4bike Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 pana uin clipa in care o sa am piesa lipsa de la furca! Deci,e complet sau nu,il chopper-esti sau nu,cu flex sau fara?Parca e cam vechi proiectul asta al tau dar eu iti urez succes sa-ti iasa un chopper misto in 2T dar pana atunci sa ne dam cu parerea daca asta e ij sau nu. Jeane,rama aia e un element care se poate schimba la fel de usor ca si cauciucurile si se si gasesc destule de cumparat(eu stiu 2 cadre de nz 250/350 de vanzare) si am gasit la un batran un motor de nz fara ambreiaj cu fabuloasa suma de 70 lei,deci piese se gasesc si pe la noi ce sa mai zic de afara. Cu actele astea cred ca e clara treaba,motocicleta militara-acte din '58-iar in '58 nu era nici un razboi parca,sau deci nu mai aveau motiv sa le produca ptr. armata daca nu exista razbel...bla bla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 (editat) Deci,e complet sau nu,il chopper-esti sau nu,cu flex sau fara?Parca e cam vechi proiectul asta al tau dar eu iti urez succes sa-ti iasa un chopper misto in 2Tdar pana atunci sa ne dam cu parerea daca asta e ij sau nu. Nu-l mai cioparesc, din motive de "nostalgie", dar intre timp am 2 Yamaha din '81 pe cap la care am sanse la le termin pana in februarie, sa merg si eu cu ceva. Sper sa gasesc piesa lipsa si sa pot pune DKW-ul pe roti. un capac de DKW... de la al meu. Editat Noiembrie 23, 2008 de DKWraith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Noiembrie 27, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2008 @DKWraith vezi in poza de mai jos ce scrie pe capacul din stanga si sigla dkw de pe furca.Nu cred ca e frumos sa discreditezi motocicleta cuiva si sa presupui doar ca ar fi un ij fara a o fi vazut live.Dupa parerea mea este un dkw nz 350 militar fabricat pana in'45 cu toate ca are acte din '58 dar militia in acei ani nu avea o documentatie temeinica si se inmatriculau orisicum(am vazut acte si mai ciudate) si in cazul in care este dkw cred ca se pot reface actele usor cu anul real. Din ce se vede in poze are lipsa cutiuta cu contactul si releul,kilometrajul si partea din spate a cadrului este modificata pe telescoape dar cadrul este din doua bucati si se poate schimba usor iar in rest sunt doar probleme minore.Asa ca,cine are nervi ptr. o restaurare nu cred ca ar face o investitie proasta. L.E.Dupa seria motor din acte primita de la proprietar pe pm 1220*** reiese ca ar fi din 1942-1944 si daca s-ar sti si seria de cadru probabil am afla si mai multe despre motocicleta... Seria de pe cadru e 618908,incadrata de doua stelute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 (editat) Seria de pe cadru e 618908,incadrata de doua stelute. DKW NZ350-1943, ani de fabricatie 1943-1944. mai trebuie seria motorului... iar motorul, dupa primele cifre din serie, pare a fi E250/300, dar, dupa primele arhive detinute de dkw-nz.net, motocicleta este produsa intr-o perioada cam "tulbure". seria ar fi atribuita unui motor Sport500 (Super) dkw_serial.doc Editat Noiembrie 28, 2008 de DKWraith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 No ofense man,dar ce ai atasat tu aici e destul de slabutz si pare din alt film.Poti da si link-ul de unde ai extras datele? Parerea mea e ca seriile sunt corecte si ca an de fabricatie corespunde cu 1942-1944. index.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 (editat) No ofense man,dar ce ai atasat tu aici e destul de slabutz si pare din alt film.Poti da si link-ul de unde ai extras datele? Parerea mea e ca seriile sunt corecte si ca an de fabricatie corespunde cu 1942-1944. sorry, am "incurcat" linku'... doc. dar seria de motor corespunde unui E250/300.DKW E300 ca idee generala, exista si serii amestecate, de exemplu, al meu este un NZ350, cu motorul integral din fonta si cu seria 511120, in arhiva dkw-nz.net reiese ca ar fi un SB500. posesorul ar putea sa-l vanda celor de pe dkw-nz.net. sunt destule persoane interesate, macar pentru piese. Editat Noiembrie 29, 2008 de DKWraith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Noiembrie 30, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2008 sorry, am "incurcat" linku'... doc. dar seria de motor corespunde unui E250/300.DKW E300 ca idee generala, exista si serii amestecate, de exemplu, al meu este un NZ350, cu motorul integral din fonta si cu seria 511120, in arhiva dkw-nz.net reiese ca ar fi un SB500. posesorul ar putea sa-l vanda celor de pe dkw-nz.net. sunt destule persoane interesate, macar pentru piese. Pentru una-alta va multumesc tuturor.Desi au vrut multi sa o cumpere(chiar fara acte) motocicleta va ajunge la Timisoara.Vremurile ma obliga sa va agresez cu un alt utilaj(un simson awo touren 1959).Voi pune anuntul curand.Atunci cand voi avea un garaj luminat si utilat in care sa lucrez de dimineata pana seara la aceste vechituri nu voi mai vinde.Cu respect,Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 (editat) Are cineva de vanzare un ax de fatza de Dkw nz 350?Eventual as vrea ceva cote ca sa mi-l pot face singur. Editat Februarie 10, 2009 de 4bike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Hmm, sa vedem, zise orbul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 Are cineva de vanzare un ax de fatza de Dkw nz 350?Eventual as vrea ceva cote ca sa mi-l pot face singur. daca ajung la curte zilele astea, as putea sa ti-l imprumut sa-ti faci unul dupa el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 Ok,mersi.Ar fi super daca mi l-ai putea imprumuta,bineinteles ca as plati taxele postale tur/retur.As fi curios sa vad si piulitele de la ax,ca cred ca sunt mai speciale si au un ghidaj in furca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 daca ajung la curte zilele astea, as putea sa ti-l imprumut sa-ti faci unul dupa el. N-ai mai ajuns la curte?Macar sa-mi dai niste cote daca nu vrei sa-l trimiti.Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 N-ai mai ajuns la curte?Macar sa-mi dai niste cote daca nu vrei sa-l trimiti.Mersi. Sorry, omule, am avut niste belele si n-am mai avut timp, dar saptamana asta ajung sigur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 N-ai mai ajuns la curte?Macar sa-mi dai niste cote daca nu vrei sa-l trimiti.Mersi. omule, mi-am repatriat mobrele, dar am constatat ca DKW-ul are piese lipsa (ax roata fatza, 1 reglaj amortizor+ un capac de protectie, far, aripa spate) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 (editat) Pacat Inseamna ca si tu ai nevoie de el.Poate se indura regele Simson sa ne zica cui la vandut in TM ca dau eu o fuga sa-i masor axu' Iete-l si p'ameu ca sta sa pica saracu Editat Martie 22, 2009 de 4bike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 se poate copia din poza (macar incercare) daca ai pe cineva cu autocad. iei poza la scala si ai pe ea cota fixa filetul si zona rulmentilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 Pacat Inseamna ca si tu ai nevoie de el.Poate se indura regele Simson sa ne zica cui la vandut in TM ca dau eu o fuga sa-i masor axu' Iete-l si p'ameu ca sta sa pica saracu al meu e demontat tot. trebuie sa-l revopsesc ca l-a luat rugina, a avut parte de o inundatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 se poate copia din poza (macar incercare) daca ai pe cineva cu autocad. iei poza la scala si ai pe ea cota fixa filetul si zona rulmentilor din ce-mi aduc aminte, se poate face si dintr-un ax de IJ, mai complicat este cu piulitele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 acum caut si eu urmatoarele piese: ax roata fatza, 1 reglaj amortizor+ un capac de protectie (identic cu cel de NZ500), far, aripa spate + stop, jug superior de la furca + amortizorul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 O furca de nz 350,jumate de cadru,1 sau 2 rezervoare,rotii si alte cateva maruntisuri neimportante,stiu eu la cineva cu 350 euro foarte negociabil.Daca crezi ca te intereseaza iti dau nr. de tel. pe pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 O furca de nz 350,jumate de cadru,1 sau 2 rezervoare,rotii si alte cateva maruntisuri neimportante,stiu eu la cineva cu 350 euro foarte negociabil.Daca crezi ca te intereseaza iti dau nr. de tel. pe pm. pai....cam arde! astept pm! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 Pacat Inseamna ca si tu ai nevoie de el.Poate se indura regele Simson sa ne zica cui la vandut in TM ca dau eu o fuga sa-i masor axu' Iete-l si p'ameu ca sta sa pica saracu deci...e viu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 deci...e viu Uai ce adevarat e......Deci oi fi nebun..da eu nu l-as restaura pe-asta...as umbla cu el asa sa se vada patina timpului ........superb, bah ce noroc aveti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian Joita Postat Decembrie 5, 2018 Share Postat Decembrie 5, 2018 Mai este de actualitate anuntul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat Decembrie 11, 2018 Share Postat Decembrie 11, 2018 Dacă te osteneai puțin să citești cele două pagini ale topicului ai fi văzut că s-a vândut demult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate