BOA Postat Octombrie 15, 2005 Share Postat Octombrie 15, 2005 Aceasta este Franta.. Altele... Urmatorul set e cu dedicatie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borkonnen Postat Octombrie 15, 2005 Share Postat Octombrie 15, 2005 Cata poezie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Octombrie 15, 2005 Share Postat Octombrie 15, 2005 chiar asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebby Postat Octombrie 15, 2005 Share Postat Octombrie 15, 2005 la frantuzii astia am vazut motoare cate n-am vazut in toata viata mea la un loc... parcari intregi..pline ochi doar de motoare.. parcari cu zeci... cu sute de motoare.. pe strazi iar la fel plin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Octombrie 15, 2005 Share Postat Octombrie 15, 2005 (editat) Ce tare. Bicicleta cu motor 'aftermarket' All hail the mighty Solex ! Hmm. Un Hyosung GT 650. Mai rar modelu. Editat Octombrie 15, 2005 de SnapShot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Octombrie 15, 2005 Share Postat Octombrie 15, 2005 un motoras(functionabil) EXACT k asta am in garaj...dat de un mos. scrie pe el patent englezesc din 1936. kestia aia care vine peste q-lasa si bujie e filtru de aer,are pompa de benzina vacumatica(!!),carburatoru NU e cu nivel constant de benzina...ai zice k e un fel de injectie indirecta pentru timpu lui cam multe plasticuri pin el...totul original,frumos lucrat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BOA Postat Octombrie 17, 2005 Autor Share Postat Octombrie 17, 2005 Ma bucur nespus ca va plac pozele! Imi pare rau ca n-am facut mai multe.. Deh.. Ce sa-i faci?! Timpul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_pustan Postat Martie 6, 2011 Share Postat Martie 6, 2011 grecia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Martie 6, 2011 Share Postat Martie 6, 2011 Câteva de undeva de prin Sicilia. Nu-s de-o claritate extraordinară, sunt făcute cu telefonul. Mesaj completat Câteva de undeva de prin Sicilia. Nu-s de-o claritate extraordinară, sunt făcute cu telefonul. Mesaj completat Forum rău. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorgeStefan Postat Martie 6, 2011 Share Postat Martie 6, 2011 Undeva la vreo 30 km de Roma;in fiecare vineri era intrunire pt posesorii de harley in special,dar nu numai.Calitatea e f proasta,scuze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-alex- Postat Martie 6, 2011 Share Postat Martie 6, 2011 Muntenegru , Budva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate