frankenstein Postat Octombrie 3, 2005 Share Postat Octombrie 3, 2005 in seara asta cineva mi-a propus sa arunc un ochi la un Minsk. l-am vazut, l-am placut, si acum e al meu. nu are inca aprindere, cablurile slabite, si saua tocita. a stat pe bara cam doi ani, este albastru marin are cauciucuri nefolosite, numere noi, s-a nascut in 1992, si m-a costat 3 bulioane. greul frumos de acum incepe. revin cat de repede pot cu poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
McKagan Postat Octombrie 3, 2005 Share Postat Octombrie 3, 2005 Salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Octombrie 3, 2005 Share Postat Octombrie 3, 2005 Sa-ti traisca si sa te lase sa traiesti! Minsk e un motor foarte bun, dar trebuie sa ai grija de el, ca de orice motor. felicitari pt achizitie, la pretul asta ma bate si pe mine un gand sa imi iau unul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Octombrie 4, 2005 Share Postat Octombrie 4, 2005 Felicitari si...spor la treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Octombrie 4, 2005 Share Postat Octombrie 4, 2005 BAFTA CU EL SI SA PUI NISTE POZE PE PARCURS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Octombrie 4, 2005 Share Postat Octombrie 4, 2005 bafta, man. Sa-ti traiasca. Pe cand o ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankenstein Postat Octombrie 4, 2005 Autor Share Postat Octombrie 4, 2005 (editat) la primele intruniri in sezonul viitor cand ne vom aduna din nou cu totii dau bere. pana atunci insa, caut proprietarul, o inscriu, o aranjez.... Am zis! Editat Octombrie 4, 2005 de frankenstein Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankenstein Postat Octombrie 11, 2005 Autor Share Postat Octombrie 11, 2005 iata si pozele... ieri am fost dupa propietar, l-am gasit, dar am pierdut talonul am facut socoteala am tras linie si am zis la cata alergatura am de facut o vand cu cat am luat-o :3 milioane. asa ca imi vand motocicleta (luata de o saptatmana si tinuta in garaj) pentru piese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Octombrie 11, 2005 Share Postat Octombrie 11, 2005 POOOOOOOOOOOFTIIIM?! NU poate fi dat pierdut talonu?!?!?!?? NU inteleg!! CAUTA TALONUL< DA-L PIERDUT, da' n-o vinde! ce ? n-are carte de identitate?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankenstein Postat Octombrie 11, 2005 Autor Share Postat Octombrie 11, 2005 @ lt.navarro /index.php?showtopic=28580 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Octombrie 12, 2005 Share Postat Octombrie 12, 2005 @ lt.navarro /index.php?showtopic=28580 dc nu e alta solutie....iti cumpar eu rezervorul....imi pare rau dar tre s-o fac, sorry 4 u. t sun eu maine-poimaine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankenstein Postat Octombrie 12, 2005 Autor Share Postat Octombrie 12, 2005 (editat) no way. o dau intreaga. o dau numai intreaga daca o dau pe bucati as putea scoate pret dublu. nu urmaresc profitul. Editat Octombrie 12, 2005 de frankenstein Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Octombrie 15, 2005 Share Postat Octombrie 15, 2005 pacat, am vrut sa-l iaueu sa ai noroc de el cum am si eu noroc de al meu salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate