. sa ai grija de noi acolo sus. de ce ii iei doamne numai pe cei buni mereu? noua ce ne mai lasi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 RIP nu imi vine sa cred , al 2-lea cunoscut in 3 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 hai ma... nu asa... of Rontz, sa-ti fie tarana usoara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 ...duamne fereste......chiar nu stiu ce sa mai spun...rip si condoleantze familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 nu concep asta. nu pot. nu mai pot... nu pot sa plang, pentru ca ...nu se poate. nu e adevarat. nu se poate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Condoleante familiei si D-zeu sa il aiba in paza ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladim Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Nu l-am cunoscut, ma pregateam sa donez maine sange. Veste cumplit de dureroasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 (editat) Nu te vom uita niciodata!!!!!! Editat Octombrie 13, 2008 de noro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornhholio Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 viata asta e de tot rahatul adio Rontz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladim Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Dumnezeu sa-l odihneasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 (editat) Nu se poate.... citeam pe aici despre nefericitul accident, si despre mobilizarea voastra(ca eu din pacate nu pot dona sange), si vazand tragicul anunt facut de @Thomas am ramas alb, stana de piatra, trist... Dureros.... Rontz, prietene, te vom iubi mereu.... Sa ai pace-n suflet acolo unde te-ai afla Editat Octombrie 13, 2008 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hai-Hui Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 (editat) Nu pot sa cred....deci nu se poate... Dumnezeu sa te aiba in paza Rontz...imi tremura degetele pe tastatura Drum bun colegu'... Editat Octombrie 13, 2008 de Hai-Hui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate