SniperElitte Postat Mai 20, 2019 Share Postat Mai 20, 2019 Salutare. Mai sunt utilizatori de casti Bell Race star, prin zona? Am si eu o curiozitate. Se pupa tabelul de marimi de pe siteul lor cu realitatea? de exemplu stiu ca la marca Scorpion este indicat sa cumperi un nr mai mare. Este aceasi situatie si cu ei? Am circumferinta 57,5 , dar port si cagula , si acum sunt in dubii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Mai 20, 2019 Share Postat Mai 20, 2019 Depinde de forma capului. Tabelele de mărimi sunt cam la fel la majoritatea producătorilor. Bell Star-ul meu e pentru mediu-oval. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saprodvl Postat August 30, 2019 Share Postat August 30, 2019 Sunt putin fixe dar dupa ce se lasa pi a exceptionale pe cap daca ai capul oval. Marimea M o sa fie ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate