grumpy Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 fi calare pe Situatie... Aoleo, o cheama Situatia?! E tigana!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Aoleo, o cheama Situatia?! E tigana!? La sfarsit sa-i zici sa-ti faca proces verbal (sau oral) de constatare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 trebuia sa-i iei si nr de telefon... acu ca ea tot a ramas fara permis si tu fara Motor(da sanatos)... poate o puneti de un "hot date"... ca sa va descarcati unul pe altul... mai mult tu pa ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skring Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Si pana la urama, Atti, ce s-a intamplat cu doamna/domnisoara? In afara de faptul ca a ramas fara carnet.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lethal.energy Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Eram obisnuit ca pe topicurile de "Accidente" si "Motociclisti in Romania" sa apara off-topic-uri de pe la pagina 4 in sus, dar dat find ca infaptuitorul are pe forum un alias compromitator care inceper cu Atti evident ca e un ungur imputit pe care il cheama Attila si off-topicul a aparut inca din prima pagina. Care venititi sa il calcam pe mutra cu motorul pentru ca e ungur? Adica trebuie neaparat ca omul sa posteze pe un forum care se termina cu .hu ca sa fie bagat in seama de cineva? cred ca ai gresit forumul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 (editat) vezi ca daca ii ceri poate sa-ti puna si catuse mai alesc ca am auzit ca-i tare bine la Sovata acolo si tata ar putea fi tot de prin zona on topic: dintre unguri si romani , eu prefer... unguroaicele Editat Octombrie 31, 2008 de vintze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoebus Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 (editat) Bai ce e si cu piritul asta de turma, a postat cineva care nu a inteles ca pmoldovan a scris la caterinca, exact in acelasi ton in care se posta pana atunci, si 10 au sarit sa il calce pe cap. Bravo Pmoldovan. Uite o poza de-a politistei Editat Octombrie 31, 2008 de Magnetto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Eu ma refer la cuvintele folosite..Toata lumea a putut face diferenta intr-e o gluma buna si una de cacao. Hai Atty !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Eram obisnuit ca pe topicurile de "Accidente" si "Motociclisti in Romania" sa apara off-topic-uri de pe la pagina 4 in sus, dar dat find ca infaptuitorul are pe forum un alias compromitator care inceper cu Atti evident ca e un ungur imputit pe care il cheama Attila si off-topicul a aparut inca din prima pagina. Care venititi sa il calcam pe mutra cu motorul pentru ca e ungur? Adica trebuie neaparat ca omul sa posteze pe un forum care se termina cu .hu ca sa fie bagat in seama de cineva? Felicitari, ai stabilit un nou record la categoria "posturi incredibil de cretine". Newsflash: tu pari ca esti singurul care a gandit asa, deci guess what, esti singurul care are probleme cu ungurii de pe aici. Restul n-au facut nicio distinctie si au tratat topic-ul normal, la fel cum ar fi facut-o cu orice cunoscut de-al lor. Doar tu ai gandit ca fiind ungur el trebuie sa fie cumva diferit. Way to go Pacat de topic, era simpatic ... Una peste alta, bine ca ai scapat doar cu atat. Tot nu am aflat inca daca militianca e simpatica au ba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 meri pentru sfat,sa stii ca am rezolvat deja ..............nr.tel:) oooooo daa. sigurrr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atti-82 Postat Octombrie 31, 2008 Autor Share Postat Octombrie 31, 2008 (editat) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mersi pt.toti care ma sustin in acest topic !!!!!!!!!! chiar daca-s UNGUR,!!!!!!!!!!!!! din fericire nu am patit nimic grav ,ma doare putin spatele,in rest sunt ok! apropo revin cu poze cu "politista" mai tarziu si lasat-i in pace pe pmoldovan ..............il iert Ba, da' tu strici toate motoarele pe care pui mana??? ma....nu ma lua la......... asa-i norocul,sa nu uiti ca e si blonda Politista poza cu politista:) sper ca n-o sa vada topicul acesta....... Editat Octombrie 31, 2008 de atti-82 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 nu pot sa vad poza sunt in carantina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 poza cu politista:) sper ca n-o sa vada topicul acesta....... Arata bine, dar malformatia aia congenitala (deptunghiul alb) de pe fata e oribila ... Saraca de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 nu pot sa vad poza sunt in carantina Grupul sustinatorilor tai iti transmite sa fii cuminte altadata . Fa-ti alt cont ca sa ne bucuram impreuna . Atti, nu mai are vreo colega? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 nu pot sa vad poza sunt in carantina Imagineaza-ti o tipa care nu arata rau... chiar... de loc... )) daca m-as putea insura...inca o data... n-as zice nu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Am recitit cu atentie postul lui pmoldovan si nu are nici o legatura cu ironia sau pamfletul.Este doar penibil si ar fi bine sa-si ceara scuze.On topic:Grija mare in trafic si asfalt uscat. Bine, recunosc ca sunt penibil si am exagerat si probabil am uitat sa pun niste ghilimele unde trebuie. Dar m-au exasperat idiotenii de genul ca pe un topic unde au murit doi unguri pe chopper ca un bou mergea cu masina pe contra-sens unul a postat ceva de genul "Bine le-a facut ca erau unguri", sau ca pe un topic unde unul a murit altii ajunsesera la anunturi matrimoniale, sau faptul ca am ratat un mars de protest pentru ca unii au fost omorati (aia de pe Plevnei) pentru ca nu am reusit sa tin pasul cu off-topicurile si am aflat de mars la 2-3 zile dupa ce a avut loc, etc... Sincer imi cer scuze si daca de acum inainte o sa mai vad posturi suspecte pur si simplu o sa le reclam la moderator, ca vad ca aici in loc sa obtin efectul scontat de mine (adica zero offtopic) am obtinut exact efectul contrar. Si cuze de acest offtopic suplimentar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 (editat) @pmoldovan:zi de 10 ori "Tatal Nostru" in ungureste si poate te iertam! @atti-82:sanatate maxima si penalizeaz-o pe politista zilnic cu multe "puncte"! Editat Octombrie 31, 2008 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Aoleo, o cheama Situatia?! E tigana!? auzi si la asta...''tigana''... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreew Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Chiar n-arata rau On: Insanatosire grabnica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skring Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Daca intr-adevar e ea.. As putea spune ca e mai bine decat ne imaginam noi pe aici ... Bravos! Acum mai ramane sa "inscrii" ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atti-82 Postat Octombrie 31, 2008 Autor Share Postat Octombrie 31, 2008 Daca intr-adevar e ea.. As putea spune ca e mai bine decat ne imaginam noi pe aici ... Bravos! Acum mai ramane sa "inscrii" ) Daca intr-adevar e ea.? N-am de ce sa mint am gasit pe hi5 politista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skring Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 In acest caz, :laugh: Sa ne povestesti cum a fost ! (fara prea multe detalii) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 In acest caz, :laugh: Sa ne povestesti cum a fost ! (fara prea multe detalii) tu lasa vrajeala si treci la invatat, aspirantule! on top: urmeaza legea si cu asta basta, sau vrei sa omoram toate politistele ca te-a lovit pe tine una la(sovata)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Sovata.... Localitate cu traditie... Multe fete, putina vata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G0055 Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 ce mai sughita politista, biata.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate