Alveola Postat Septembrie 24, 2005 Share Postat Septembrie 24, 2005 Istoria Black Land Party Second edition in imagini si cuvinte, de indata ce vom putea atasa fisiere. Deocamdata, doar impresii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Septembrie 24, 2005 Share Postat Septembrie 24, 2005 Neaparat unele poze sa fie cenzurate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slabutzu Postat Septembrie 24, 2005 Share Postat Septembrie 24, 2005 Super tare petrecerea. Felicitari organizatorului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 25, 2005 Autor Share Postat Septembrie 25, 2005 Cu ocazia Blackland party in the bloc s-a operat schimbarea de nume al unui participant, in functie de starea in care se afla Doamnelor si domnilor, DMW a murit, traiasca BMW* BMW = Beat Man Walking Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Septembrie 25, 2005 Share Postat Septembrie 25, 2005 (editat) nu pot sa pun poze Editat Septembrie 25, 2005 de wolf4mwolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ach Postat Septembrie 25, 2005 Share Postat Septembrie 25, 2005 Foarte frumos a fost. Ma bucur ca in sfarsit v-am cunoscut. Iar pentru asta trebuie sa ii multumesc lui Joe. Sar'naaaa Sper ca va placu vinu' fiert. Daca nu, data viitoare. Hai numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicbr Postat Septembrie 25, 2005 Share Postat Septembrie 25, 2005 Foarte frumos a fost. Ma bucur ca in sfarsit v-am cunoscut. Iar pentru asta trebuie sa ii multumesc lui Joe. Sar'naaaa Sper ca va placu vinu' fiert. Daca nu, data viitoare. Hai numai bine! Placut mult vinul fiert (cu focul aprins) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Septembrie 26, 2005 Share Postat Septembrie 26, 2005 Narghileaua fu' tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ach Postat Septembrie 26, 2005 Share Postat Septembrie 26, 2005 Bine ca esti tu destept! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djidji_duru Postat Septembrie 26, 2005 Share Postat Septembrie 26, 2005 Vrem poze ... poze... poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicbr Postat Septembrie 26, 2005 Share Postat Septembrie 26, 2005 Vrem poze ... poze... poze... as pune niste poze dar e o problema cu forumul si nu se poate deocamdata.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Septembrie 26, 2005 Share Postat Septembrie 26, 2005 Supeeer tare nu m-am mai distrat asa de mult.... de fapt de saptamana trecuta (Naipu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 26, 2005 Share Postat Septembrie 26, 2005 Cu ocazia Blackland party in the bloc s-a operat schimbarea de nume al unui participant, in functie de starea in care se afla Doamnelor si domnilor, DMW a murit, traiasca BMW* BMW = Beat Man Walking ciocu' mic!!!! a inceput Dezbracatu de la Naipu sa comenteze!!!! shi e blackland 3-rd edition, da nu avem ce sa ne ahsteptam de la neuronul tau!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djidji_duru Postat Septembrie 26, 2005 Share Postat Septembrie 26, 2005 puneti dom'le pozele alea sa se vada ce figura lucida aveam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 26, 2005 Share Postat Septembrie 26, 2005 puneti dom'le pozele alea sa se vada ce figura lucida aveam... este o problema tehnica a forumului shi nu se pot atasha poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicbr Postat Septembrie 26, 2005 Share Postat Septembrie 26, 2005 In sfarsit POZEEEEEE!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Septembrie 26, 2005 Share Postat Septembrie 26, 2005 Fu' tare petrecerea. Pe mine m-a luat de de cap cola aia. Noroc ca mi-am revenit cu narghileaua aia. Salut, sunt placebo shi sunt cocacolist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 26, 2005 Share Postat Septembrie 26, 2005 cretzu atent la degetu lu escu, zis shi falus :baldy: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ophelia Postat Septembrie 26, 2005 Share Postat Septembrie 26, 2005 ca orice Blackland, si asta a fost de nota 10!! iar narghileaua... zuper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicbr Postat Septembrie 26, 2005 Share Postat Septembrie 26, 2005 ca orice Blackland, si asta a fost de nota 10!! iar narghileaua... zuper uite si niste poze cu narghileaua...doar atatea am mai reusit sa fac...n-au mai tinut acumulatorii observati diferite moduri de a suge(pardon: trage) din respectivul instrument Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Septembrie 27, 2005 Share Postat Septembrie 27, 2005 Nu mai pune nimeni poze??? Alveolo ce pazesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 27, 2005 Autor Share Postat Septembrie 27, 2005 Alveola is back ! with pictures Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 27, 2005 Autor Share Postat Septembrie 27, 2005 Perechea fericita a serii Statuia Ka Libertatii DeMeWeule, asculta la mine, eu stiu Bai... ce pute Si daca nu taci, mah Escule, iti dau o caraba de nu te vezi (ca si asa esti mic tare) Un om responsabil Doamnelor si domnilor, va prezint Fumul O nebanuita poveste de dragoste TZATZEE TZATZEEE TZATZEEEEEEEEEEEEE Mihai from M.A.S.H. 4077 Cretzul rapus de dusmani care si-au lasat urmele pe tricoul lui Un profil de Escozaur, cu plan departat feat. Kali & coditele Wolf spunea: bhuei, io mi-s din Ohneshti, bhuei ... hac! Cretzu se repezea la a lui BMW.... aaa scuze.. DMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 27, 2005 Autor Share Postat Septembrie 27, 2005 Chiar si cei mai duri plangeau la cantecele lui Slabutzu (vezi Ray) O voce superba Moldovienii is nisti ghiavoli kali calcase intr-un spermatozoid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Septembrie 27, 2005 Share Postat Septembrie 27, 2005 Camera de colegiu' a lu Red&Meth ca si in "How High" Super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate