cria_p Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 * eee, asa da! incepe sa arate a motocicleta si mie imi plac rotile mari, asa mare ca asta pe fatza nu am vazut inca, dar e patentul tau, deh. nu imi dau seama bine din poze cum ai sa prinzi ghidonul. pui inaltatoare sau cu prinderi prin jug? furca e intradevar cam inclinata si pare lunga. da nici eu nu cred ca vor fi probleme pe viraje, pentru ca ai centrul de greutate jos, din cate vad. deci e doar alt stil de condus. nu vei face enduro cu ea, asta e sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumushummus Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 Hai man! mai repede ca nu mai am rabdare sa vad cum o faci .......... Nu stiu pune poze ........cu orice doar, doar sa vedem cum creste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 Arata in mare fel. Da-o dreacu' de manevrabilitate , in viata mai tre' sa-ti faci si o pofta. Te invidiez maxim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 Sunt de acord cu tine lil debul in legatura cu pofta/poftele dar tare imi e ca o sa ia curba mai rau ca un MANN....acum ramane sa ne spuna el cum a fost Pana atunci spor la treaba ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 Da si daca reuseste s-o ia , ce se mai uita fraerii. Impact vizual total , mers de balena sictirita , cu gindul la urmatorul custom. Eu parca asa il vad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 Hohohohohhooo... tareeee! Now that's a fuckin' fat bastard! Baga mare si bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Iulie 16, 2010 Autor Share Postat Iulie 16, 2010 (editat) daca simsonul merge de 6 ani incoace atunci si niprul va merge cu siguranta, si simsonul opune ceva rezistenta pe curbe dar eu m-am obisnuit, cele mai mari probleme le face profilul gumei spate(auto) si multe altele, dureri de spate de la rigid etc... acum ce sa zic, nu stiu cat confort cauta cineva de la o motocicleta ca asta, eu unul caut destul de putin confortul si asta consta in folosirea telescoapelor spate de semirigid. cadrele cu bascula nu-mi plac de nici un fel, nici softail-ul nu ma prea incanta,rigidul a ajuns sa-mi faca probleme asa k am ales spatele de M72 care arata si estetic cat de cat si ofera si putina suspensie APROPOS caut cu disperare asemenea telescoape +grup vorbeam si cu Mihai (nipru Jack Daniel's) si da recunoaste si el k face brate cand conduce niprul dar asta nu-l dernajeaza, desi trebuie sa recunosc k la inaltime sunt cat el dar el este de vreo 2 ori mai solid decat mine oricum unu lucru este sigur, la proiect nu voi renunta pentru nimic in lume fiindca este un vis mai vechi si tin neaparat sa-l realizez. cat de curand o sa "ma bag" mai tare in el.... Multumesc tuturor pentru aprecieri si sutinere!!! Editat Iulie 16, 2010 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumushummus Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Super scula! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iulie 17, 2010 Share Postat Iulie 17, 2010 super! ai dus tiparul la un alt nivel! de comentat nu mai comentez ca esti mai bine informat decat e nevoie, e un risc constient pe care tu ti-l asumi! masochistule sa ai parte de realizari dorite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Ianuarie 6, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2011 cumpar telescoape spate + grup de M72 sau ural. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Ianuarie 7, 2011 Share Postat Ianuarie 7, 2011 cumpar telescoape spate + grup de M72 sau ural. pe meleagurile chiuparistilor nu ai sa gasesti, are de vinzare simson-simson la bursa comunistilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Februarie 9, 2016 Autor Share Postat Februarie 9, 2016 Dupa vreo vreo 5 ani, continui de unde am ramas:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Februarie 9, 2016 Share Postat Februarie 9, 2016 Succes dar ma intreb cum inmatriculezi o astfel de minune in Romania? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_eu25 Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 Am vazut eu CBR de 600 pe primarie......Asa ca nu e imposibil sa o inmatriculezi! Bafta cu proiectul...Am citit toate paginile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Februarie 11, 2016 Autor Share Postat Februarie 11, 2016 Asta cu inmatriculatul e poveste veche. Solutii sunt pentru orice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate