Zurnai Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 e cineva pe aici cu un 125 modificat?facut streetfighter? cei care au proiecte terminate/in desfasurare, sa posteze. ceva asemanator vreau sa fac cu tdru meu. poza: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 nu ti-ai gasit bine sectiunea pe care sa deschizi topicuri...aici nu prea se vorbeste de motociclete...de r125 se mai spune cate ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 custom, not costum, oke? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 asta merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 dinc ate stiu eu motoreta streetfighter inseamna asta: motocicleta stradala (preferabil sportiva) ce are bot naked (cum e cel din poza de mai sus) si ghidon de cross..cel putin astea sunt minimele! intrati la sectiunea de poze de la intruniri si la topicul despre intrunirea de la breaza vezi gasi un streetfighter adevarat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 (editat) asta merge? asta se numeste vitezana cu carene bulite e cineva pe aici cu un 125 modificat?facut streetfighter? cei care au proiecte terminate/in desfasurare, sa posteze. ceva asemanator vreau sa fac cu tdru meu. poza: pai ala numai a streetfighter nu arata,mai degraba e super-moto cu jante de aluminiu,nu stiu cate stret-fightere ai vazut tu cu hand-guarduri si cursa lunga la furca, cred ca tu cam confunzi termenii Editat Noiembrie 27, 2008 de seby_mf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 asta se numeste vitezana cu carene bulite pai ala numai a streetfighter nu arata,mai degraba e super-moto cu jante de aluminiu,nu stiu cate stret-fightere ai vazut tu cu hand-guarduri si cursa lunga la furca, cred ca tu cam confunzi termenii adica asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 (editat) ia de aici un streetfighter superb ! http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto Editat Noiembrie 27, 2008 de Eriksson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 In romania mai greu cu streetfighter`ul , mai ales la 125 cmc ( cand zici streetfighter te gandesti totusi la ceva motocicleta puternica nu la 30 cp - asta in cazurile fericite ) si costa sa faci un streetfighter ca la carte ( nu numai aspect ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_prince Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 am mai pus linku asta undeva dar....... il pun din nou daca ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 ia de aici un streetfighter superb !http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto asta e aprilia tuono? ca a rs nu prea arata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axxo Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 asta e aprilia tuono? ca a rs nu prea arata da e tuono si e foarte frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 e tuono cu carena fata schimbata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 da e tuono si e foarte frumoasa Daca ii punea semi ghidoane de rs normal... da era ok...asa arata oribil parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 mie mi se pare cam "scurta" in partea din fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 tzr facut frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 e belea:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinRUSE Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 ala e de 125cc?mie unu nu-mi pare a fi de 125cc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 ala e de 125cc?mie unu nu-mi pare a fi de 125cc.... E Yamaha FZX 250 ZEAL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 250 CC , 4 liniar ? Tare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicu_ndc Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 250 ...4 liniar.. cois are putere nu gluma. cred k se tine destul de bine dupa 400-600. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinRUSE Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 250 ...4 liniar.. cois are putere nu gluma. cred k se tine destul de bine dupa 400-600. E de 250 si se tine bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 ce-i asa tare la el ? un 250 in 2 pistoane 2t il face praf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinRUSE Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 ce-i asa tare la el ? un 250 in 2 pistoane 2t il face praf ca de exemplu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate