Placebo Postat Noiembrie 2, 2005 Share Postat Noiembrie 2, 2005 2 CILINDRI IN V. Poze f.f. mari cu modelul supermoto... e pacat sa fac resize. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sasa25 Postat Noiembrie 2, 2005 Share Postat Noiembrie 2, 2005 (editat) 2 CILINDRI IN V. Poze f.f. mari cu modelul supermoto... e pacat sa fac resize. Super tare pe ala de enduro, l-ai vazut? Super compact si puternic!, modelul de supermoto ajunge la 60cp din cate stiu eu. Editat Noiembrie 2, 2005 de Sasa25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Noiembrie 2, 2005 Share Postat Noiembrie 2, 2005 mama mama... parca as vrea si eu una d'asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Noiembrie 2, 2005 Share Postat Noiembrie 2, 2005 Intr-adevar, asteptam de mult asa ceva , eu sunt bolnav dupa v-uri si exact asta lipsea in peisaj: un v2 usor si cu c.oaie care sa poata fi folosit pe un enduro. Motorul ar trebui sa fie dementa, in varinte de 450 si 550 cmc , un v2 care urca in 13.000 RPM Din pacate e de-abia aparuta asa ca noi astia muritorii de rand vom mai avea de asteptat vre-o 5 ani pana sa putem gasi una destul de veche si plimbata de neamt ca sa ne-o permitem. Pana atunci, admiram Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Noiembrie 2, 2005 Share Postat Noiembrie 2, 2005 Bleahh..nici nu as vrea sa ma gandesc cum ar fi sa merg cu un V2 prin padure, mlastini sau prin rape.Are si monocilindrul rostul lui.In curand enduro cu 4 cilindrii ... P.S.de un supermoto, mai treaca-mearga, da' enduro... .Sau poate nu ne referim la acelasi lucru cand spunem enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Noiembrie 2, 2005 Share Postat Noiembrie 2, 2005 Sper sa nu coste mai mult de 5000 E tva inclus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Noiembrie 2, 2005 Share Postat Noiembrie 2, 2005 Are you for real????? De banii aia iti da un poster mare si frumos si te trimite acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Noiembrie 2, 2005 Share Postat Noiembrie 2, 2005 nici eu nu cred ca va avea mare succes varianta de enduro, decat poate la nivel competitional.la nihel de end-user, asa cum cred ca suntem majoritatea pe aici, e mai placut un monocilindru.pentru supermoto insa treaba se invers, consider ca e un pas mare inainte, dar mai trebuie rafinat pe partea tehnica, in special la performante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Noiembrie 3, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2005 Pentru carcotashi prezentam noul kawa kx450f. AICI!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Noiembrie 3, 2005 Share Postat Noiembrie 3, 2005 nici eu nu cred ca va avea mare succes varianta de enduro, decat poate la nivel competitional.la nihel de end-user, asa cum cred ca suntem majoritatea pe aici, e mai placut un monocilindru.pentru supermoto insa treaba se invers, consider ca e un pas mare inainte, dar mai trebuie rafinat pe partea tehnica, in special la performante. n-ai ce sa faci cu 2V la enduro mah. Sunt curios ce greutate are. Oricum, ar putea scoate ceva de rally din ea, insa ma indoiesc ca vor reusi sa scoata ceva f fiabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Noiembrie 3, 2005 Share Postat Noiembrie 3, 2005 Pentru carcotashi prezentam noul kawa kx450f. AICI!!! Misto jucarica, dar e de cross cu doar 4 viteze....asteptam varianta enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Noiembrie 6, 2005 Share Postat Noiembrie 6, 2005 O alta noutate Aprilia ar fi si Pegaso 650 Trail un Pegaso mai pregatit pentru drumuri de tara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Noiembrie 7, 2005 Share Postat Noiembrie 7, 2005 O alta noutate Aprilia ar fi si Pegaso 650 Trail un Pegaso mai pregatit pentru drumuri de tara. daca-i puneau o roata de 21 pe fata era si mai pregatita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Noiembrie 7, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2005 O alta noutate Aprilia ar fi si Pegaso 650 Trail un Pegaso mai pregatit pentru drumuri de tara. Cu gumele alea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Noiembrie 7, 2005 Share Postat Noiembrie 7, 2005 Cu gumele alea? era vorba de drumuri de tara din Germania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Green_Alex Postat Noiembrie 8, 2005 Share Postat Noiembrie 8, 2005 (editat) Frumusica aprilia aia dar stie cineva cat cantareste? Ca la V2 cred ca e destul de grea ca sa faci hard enduro cu ea, iar dupa cum arata, cred ca nici de strada nu e f comoda. Editat Noiembrie 8, 2005 de Green_Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate