Bogdan Secelean Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Salut, vreu sa pun gume de strada pt sezonul asta, am cautat un topic de acest gen, dar n-am gasit. Aveti idee unde gasesc pe cineva sa-mi schimbe gumele rapid si cu instalatie speciala pt moto sau care sa le aiba cu chestia asta? de preferat in zona de est-centru a Bucurestiului. Aveti ideee cam cat m-ar costa ? ca la ÂŞama Service sau alte "super service-uri" banuiesc ca te cam rupe la buzunar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Eu mi le schimb singur. Nu ma complexez atat pentru o pereche de gume !Nu am nici o ,,instalatie speciala", ci ... doar 3 leviere si o pompa ! Atat ! that's the spirit - si eu imi schimb singur mousse-urile din vara. E advarat ca am 6 leviere si o presa pentru scos cauciucul de janta (la mousse-uri merge mai greu). Bogdane, daca vrei te astept in pajura la garaj si iti ofer sculele si asistenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Octombrie 28, 2008 Autor Share Postat Octombrie 28, 2008 Ok, mersi baieti pentru reply-uri, din pacate nu prea le-am avut cu lucrul manual de mic, desi motoarele m-au obligat la asta... sa vad poate gasesc pe cineva totusi...ca după o zi de birou sa schimb gume noaptea sună cam creepy... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Ok, mersi baieti pentru reply-uri, din pacate nu prea le-am avut cu lucrul manual de mic, desi motoarele m-au obligat la asta... sa vad poate gasesc pe cineva totusi...ca după o zi de birou sa schimb gume noaptea sună cam creepy... http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?sh...6051&tst=40 Montat + echilibrat in jur de 50 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Bogdane...pai nu se poate sa te duci si cu mobra si sa stai ca boieru sa-ti dea ala jos roata sa schimbe, echilibreze etc..si sa fie si ieftin. Cea mai ieftina varianta e cea home made, sau te duci cu rotile si gumele in brate la o vulcanizare de cartier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cetateanulx Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Salut, vreu sa pun gume de strada pt sezonul asta, am cautat un topic de acest gen, dar n-am gasit. Aveti idee unde gasesc pe cineva sa-mi schimbe gumele rapid si cu instalatie speciala pt moto sau care sa le aiba cu chestia asta? de preferat in zona de est-centru a Bucurestiului. Aveti ideee cam cat m-ar costa ? ca la ÂŞama Service sau alte "super service-uri" banuiesc ca te cam rupe la buzunar... incearca la sama cu incredere sunt profesionisti si nu-si bat joc de tine.am fost la multe vulcanizari si am platit cat la sama si a trebuit sa fac eu treaba sau mai rau am fost refuzat.eu zic ca sama sunt singurii seriosi,iar la pret nu-i mult ptr motociclete.la masini da este scump sa faci schimb la ei dar la motoare este super ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 la iesirea din buc spre comuna ROSU pe stnga este o super vulcanizare dar vezi ca de moto e un singur baiat o zi da una nu eu acolo le fac 90 ron ambele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolfman Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Autozone, vis-a-vis de Mc'Donalds Buzesti si cladirea Generali. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 (editat) La Autozone am facut si eu, dar pe str. Gheorghe Titeica, la intrare in Taxi Glucoza, pe langa strandul Studentesc, aproape de Bamboo. http://wikimapia.org/#lat=44.4666326&l...amp;m=a&v=2 M-am dus cu roata in brate si m-a costat 26 de lei. Mi s-a parut foarte indemanatic nenea ala si are si sculele adecvate. Aveti si o cafea din partea casei Am intrebat cat e un "tacam complet", adica sa vii cu ea la usa si sa pleci cu ele echilibrate... 67 de lei bucata. Editat Noiembrie 1, 2008 de vis-a-vis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 pe fundeni cum mergi spre pantelimon cobori podu si pe dreapta e vulcanizarea. 10 ron pe fiecre roata, iti demontezi singur roata (te ajuta dar nu se baga). E mai bine asa, fiecare stie sa isi intinda lantul si sa isi aseze franele la mobra lui. Au program pana seara mai tarziu. Acolo am schimbat si la ij sii la bmw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate