sinbad Postat Iulie 28, 2003 Share Postat Iulie 28, 2003 Am si eu un of si poate ma ajutati, va rog. M-am gandit sa-mi iau si eu un Simson, ca am ocazia si imi place, pare a fi in stare buna. Treaba e ca nu stiu daca se mai gasesc piese, asa ca, oricat mi-ar place, merita sa imi iau? Cum e cu piesele, se mai fac, o pot intretine? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
octa Postat Iulie 29, 2003 Share Postat Iulie 29, 2003 piese originale... mai greu... dar mai gasesti. se pot face o gramada de adaptari, reconditionari, etc... vezi pe www.motorlife.ro - gasesti idei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sparky Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 Felicitari daca l-ai luat !!! E un motor serios si fara pretentii prea mari !!! Fa-l sa mearga si fi mandru de el !!! Bafta si spor la treaba !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
new biker Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 Am si eu un of si poate ma ajutati, va rog. M-am gandit sa-mi iau si eu un Simson, ca am ocazia si imi place, pare a fi in stare buna. Treaba e ca nu stiu daca se mai gasesc piese, asa ca, oricat mi-ar place, merita sa imi iau? Cum e cu piesele, se mai fac, o pot intretine? Multumesc. Nu sta pe ganduri! Eu am cumparat un Simson asta vara si sunt multumit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 mai fratilor! primele post-uri sunt din 2003! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 mai fratilor! primele post-uri sunt din 2003! tare faza macar sa intre si el sa ne spuna ce e cu simsonu...daca l-a luat, cum arata si cum amrge acum, daca il mai are, daca e de vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 20, 2006 Share Postat Decembrie 20, 2006 mai fratilor! primele post-uri sunt din 2003! Astia sunt tacaniti rau de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Decembrie 20, 2006 Share Postat Decembrie 20, 2006 No lasa ca ma apuc si eu de dezgropat topicuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sparky Postat Decembrie 20, 2006 Share Postat Decembrie 20, 2006 Bai frate dar voi smecheri mai sunteti, nu mai are lumea voie sa greseasca!!! Si pana la urma ce cauta acolo !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 20, 2006 Share Postat Decembrie 20, 2006 Bai frate dar voi smecheri mai sunteti, nu mai are lumea voie sa greseasca!!! Si pana la urma ce cauta acolo ce cauta acolo, cine? si unde??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Decembrie 20, 2006 Share Postat Decembrie 20, 2006 chiar, cine, ce, unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simsonache Postat Decembrie 20, 2006 Share Postat Decembrie 20, 2006 Am si eu un of si poate ma ajutati, va rog. M-am gandit sa-mi iau si eu un Simson, ca am ocazia si imi place, pare a fi in stare buna. Treaba e ca nu stiu daca se mai gasesc piese, asa ca, oricat mi-ar place, merita sa imi iau? Cum e cu piesele, se mai fac, o pot intretine? Multumesc. salut merita sa iti iei eu il am de 3 ani nu iti zic ca nu se strica sau ca nu stai cu scule dupa tine da merita e un monocilindru dragut si bun,vorbind ca varsta si performante, brm brm poc poc spanac am scris sa il ia sa il repare pe simson da nu mai intel nimica frate ca citi tot topicul si e o mare varza nu mai inteleg nimica brm brm poc poc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sparky Postat Decembrie 20, 2006 Share Postat Decembrie 20, 2006 salut merita sa iti iei eu il am de 3 ani nu iti zic ca nu se strica sau ca nu stai cu scule dupa tine da merita e un monocilindru dragut si bun,vorbind ca varsta si performante, brm brm poc poc spanac am scris sa il ia sa il repare pe simson da nu mai intel nimica frate ca citi tot topicul si e o mare varza nu mai inteleg nimica brm brm poc poc Sal simsonache . Problema e ca am scris si noi ceva aci si topicul e din 2003 deci cam vechi si se ia lumea de incepatori de parca nu avem voie sa gresit dar lasa ca nu-i nici o problema !! APropo asi vrea sa vb cate ceva despre simson 250 s ca am si eu unu si am vazut ca si tu ai !!! Se poate !! ??????????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simsonache Postat Decembrie 20, 2006 Share Postat Decembrie 20, 2006 Sal simsonache . Problema e ca am scris si noi ceva aci si topicul e din 2003 deci cam vechi si se ia lumea de incepatori de parca nu avem voie sa gresit dar lasa ca nu-i nici o problema !! APropo asi vrea sa vb cate ceva despre simson 250 s ca am si eu unu si am vazut ca si tu ai !!! Se poate !! ??????????????? da cum sa nu .da ce vina ai tu ca ai gresit ,vb daca vrei primi mailu tau id.ul meu pe mess e simsonache Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 Si pana la urma ce cauta acolo !!!! Eu tot nu am inteles: cine sa caute si unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 tare rau si eu am gresit mai demult. de acum ma uit la data inainte sa ma apuc sa scriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simsonache Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 probabil si eu trebuia sa ma uit inainte sa scriu ce sa mai scris da ce vrei si eu ca musca in cacao. nu prea m.am prins eu da merge. brm brm poc poc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 Va plac topicurile mele dezgropate? /index.php?...ic=1523&hl= /index.php?...st&p=587034 /index.php?...st&p=587041 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 muahahha! tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate