Shobolanu' Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 Cool! daca o faci mai Mad Max putin o sa arate chiar beton! Nu te sfii sa pui fier vechi pe ea, cranii de taur, bari de "protectie" si proiectoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 Rewaco trike intruder 800 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fury Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Cool! daca o faci mai Mad Max putin o sa arate chiar beton! Nu te sfii sa pui fier vechi pe ea, cranii de taur, bari de "protectie" si proiectoare! DA! Un rat trike! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atilacarmen Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 Brici jucaria ta omule , imi place. este fff tare prezentarea Daca am drum prin fetesti si vin cu niste bere ma plibmbi cu trike ul matale ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atilacarmen Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 Un filmulet dragut cu ce am facut pana acum. http://www.youtube.com/watch?v=ThYZhAQBZck Suntem pe ultima suta de metri pentru un "on road" Cand o sa terminam o sa mai postez filme si foto. Multumesc pentru aprecieri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trike Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 felicitari fratioare!!!! munca multa ,rabdare....tenacitate! RESPECT!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pisoiu Postat Octombrie 26, 2015 Share Postat Octombrie 26, 2015 Tot rascolind youtube-ul, am gasit un filmulet cu trike-uri din Polonia. In el se vad multe trike-uri ce par a fi construite custom. Nu prea am vazut nimic de fabrica (rewaco, boom, etc). Asta ma face sa cred ca ei au ceva in legislatie ce noi nu avem, se pare ca se inmatriculeaza destul de usor, cam ca si la englezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackSeraph Postat Octombrie 26, 2015 Share Postat Octombrie 26, 2015 V8: http://www.dirtywheel.com/motorcycles/165/v8-homemade-kaszpir-trike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pisoiu Postat Octombrie 26, 2015 Share Postat Octombrie 26, 2015 Frumos de tot. Astea-mi plac mie, la care trebuie sa mai transpiri putin in garaj pana le pui pe sosea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pisoiu Postat Martie 7, 2016 Share Postat Martie 7, 2016 Cam asta se intampla cand te urci cu reflexe de 2 roti pe un trike , cam pe la 1.05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate