Robert Postat Noiembrie 26, 2003 Share Postat Noiembrie 26, 2003 Am cautat in Google, sa vad cum sunt intrunirile din alte tari, dar nu am gasit mare lucru(ma refer la poze). daca stiti vreo adresa, spuneti-mi si mie, va rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tremelo Postat Noiembrie 27, 2003 Share Postat Noiembrie 27, 2003 anul trecut am participat la mai multe intâlniri.uite aici un link.ai sa vezi si motorul meu la "primavera rit" http://www.motoguzzi.be/mgcb/events/index.html http://homepage.mac.com/triksys/mgcb/PhotoAlbum9.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Noiembrie 27, 2003 Admin Share Postat Noiembrie 27, 2003 pai zi mai multe, cum e la ei? cam care-i progamul uzual al unei intalniri? ce fac in zilele de intalnire (inafara de discutii si bere ) au si ei concursuri ? au concerte? ce gen de muzica? se dau cu motoarele printre corturi? stau in corturi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
araya Postat Decembrie 4, 2003 Share Postat Decembrie 4, 2003 la o intalnire hog potzi sa vii si cu alt gen de motoreta?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Decembrie 5, 2003 Share Postat Decembrie 5, 2003 Stie cineva concret niste date a intalnirilor moto de p'aici (Ungaria, Croatia, de ce nu , Bulgaria, Austria, Italia, etc ... ) Personal, sunt interesat sa merg afara la intruniri moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Decembrie 5, 2003 Share Postat Decembrie 5, 2003 AHA!!!! stai asa ca zici bine. Fratii nostri bulgari nyu fac si ei intruniri? Ca ed ex. la vara poate ne strangem cativa im VV(ca mai tot timpul ) si..Tzusti! peste granita cateva zila la bulgarski la intalneala!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Decembrie 5, 2003 Share Postat Decembrie 5, 2003 cica tre sa ai 500 E ca sa treci granita. sau asa era ultima data cind am auzit eu. nu stiu citi o sa-si permita.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Decembrie 22, 2003 Share Postat Decembrie 22, 2003 MINIM 500euro! Nu si pt Bulgaria. Problema ar fi Cartea Verde care ar insemna cam60-70 euro si e valabila 2 sapt! Alte impresii?!?!?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AR66 Postat Decembrie 22, 2003 Share Postat Decembrie 22, 2003 60$ cartea verde/luna 250$ prezinti la vama din ungaria si restu invecinate, la restu nu iti cere nimeni nimic, chiar mai mult uni nici nu se uita la pasaport Toate astea sunt sigure. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Decembrie 29, 2003 Share Postat Decembrie 29, 2003 AR66: Altceva??!?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AR66 Postat Ianuarie 3, 2004 Share Postat Ianuarie 3, 2004 Cam atat, si ar mai fii taxele pe autostrazi, daca vrei iti pot face rost exact pretu/autostrada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daniel Postat Ianuarie 3, 2004 Share Postat Ianuarie 3, 2004 250$? Eu stiam ca si ceilalti de 500 eur, chiar a fost un prieten de revelion in italia si 500 a trebuit sa arate cand a trecut prin vama. So, care-i suma corecta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Ianuarie 4, 2004 Share Postat Ianuarie 4, 2004 depinde de vames, ora la care treci, zodia in care esti nascut, culoarea ochilor.... cel mai sigur e sa ai banii la tine ofc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate