darian Postat Noiembrie 29, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2009 Dap. Banuiesc ca-i vorba de vreun KTM-u care vede noroaie,pietris,padure,si alte de-astea.Am mai rezolvat problema asta,cu sei de pe motoare folosite in asemenea conditii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinagape Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 Dap.Banuiesc ca-i vorba de vreun KTM-u care vede noroaie,pietris,padure,si alte de-astea.Am mai rezolvat problema asta,cu sei de pe motoare folosite in asemenea conditii... Si ce material folosesti care sa garanteze ca nu se rupe ca musamaua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Noiembrie 29, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2009 Poliplan. Din care se fac bannerele.Are fibra de sticla,in tzesatura.Nu e gaselnitza mea.Am vazut la Husqvarna si KTM,originale.Exista intr-o gama coloristica,destul de variata.Se poate face combinatie de piele sintetica,partea de pe mijloc,si lateralele,din poliplan.Partile laterale,ca-s zonele mai expuse la "evenimente"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floralp Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 Salut, sunt din Cluj si m-ar interesa si pe mine sa modific saua la un Transalp din 1999. As vrea ceva ca si in fotografie, cat m-ar costa si in cat timp se poate face? Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Noiembrie 30, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2009 E clar...E saptamina Transalp-urilor...Am facut 3 sei de TA,la rand...Dureaza cateva zile,si cam 150-160 ron...Sper sa puna posesorii seilor,poze cu ele.Eu,n-am mai avut timp sa le fac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sir Vlad Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 Salutare Darian am atasat o poza cu motocicleta mea Honda Cb500. Poti sa modifici saua sa arate cu cea din a doua poza ? si daca da, cam la ce pret m-ar duce ? Si rezultatul transformarii, un client fericit Inca nu am testat-o. O sa dau verdictul din punct de vedere al confortului alta data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M a v e r i c k Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 E clar...E saptamina Transalp-urilor...Am facut 3 sei de TA,la rand...Dureaza cateva zile,si cam 150-160 ron...Sper sa puna posesorii seilor,poze cu ele.Eu,n-am mai avut timp sa le fac. Si cred ca o sa mai ai cel putin una probabil la sfarsit de decembrie. Tot TA, 2003, dupa modelul lui Ionut . Sa vedem cum ti-o trimit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Decembrie 1, 2009 Autor Share Postat Decembrie 1, 2009 ...Tu ma faci sa pun mana pe GPS,sa vad unde stai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 salu darian.vad k ies adevarate opere din mainile tale.am un kawa er 6f 2007 si as vrea sa-i modific saua,e prea clasik si incomoda.stiu sigur k ai imaginatzie si ai putea face ceva.tzi-as fi recunoscator da-k mi-ai da o sugestie si un pretz estimativ.eventual pm.toate cele bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Decembrie 1, 2009 Autor Share Postat Decembrie 1, 2009 Mersi de aprecieri...Am mai facut pt. un ER6 ,da' ala era -N...Cel mai bine,vii cu motoreta,pe la mine. Asa, pot sa-ti arat si ce materiale am,si direct pe sea,unde-ce-si-cum...Inaltzari,scobiri,culori... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roberttulli Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 (editat) Salutare Maestre, am si eu o sa de Intruder(de fapt sunt doua ) e mai clasica si as vrea daca se poate sa arate ca cele din poze.M-ar interesa un pret pentru ele si cand pot venii cu ele sau cum facem? Si mai am una de Diversion care as vrea sa o modific ca pe aceea din poza care e de BMW de fapt. Poti sa imi spui daca merge facut ceva la ea si cat m-ar costa? In ultima poza se vede saua de Diversion originala pe care vreau sa o modific. Multumesc. Editat Decembrie 2, 2009 de roberttulli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGIAN Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 Salut. ptr Hornet ceva genu asta sau daca se poate mai bine si mai confortabhil potii? si cat ma costa? daca ai ceva poze pune sa vad si eu . Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Decembrie 2, 2009 Autor Share Postat Decembrie 2, 2009 Da,domnule,se pot modifica. De Intruder VS, am mai lucrat,la vreo 4...De Diversion,nu mai stiu...Se poate face si "transformarea".Cel mai bine,vii cu motoreta si discutam cu ea-n fatza,mai ales cand e vorba de modificari d-astea.E mai usor de explicat si aratat.De pretz,pina nu stabilim exact ce,mai greu de zis...Banuiesc ca te-ai uitat la ce-am mai facut,si vezi cam cat iau,la o modificare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Unchiu' Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 Da,domnule,se pot modifica. De Intruder VS, am mai lucrat,la vreo 4...De Diversion,nu mai stiu...Se poate face si "transformarea".Cel mai bine,vii cu motoreta si discutam cu ea-n fatza,mai ales cand e vorba de modificari d-astea.E mai usor de explicat si aratat.De pretz,pina nu stabilim exact ce,mai greu de zis...Banuiesc ca te-ai uitat la ce-am mai facut,si vezi cam cat iau,la o modificare... Mda , se tot modifica...se tot intreaba ce si cat....se pun poze si alte cele.... Poze nu pui ... ca sed prost cu timpul....aprecieri ...nu pui(ca nu am facut inca 500km dintr-o bucata sa poci zice dak ma doare ceva prin partea dorsala....la drumurile de le-am facut pina acum ...nu am simtit nica ....ca si cum nu as sede pe sea(sau sunt nesimtit), pe cea veche o simtem...dar deh de cateva zile nu prea mai simt . Promit ca vin si cu poze derect montata ca la ce se simte pe ea , sau mai bine zis la ceea ce NU SE MAI SIMTE nu poci face poze. Treaba socotita deh... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGIAN Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 Salut. ptr Hornet ceva genu asta sau daca se poate mai bine si mai confortabhil potii? si cat ma costa? daca ai ceva poze pune sa vad si eu . Mersi ceva de genu asta, sa scrie Hornet S cu alb si in rest la fel sau daca ai tu alta ideie mai buna de pus in practica chiar te rog ptr motocicleta asta . ceva combinatii de culori sa dea bine? pot sa iti aduc doar saua la Bucuresti ? si un pret estimativ te rog. mersi Mesaj completat ceva de genu asta, sa scrie Hornet S cu alb si REPSOL cu portocaliu la jante, in rest la fel sau daca ai tu alta ideie mai buna de pus in practica chiar te rog ptr motocicleta asta . ceva combinatii de culori sa dea bine? pot sa iti aduc doar saua la Bucuresti ? si un pret estimativ te rog. mersi Mesaj completat ceva de genu asta, sa scrie Hornet S cu alb si REPSOL cu portocaliu k jantele pe codita in spate cum scrie la aceea SELENA , in rest la fel sau daca ai tu alta ideie mai buna de pus in practica chiar te rog ptr motocicleta asta . ceva combinatii de culori sa dea bine? pot sa iti aduc doar saua la Bucuresti ? si un pret estimativ te rog. mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roberttulli Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Ok , cand pot venii cu cele de Intruder VS? Dau un telefon inainte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Decembrie 3, 2009 Autor Share Postat Decembrie 3, 2009 Da,cel mai bine.Azi,de exemplu,am umblat,toata ziua...Oricum,tot prin zona centrala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serbanika Postat Decembrie 5, 2009 Share Postat Decembrie 5, 2009 salut am si eu o sa de scuter la care vreau sa ii schimb pielea si am vazut k mai demult vorbeai de un material ce imita carbonu il mai folosesti dak da spune-mi un pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Decembrie 5, 2009 Autor Share Postat Decembrie 5, 2009 (editat) Salut Din pacate,materialul ala,de importat,costa foarte mult.Pe-aici,n-am gasit.Asa ca,n-am decat bucati ,de la sei,care aveau asa ceva,pe ele.Materialul e impecabil,ca seile respective,venisera la modificare de forma.Cel mai bine,da-mi un tel.,poate-ti fac o combinatie de materiale,inclusiv si cu din ala. Editat Decembrie 5, 2009 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serbanika Postat Decembrie 5, 2009 Share Postat Decembrie 5, 2009 dak nu mai dispui de material din ala as vrea sa o imbrac in piele alba spune-mi un pret unde si cand trebuie sa vin sa iti aduc seaua astept raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Decembrie 5, 2009 Autor Share Postat Decembrie 5, 2009 Cred ca cu tine,am vorbit la tel...Scuter,piele alba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serbanika Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 da cu mine ai vorbit;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibor_mt Postat Decembrie 8, 2009 Share Postat Decembrie 8, 2009 Salut. Din Timisoara iti scriu. Spune-mi te rog, daca ai mai facut sa de Honda Africa Twin, model mai comod si pentru conducator si pentru pasager. Daca ai avea poze, ar fi foarte bine. Urmatoarea intrebare este, daca poti face rost Tu acolo de o sa de Africa Twin, s-o faci pe aia, si s-o trimiti la Timisoara cu ramburs. Si care ar fi pretul total, sa + modificare. (vreau sa pastrez si saua originala) Multumesc. P.S. Raspuns si pe PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Decembrie 8, 2009 Autor Share Postat Decembrie 8, 2009 Salut Da,am mai facut vreo 3-4-5,nici nu mai stiu exact,cate...Toate,pt. inlocuit partial,buretele.Ca sa fie mai moi,si sa nu se-naltze mai mult.Daca mai vrei inc-o sea,o sa vad pe ebay.Da-mi un tel.,sa stabilim detaliile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PUTZUBIKER Postat Decembrie 10, 2009 Share Postat Decembrie 10, 2009 SALUTARI DOMNULE DARIAN VREAU SA IMI MODIFIC SI EU SAUA DE VARADERO AS VREA UN MODEL CUM SUNT IN ACESTE FOTO SAU O COMBINATIE DINTRE ELE CARE CONSIDERATI DVS.CA SE POTRIVESC MAI BINE LA VARADEERO IAR IN CE PRIVESTE CULORILE AS DORII O COMBINATIE DE ALB,NEGRU SI AURIU DACA AVETI CEVA ASEMANATOR UN PRET SI TIMPUL DE EXECUTIE VA ROG. RESPECTE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate