Pannoniachopper Postat Noiembrie 2, 2005 Share Postat Noiembrie 2, 2005 Lasati, oameni buni, sunetul de dinng-dingg, sau motorul de Jupiter si alte prostii! Bicicleta este un custom de treaba, un custom adevarat, chiar daca nu este chopper. Are motor de 2 timpi? Are, si ce daca? Era un IJ, nu? Customizarea nu trebuie neaparat sa consta si in schimbarea motorului! Oricum, e modificata si partea technica, vezi 400 ccm. Felicitari celui care a facut bijuteria asta (care ar fi si mai frumoasa, cu o vopsire de treaba). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Noiembrie 2, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2005 (editat) Saptamana viitoare o sa va dau mai multe detakii tehnice! In acest moment stiu decat ca are pistoanele modificate(parte tehnica), franele sunt pe disc fata spate(iar frana de pe spate este facuta din pompa de ambreiaj de solenza), rotile mi se pare ca sunt de ZZR, carenele sunt originale de CBR, farurile sunt tot de solenza. Viteza de croaziera...110-120(vazut cu ochii mei) iar top speed...165! Si credeti-ma...mama ce trage, se simte un cuplu incredibil pt. o comunista! O sa revin cu date saptamana viitoare! Editat Noiembrie 2, 2005 de Stephon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Noiembrie 3, 2005 Share Postat Noiembrie 3, 2005 Inseamna ca s-a muncit la ea! Sper sa si tina cat de cat in timp si sa nu dea kix de la prea multa "forja". Asteptam cu nerabdare mai multe date tehnice! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian_new Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 sczue ca ma bag in seama de aiure dar incerc sa "ajut" oarecum persoanele care au nevoie de piese pt mobra! asadar....vand piese de mobra. se poate intra si pe "vand piese de mobra" e pe prima pagina. atat spunetzi si voi la altzii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Noiembrie 13, 2005 Share Postat Noiembrie 13, 2005 sczue ca ma bag in seama de aiure dar incerc sa "ajut" oarecum persoanele care au nevoie de piese pt mobra! asadar....vand piese de mobra. se poate intra si pe "vand piese de mobra" e pe prima pagina. atat spunetzi si voi la altzii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Noiembrie 13, 2005 Share Postat Noiembrie 13, 2005 Sal nu stii pe nimeni care face carene la comanda? As avea nevoie pentru un minsk deci la un pret rezonabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dangero Postat Noiembrie 13, 2005 Share Postat Noiembrie 13, 2005 nana,sunt curios cum i-ai majorat cilindreea?alezaj?pistoane facute la comanda?baleiajele au ramas la fel?da chilasele?aprinderea?sunt curios ca eu am un j5 la cota 3 cu doua carb jikov ,pinion de 21 da nu trece de 150 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Noiembrie 13, 2005 Share Postat Noiembrie 13, 2005 nana,sunt curios cum i-ai majorat cilindreea?alezaj?pistoane facute la comanda?baleiajele au ramas la fel?da chilasele?aprinderea?sunt curios ca eu am un j5 la cota 3 cu doua carb jikov ,pinion de 21 da nu trece de 150 ramane intrebarea: chiar vrei sa atingi 150 cu un ij? io sincer nu vreau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
revo Postat Noiembrie 13, 2005 Share Postat Noiembrie 13, 2005 daca-l remorcheaza un Kawa, poate.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Noiembrie 13, 2005 Share Postat Noiembrie 13, 2005 ajunge ijul la 150 si fara 2 carburi jikov daca ai amortizoarele bune de ce sa nu te duci la 150 cu el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian_new Postat Noiembrie 13, 2005 Share Postat Noiembrie 13, 2005 hmmm ce sa inzteleg??? ca lumea nu are nevoie de piese pt mobra???? ma oameni???? avetzi grija ca sunt o gramada de persoane care is inebunite dupa anumite piese....ajutatzii....eu stiu cum a fost cand am avut nevoie!!!! nu'i lasa'tzi sa isi piarda curaju da iubi motoarele!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dangero Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 ramane intrebarea: chiar vrei sa atingi 150 cu un ij? io sincer nu vreau... pai eu nu shtiu ce e asha de shocant...un jupiter se poate sa ia viteza asta shi fara modificari la motor...doar aprinderea sa fie buna...shi sa aiba fatza de jappo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian_new Postat Noiembrie 24, 2005 Share Postat Noiembrie 24, 2005 Asadar...am piese de MOBRA de vanzare. motoare, CADRE, CAUCIUCURI, camere, JANTE, ghidoane, carcase de far, FARURI, suspensii, si multe multe alte piese si accesorii( SEGMENTZI, pistoane, chiuloasa, carburatoare...). daca nu am ceva... se poate face COMANDA !! pretzuri FOARTE FOARTE avantajoase. NU conteaza orasu din care suntetzi !!! INTRATZI PE "VAND PIESE DE MOBRA " sau lasatzi un personal mesage!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Noiembrie 24, 2005 Share Postat Noiembrie 24, 2005 Incet incet, cred ca vei ajunge si la rubrica 'Accidente' cu anuntul asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dangero Postat Noiembrie 24, 2005 Share Postat Noiembrie 24, 2005 Asadar...am piese de MOBRA de vanzare. motoare, CADRE, CAUCIUCURI, camere, JANTE, ghidoane, carcase de far, FARURI, suspensii, si multe multe alte piese si accesorii( SEGMENTZI, pistoane, chiuloasa, carburatoare...). daca nu am ceva... se poate face COMANDA !! pretzuri FOARTE FOARTE avantajoase. NU conteaza orasu din care suntetzi !!! INTRATZI PE "VAND PIESE DE MOBRA " sau lasatzi un personal mesage!! MA PLICTISESTI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian_new Postat Noiembrie 24, 2005 Share Postat Noiembrie 24, 2005 TomCat....nu fi prea sigur. daca nu ai mobra si nu te intereseaza...put si simplu nu zici nimik. si....pt amandoi..adik si dangeros...eu zik ca nu e plictisitor mesaju. ci mai degraba incerc sa ajut pe cei care au mobre...le plac si...nu pot sa le puna in functziune din cauza unei amarate de piese. sti asta pt ca am trait'o si ...credetzi'ma ca nu e deloc placut. Asa ca daca vrei sa ajuntzi pe altzii...zi'le ca stii pe cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Noiembrie 24, 2005 Share Postat Noiembrie 24, 2005 TomCat....nu fi prea sigur. daca nu ai mobra si nu te intereseaza...put si simplu nu zici nimik. si....pt amandoi..adik si dangeros...eu zik ca nu e plictisitor mesaju. ci mai degraba incerc sa ajut pe cei care au mobre...le plac si...nu pot sa le puna in functziune din cauza unei amarate de piese. sti asta pt ca am trait'o si ...credetzi'ma ca nu e deloc placut. Asa ca daca vrei sa ajuntzi pe altzii...zi'le ca stii pe cineva. shtiai ca exista si rubrica de vanzari? si posesorii de mobre (care shtiu sa citeasca) ar putea cauta acolo piesele? mereu eshti off-topic cu postul asta ... fa un topic separat (dak chiar vrei chiar aici la coltzul comunistelor) si adu-l printre primele postand pe el... e aiurea si ilogic ce faci... sincer nu ma intereseaza ca vrei sa faci ceva bani... dar nu asha... m-ai vazut ca ma bagam peste tot cand imi vindeam ijul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Noiembrie 25, 2005 Share Postat Noiembrie 25, 2005 shtiai ca exista si rubrica de vanzari? si posesorii de mobre (care shtiu sa citeasca) ar putea cauta acolo piesele? mereu eshti off-topic cu postul asta ... fa un topic separat (dak chiar vrei chiar aici la coltzul comunistelor) si adu-l printre primele postand pe el... e aiurea si ilogic ce faci... sincer nu ma intereseaza ca vrei sa faci ceva bani... dar nu asha... m-ai vazut ca ma bagam peste tot cand imi vindeam ijul? Subscriu: fa un topic separat in "Coltul comunistelor" (din experenta iti spun ca o sa ai clienti) sau pune respectivul anunt in semnatura si o sa apara peste tot pe unde ai postat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Noiembrie 25, 2005 Share Postat Noiembrie 25, 2005 DE cevrei sa o dai? Arata supre! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Noiembrie 25, 2005 Share Postat Noiembrie 25, 2005 http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...ct=view&ID=6432 io am intzeles ca il cumpara, nu ca il da ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian_new Postat Noiembrie 26, 2005 Share Postat Noiembrie 26, 2005 eu mi'am facut un topic la coltzul comunisttelor. se numeste..."vand piese de mobra " dar...mersi pt idei. gata nu va mai stresez totusi...daca auzitzi pe careva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat Decembrie 25, 2005 Share Postat Decembrie 25, 2005 auzi lamureste-ma si pe mine ceva. de ce sa bagi o carca de bani sa faci iju sa arate asa cand cu banii respectivi putea omu sa si ia o japo care oricum se ducea peste 165 inteleg daca este vorba de pasiune dar atat. oricum motoru e super. asa a icercat si tata cu dacia lui ,ia schimbat botu bordu scaunele portbagaju cate si mai cate si i sa calat motoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate