delu Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 garnitura alternatorcapac alternator + am si carenele de reparat (singur singurel) garnitura - daca o ai ok - daca nu poti folosi cu incredere pasta ssiliconica neagra - pana a venit a mea a stat cu pasta si dupa ( a venit dupa 7 saptamani de cand am dat comanda) capacul la alternator - se paote suda/lipi carene - de unde ai luat kit de reparat ? avea si rasina/epoxi si fasii de fibra ... si de unde ai luat-o ? Asfalt Uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anduryl Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 garnitura - daca o ai ok - daca nu poti folosi cu incredere pasta ssiliconica neagra - pana a venit a mea a stat cu pasta si dupa ( a venit dupa 7 saptamani de cand am dat comanda)capacul la alternator - se paote suda/lipi carene - de unde ai luat kit de reparat ? avea si rasina/epoxi si fasii de fibra ... si de unde ai luat-o ? Asfalt Uscat ! tot ce este in lista anterioara a fost comandat din germanica de catre mecanicul care ma ajuta sa o refac pe micuta......cat despre kitul de reparare nu m-am interesat inca de unde sa cumpar fasiile de fibra si rasina insa fi sigur ca de luni o sa ma interesez numai de ele ..... voi posta toti pasii/preturile si "buticurile" care comercializeaza. Asfalt Uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fritzmoto Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 salutare stiti pe unde as putea gasi un set de tobe originale pt modelul E, sh-uri, si cam la ce pret? ale mele au sitele scoase de flacaul care a avut-o inaintea mea, si m-i se pare ca guitza prea tare numai bine tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 salutarestiti pe unde as putea gasi un set de tobe originale pt modelul E, sh-uri, si cam la ce pret? ale mele au sitele scoase de flacaul care a avut-o inaintea mea, si m-i se pare ca guitza prea tare numai bine tuturor asta se pot reface ... am vb cu mecanicul meu asta e problema mea ... se aude cam ciudat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktalinn Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 Salut, am mare nevoie de o piesa de plastic de la articulatia oglinzii, poate are cineva si nu ii mai foloseste............nu gasesc nicaieri s-o cumpar, pun si niste poze ca sa stie despre ce e vorba. Va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktalinn Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 Salut, am mare nevoie de o piesa de plastic de la articulatia oglinzii, poate are cineva si nu ii mai foloseste............nu gasesc nicaieri s-o cumpar, pun si niste poze ca sa stie despre ce e vorba. Va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vioxxx Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 te referi la capacelul din plastic ce acopera surubul de prindere al articulatiei (daca da am yo ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktalinn Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 te referi la capacelul din plastic ce acopera surubul de prindere al articulatiei (daca da am yo ) Nu Viorel, pe alea le am si eu, ajungi la piesa respectiva daca scoti capacul de care vb tu si desfaci piulita ce strange arcul si scoti oglinda. Multumesc oricum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vioxxx Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 (editat) Nu Viorel, pe alea le am si eu, ajungi la piesa respectiva daca scoti capacul de care vb tu si desfaci piulita ce strange arcul si scoti oglinda. Multumesc oricum! am desfacut piulita am scos arcul si am dat de ceea ce i-ti trebuie tie , cum facem sa ti-o dau !!!!!!!!!!! Editat Februarie 15, 2009 de vioxxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktalinn Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 am desfacut piulita am scos arcul si am dat de ceea ce i-ti trebuie tie , cum facem sa ti-o dau !!!!!!!!!!! Mii de multumiri ptr bunavointa de care dai dovada, nu aia e piesa de care am nevoie, aia e de fier, piesa care imi trebuie mie e din plastic si o gasesti in partea oglinzii care ramane prinsa pe carena; eu am mai facut niste poze, sper sa sa inteleaga mai bine..............multam frumos inca odata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vioxxx Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 Mii de multumiri ptr bunavointa de care dai dovada, nu aia e piesa de care am nevoie, aia e de fier, piesa care imi trebuie mie e din plastic si o gasesti in partea oglinzii care ramane prinsa pe carena; eu am mai facut niste poze, sper sa sa inteleaga mai bine..............multam frumos inca odata! am facut ceva cautari again si cred ca aceeasi componenta i-mi lipseste si mie (probabil) ca nu am gasit acea componenta si nici nu i-am simtit lipsa (PIVOTAREA OGLINZII ERA NORMALA ), eu am de rezerva partea oglinzii care se fixeaza pe carena si bratul pivotant cu tot cu aceel mecanism -piesa metal,arc si piulita +capac plastic, dar sincer nu are si ceea ce ai tu nevoie . mii de sory ASFALT USCAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktalinn Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 nicio problema, eu iti multumesc, bafta si toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SEBYK Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 Am niste piese ramase dintr-un motor de 400... zx400KE mai exact...daca are cineva nevoie...aveti id meu la profil...sau vb pe PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SEBYK Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Mai exact am urmatoarele piese desfacute deja de pe motor: rotor,capac baie ulei, senzor turatie, furci cutie viteze Urmeaza sa desfac kitul de distributie, (lant, patine,intinzator), axe came In caz ca mai e ceva ce trebuie cuiva, intrebati si va spun daca am sau nu piesele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SEBYK Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Scuze ca postez din nou...dar mai sunt disponibile conductele de antigel(cele din fata motorului), conducta de ulei, electromotor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vioxxx Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 PS. DELU Asta e capacul de care ai nevoie !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 Scuze ca postez din nou...dar mai sunt disponibile conductele de antigel(cele din fata motorului), conducta de ulei, electromotor ala mic si negru de acopera articulatia oglinzii ? el e ! pt toti care pot ajunge /index.php?showtopic=320398 in seara asta in Bikers Otopeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 ala mic si negru de acopera articulatia oglinzii ? el e ! pt toti care pot ajunge /index.php?showtopic=320398 in seara asta in Bikers Otopeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_zzr Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 (editat) In sfarsit...am terminat si eu pe zuza de cosmetizat.....acum mai ramane sa vina zilele calduroase....si carnetul bineinteles!!:)Nu a iesit cum imi doream..insa pentru inceput eu zic ca e bine!! Editat Februarie 24, 2009 de ady_zzr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 In sfarsit...am terminat si eu pe zuza de cosmetizat.....acum mai ramane sa vina zilele calduroase....si carnetul bineinteles!!:)Nu a iesit cum imi doream..insa pentru inceput eu zic ca e bine!! ai facut scoala ? sau esti in curs oricum frumusica gagicuta sa o stapanesti sanantos si fara incidente Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_zzr Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 multumesc delu...scoala am terminat-o, insa ramane sa vad cand icepe sesiunea de examinare, ca am auzit ca au schimbat ceva pe la traseu astia....din cate stiu eu pe la jumatea lui martie o sa inceapa...acum sa vedem!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 multumesc delu...scoala am terminat-o, insa ramane sa vad cand icepe sesiunea de examinare, ca am auzit ca au schimbat ceva pe la traseu astia....din cate stiu eu pe la jumatea lui martie o sa inceapa...acum sa vedem!! usurel si fara graba la examen parca asa am dat imediat dupa 8 martie mult succes! fara graba ai timp destul (din cate stiam eu erau urmatoarele - pozitionarea motorului - jaloane - 3 opturi pe stanga 3 pe dreapta si linie dreapta cu mana stanga intinsa iar timpul parca era de 3:30 sau 4 min) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 (editat) multumesc delu...scoala am terminat-o, insa ramane sa vad cand icepe sesiunea de examinare, ca am auzit ca au schimbat ceva pe la traseu astia....din cate stiu eu pe la jumatea lui martie o sa inceapa...acum sa vedem!! noile reglementari pentru categoria A incepand cu 30.01.2009 http://scolidesoferi-teste.ro/30.01.2009-m...eg._a1-a40.html Succes! Editat Februarie 25, 2009 de delu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_zzr Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 pfff...ca draq!! in fine...om traii si om vedea:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fritzmoto Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 @ ady: bafta maxima man, ai grija la sala, ca am auzit ca s-a nashparlit situatzia,......poligonul, e floare la ureche.. numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate