stulewa Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 (editat) ...si mergem, si mai mergem un pic si se ingusteaza valea de ajunge asa: si mergem mai departe pana se ingusteaza de nu mai incape ghidonul... si atunci vorba vulturului "...e sa imi bag picioarele merge si deadungu..." sau pe o roata, willy asistat mai draga: inghesuiala mare ce sa zic Editat Noiembrie 30, 2008 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
challenger Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 Beeeeeton !!! Super tare domnilor ! Tot asa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebelul Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 bravo stiulete, esti un adevarat meserias!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 ce dileala! E urcarea din cheile vaii stanii? Acolo am mai vazut niste treceri de-astea f inguste si niste praguri nasoale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 ce dileala! E urcarea din cheile vaii stanii? Acolo am mai vazut niste treceri de-astea f inguste si niste praguri nasoale. daca se infunda canionul la un moment dat??oricum chiar daca nu a fost traseul extrem senzatiile cred ca au fost..(cel putin din filmare asa se vede) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 oricum chiar daca nu a fost traseul extrem daca e ala de care zic eu te asigur ca e foarte extrem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 super tare! asta e hard enduro combinat cu speologie deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 daca e ala de care zic eu te asigur ca e foarte extrem. ionut,ma refeream ca indiferent de situatie,extrem sau nu,senzatiile trebuie sa fie coplesitoare..iar posibilitatea ca la un moment dat se infunda si trebuie sa invarti motoarele sa te intorci.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 Super tare! Si foarte spectaculos. Cati ati trecut pe acolo? In cat timp? Dan Morar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 daa .. marfaaa .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 misto miscarea Stiulete... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanel_P Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 ...si mergem, si mai mergem un pic si se ingusteaza valea de ajunge asa: si mergem mai departe pana se ingusteaza de nu mai incape ghidonul... si atunci vorba vulturului "...e sa imi bag picioarele merge si deadungu..." sau pe o roata, willy asistat mai draga: inghesuiala mare ce sa zic Bravo Stuly....frumos traseu...ati tras de fiare la propriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 Talent, erai cu 2t? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Covaci Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 foarte misto!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Decembrie 8, 2008 Autor Share Postat Decembrie 8, 2008 am fost cu 525-ul si a fost o leaca cam greutz... traseul urca pana la izvoarele Teleajanului, ocoleste Zaganul si coboara la Muntele Rosu(si mai poate continua). noi am fost trei si am trecut cam in 15 minute dar pana acolo au mai fost ceva shaworme. in ultima parte albia Teleajanului e secata si pe nisipul din ea gasesti tot felul de bolovani, copaci cazuti si alte dichiseli d-astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sensv Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 foarte misto!! Foarte tare, Dom' profesor .... Stau 2 minute cu palaria plecata, in semn de reshpect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sasa25 Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 Super tare, vezi de-aia ii bine sa fie motoru cat mai ingust Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 ...si mergem, si mai mergem un pic si se ingusteaza valea de ajunge asa: si mergem mai departe pana se ingusteaza de nu mai incape ghidonul... si atunci vorba vulturului "...e sa imi bag picioarele merge si deadungu..." sau pe o roata, willy asistat mai draga: inghesuiala mare ce sa zic bravo domne, bravo ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gbf79 Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 ...si mergem, si mai mergem un pic si se ingusteaza valea de ajunge asa: si mergem mai departe pana se ingusteaza de nu mai incape ghidonul... si atunci vorba vulturului "...e sa imi bag picioarele merge si deadungu..." sau pe o roata, willy asistat mai draga: inghesuiala mare ce sa zic esti tare tipu'...nu duci ipsa de imaginatie ce sa zic......al dreacu de simpatic..))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 eeee uite de aia nu e bun un boxer de 1200, fie el si adventure. brava domnilor. Se pare ca e buna portocala la ceva. De asemenea fun, noi astai cu beemerele...nu cred ca o sa o scoatem vreodata. Brava inca o data. Si distractie maxima si de acum inainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinTudor Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 cat de misto faza cu trecutu pe o roata )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate