Ovy_d Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 ...mare panarama am fost ..acum realizez si eu..... ....nu recunosc nimic.... poti sa nu recunosti u....tot degeaba avem dovezi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 poti sa nu recunosti u....tot degeaba avem dovezi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maimutzica Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 ...mare panarama am fost ..acum realizez si eu..... ....nu recunosc nimic.... tre sa cotizezi pentru machiaj coane...cele mai misto gagici de la party au fost noro si nebunake. hand made by je. sexoase in draci...mai ales cracii lui noro.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 tre sa cotizezi pentru machiaj coane...cele mai misto gagici de la party au fost noro si nebunake. hand made by je. sexoase in draci...mai ales cracii lui noro.... adica ce vrei sa spui ca cracii lu nebunache au fost pe locul 2???ai grija ca eu am vazut ceva domni care l-au fluierat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maimutzica Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 adica ce vrei sa spui ca cracii lu nebunache au fost pe locul 2???ai grija ca eu am vazut ceva domni care l-au fluierat ba si eu l-am pipait pe doua melodii pe nebunake, dar noro e mai paros...ma rog chestie de gusturi..statea sexy pe canapele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 poz(n)e de la costumati, va rog.... priviti cu incredere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 M-am uitat la pozne, a trebuit sa am ghid sa o recunosc pe Dmo F reusita petrecerea voastra, iar scopul nobil, felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 Anul asta ne costumam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 Anul asta ne costumam? http://picasaweb.google.com/acucuiu/Hallow...394029003176994 Mnnnnh ce blana matasoansa pe mainile ambilor iepurasi... mmmmmhhh. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 Sau asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 Anul asta ne costumam? it's a must! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 or not Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 or not te bagi tu repede ce, nu ti-a placut sa fii femeie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 Bang bang...sa vedem ce costumatie adopt, ca poate ma vedeti si voi iar la fata cu ocazia asta...prea mult timp am dormit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iollele Postat Octombrie 17, 2009 Share Postat Octombrie 17, 2009 http://picasaweb.google.com/acucuiu/Hallow...394029003176994 Mnnnnh ce blana matasoansa pe mainile ambilor iepurasi... mmmmmhhh. Fata, lasa fata ca e dureros sa te epilezi pe maini Cum te vad costumata? Eu inca nu am decis intre calugarita si politista corupta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Octombrie 17, 2009 Share Postat Octombrie 17, 2009 or not come on what the hell...be happy..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 17, 2009 Share Postat Octombrie 17, 2009 Deci, Halloween in Iron? Vad ca Biker's si Apasu organizeaza cate ceva. Am un outfit de moare lumea... la propriu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 Deci, Halloween in Iron? Vad ca Biker's si Apasu organizeaza cate ceva. Am un outfit de moare lumea... la propriu! Pt Iron nu s-a anuntat nimic oficial. Dar...este sambata si Valkiria e la platane asa ca eu personal acolo as vrea sa merg - costumata bineinteles inca nu stiu in ce ... dar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 come on what the hell...be happy..... hac! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 Mi-am cumparat deja primul accesoriu Mesaj completat Stiu ca anul trecut in Iron, de Halloween s-au strans bani pentru un motociclist care avusese un accident (sper ca e corect ce am scris). Nu am putea sa facem si anul acest acelasi lucru? Dar pentru varul lui ORL? Mesaj completat ...si cum spuneam am ales si [embed] personajul [/embed] am facut si cumparaturile AMR: 9 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 Poate gasiti totusi morcovul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 (editat) ...si cum spuneam am ales si personajul, am facut si cumparaturile tom jones?! Editat Octombrie 22, 2009 de kidda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 (editat) Deci ramane stabilit, nu mai facem alt topic, dar sambata 31 octombrie 2009 party de Halloween in Iron City!!! Editat Octombrie 22, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 http://picasaweb.google.com/acucuiu/Hallow...394029003176994 Mnnnnh ce blana matasoansa pe mainile ambilor iepurasi... mmmmmhhh. Frumusei iepurasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 tom jones?! Doar daca isi pune rochie si se deghizeaza ... si sa nu uitam ca mai am problema cu on/off Oricum se anunta lucruri interesante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate