R3Kin Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 ma bag si eu la o statiune daca se merge pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_s Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Iesim sigur din oras, dar nu stim unde. Exista o propunere pentru Tulcea. Personal nu prea sunt de acord pentru ca daca vom fi multe motociclete, cu viteze relativ mici, drumul drept spre Tulcea va fi plictisitor pentru unii dintre noi. Vom discuta la fata locului in functie de ce motociclete vor veni, de vreme , de dispozitia fiecaruia, etc ... Mesaj completat Ceva de genul ..... (Glumesc ... e cam mult ... poate are cineva idei mai bune ... vorbim maine) temp.doc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar_constantinescu Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Sa traiesti Victore! Sau nasica, mai bine Si fina YDA sa traiasca... .Ti-am zis eu ca pana la urma ii facem botez in toata regula.Acum ai ,n-ai tre sa faci ca, de' uite ce suzuca de fata ai . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fedaykinn Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 (editat) Si fina YDA sa traiasca... .Ti-am zis eu ca pana la urma ii facem botez in toata regula.Acum ai ,n-ai tre sa faci ca, de' uite ce suzuca de fata ai . vezi sa nu uiti trusoul, ca ramane fina-ta neimplinita ) Editat Noiembrie 19, 2010 de fedaykinn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar_constantinescu Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 vezi sa nu uiti trusoul, ca ramane fina-ta neimplnita ) ... si dezgolita, fireste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fedaykinn Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 ... si dezgolita, fireste ti-am zis eu ca de la gat in jos suntem sanatosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoo Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 vin si eu sa va vad si poate sa alerg cu voi o juma de ora-o ora . Mesaj completat vad ca astia tot membru m-au lasat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_s Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 Sa aveti o primavara frumoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HannaH Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 Multumim domnu' Dan Da sa fie primavara odata cu temperaturi peste 10 sa mai iesim si noi la o plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
expresul Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Acum sa incalzit si nu mai spune nimeni nimic ? Cred ca sinteti la plaja . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Februarie 9, 2012 Autor Share Postat Februarie 9, 2012 Si`a murit... bre ce au trecut anii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_s Postat Martie 1, 2012 Share Postat Martie 1, 2012 Sa aveti o primavara frumoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Mai 3, 2012 Share Postat Mai 3, 2012 Sa aveti o primavara frumoasa. Cam slab nenea Dan, slab... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat Mai 31, 2012 Share Postat Mai 31, 2012 Apropo de fete motocicliste, o sa fiu pe litoral toata vara. Poate ne salutam in trafic sau ne intalnim pe plaja vreodata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_s Postat Mai 31, 2012 Share Postat Mai 31, 2012 Cam slab nenea Dan, slab... Nu ai vazut tot - uite aici .... sunt 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Iunie 9, 2012 Share Postat Iunie 9, 2012 Tot slab. Nu am numarat decat 4 BMW-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pantera Neagra Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Pe bd. Iuliu Maniu (București), am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper să pot găsi cam orice ar fi nevoie. Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 sau 0752.230.399 Asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Octombrie 25, 2012 Share Postat Octombrie 25, 2012 La multi ani pentru acest topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Octombrie 26, 2012 Autor Share Postat Octombrie 26, 2012 Nu mai fi nostalgic FLY'ule ! Frumoase vremuri intradevar Revenim in forta in primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Octombrie 27, 2012 Share Postat Octombrie 27, 2012 (editat) Revenim in primavara sigur dar cu ce oare p.s. updateaza-ti sectiunea "Moto:F4i" Editat Octombrie 27, 2012 de airman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Decembrie 27, 2012 Autor Share Postat Decembrie 27, 2012 Am facut o resoftare ... Sarbatori fericite tuturor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergon Postat August 8, 2013 Share Postat August 8, 2013 Salut, Poate se gaseste cineva sa ma ajute cu urmatoarea chestie - sper sa nu para deplasata:) As vrea sa imi iau sotia la o plimbare sa vad daca reusesc sa o fac sa ii placa cu motorul (ii e cam frica deocamdata) - un soi de test drive. Ma poate ajuta cineva cu o casca (marimea M sau L) si o geaca de dama (marime mica 1.65 m si 50 kg) pentru o zi-doua? Multumesc anticipat, Sergiu 0752211817 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondacbrF4si Postat Iulie 12, 2017 Share Postat Iulie 12, 2017 mai este careva pe aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gheonoaia Postat Octombrie 1, 2019 Share Postat Octombrie 1, 2019 apropos ,mai este careva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate