Rolly Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 Cred ca tu te ataci prea repede eu ti-am continuat gluma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Martie 6, 2009 Autor Share Postat Martie 6, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 ce tare e aia cu soferu' de tir =)) mai retardat n-am vazut..si inconstient Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M@TRIX Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 (editat) Scriu in acest topic pt ca e mai vizibil,am de gand sa-mi iau un set TOP PERFORMANCES de 70cc din fonta.Infine ma mira mult un lucru: omu mi-a cerut pe set 550ron, iar setul respectiv pe scooter-atack si alte site-uri din afara e 227euro. L-am intrebat daca sigur e nou si daca imi da tot ce vad in poza asta,iar el mi-a zis ca e nou tot,dar nu primesc tot ce e in poza,primesc doar setul motor propriu zis cu clindru,piston cu segment,bolt si sigurante,chiulasa formata din cele 2 piese si garniturile. Am postat aici pt a afla daca a mai cumparat cineva de la acest SERGIU DIN ONESTI(BACAU) care are id-ul SER_MOTO si care mai da anunturi pe bikeshop ca vinde seturi motor,carburatoare,ca vinde sr factory,ba ca dezmembreaza sr factory.Vreau sa stiu daca e serios omu si daca ce vinde el e original pt ca am mai vbt cu un prieten si mi-a zis ca ii e teama sa nu fie facatura setul deoarece e prea mare diferenta de la 225 euro la 550ron cu cat il da tipul respectiv.DECI NEED HELP! care stie cva sa scrie.MULTUMESC FRUMOS pt rabdarea acordata. Editat Martie 15, 2009 de M@TRIX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M@TRIX Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 (editat) Scriu in acest topic pt ca e mai vizibil,am de gand sa-mi iau un set TOP PERFORMANCES de 70cc din fonta.Infine ma mira mult un lucru: omu mi-a cerut pe set 550ron, iar setul respectiv pe scooter-atack si alte site-uri din afara e 227euro. L-am intrebat daca sigur e nou si daca imi da tot ce vad in poza asta,iar el mi-a zis ca e nou tot,dar nu primesc tot ce e in poza,primesc doar setul motor propriu zis cu clindru,piston cu segment,bolt si sigurante,chiulasa formata din cele 2 piese si garniturile. Am postat aici pt a afla daca a mai cumparat cineva de la acest SERGIU DIN ONESTI(BACAU) care are id-ul SER_MOTO si care mai da anunturi pe bikeshop ca vinde seturi motor,carburatoare,ca vinde sr factory,ba ca dezmembreaza sr factory.Vreau sa stiu daca e serios omu si daca ce vinde el e original pt ca am mai vbt cu un prieten si mi-a zis ca ii e teama sa nu fie facatura setul deoarece e prea mare diferenta de la 225 euro la 550ron cu cat il da tipul respectiv.DECI NEED HELP! care stie cva sa scrie.MULTUMESC FRUMOS pt rabdarea acordata. M-am lamurit pana la urma,nu mai iau setul, concluziile le trageti voi,nu zic mai mult,imi pare rau ca apucasem sa-i mai las si datele mele personale(nume,adresa completa,nr de tel,infine).Uitati ce poze mi-a dat Editat Martie 15, 2009 de M@TRIX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 M-am lamurit pana la urma,nu mai iau setul, concluziile le trageti voi,nu zic mai mult,imi pare rau ca apucasem sa-i mai las si datele mele personale(nume,adresa completa,nr de tel,infine).Uitati ce poze mi-a dat Asa si ce au pozele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 Nu-ma atata iti dadea sau ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 (editat) o alta versiune "6 cai" Editat Martie 15, 2009 de TheIceman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M@TRIX Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 (editat) Nu-ma atata iti dadea sau ce? Nu man da el imi spune ca e setu exact ca ala din poza care mi-o daduse initial(uitate putin mai sus,setu ala rosu de la top cu chiulasa din 2 piese si piston intr-un segment)si cand imi da poze reale vad setu asta care nu e deloc la fel ca cel din poza de pe scooter-atack care mi-o aratase initial,si imi spune ca cica "asta e versiunea pe gri",da in plm nu difera numai culoarea ci si designu. Editat Martie 16, 2009 de M@TRIX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 Design la un set , imi place ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreas.bc Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 M-am lamurit pana la urma,nu mai iau setul, concluziile le trageti voi,nu zic mai mult,imi pare rau ca apucasem sa-i mai las si datele mele personale(nume,adresa completa,nr de tel,infine).Uitati ce poze mi-a dat baiatul asta din onesti de care zici tu e specializat pe tzepe din astea finute.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Martie 28, 2009 Autor Share Postat Martie 28, 2009 simteam nevoia sa ma afirm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 ce sa le ceri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReSpeCT Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 am vazuto si pe asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 ce sa le ceri? Ce irosire de spatiu...mai incapeau 3 pe scuterul rosu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Septembrie 16, 2009 Autor Share Postat Septembrie 16, 2009 Nimeni?Nimic?...Gata v-au trecut frustrarile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 ce sa le ceri? Au rezolvat problema. Nu toti au bani de masina de asitenta. S-a stricat: ghinion pisicu negru, solutia la indemana a fost ca pasager. Foarte ingenios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 geniala ultima poza,ce nevoie e de asistenta pentru scuter daca il poti urca pe alt scuter? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Di@bolick Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 Yamaha Mint un scuter reusit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Noiembrie 9, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2009 Vine iarna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 Vine iarna. poza ii de anu trecut nu ? Anu asta nu cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat Noiembrie 14, 2009 Share Postat Noiembrie 14, 2009 poza ii de anu trecut nu ? Anu asta nu cred da, e de anu trecut ca stiu eu poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Noiembrie 15, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2009 poza ii de anu trecut nu ? Anu asta nu cred decembrie 2007 nu a mai apucat iarna lu' 2008-2009 la mine scuterul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 Indata vine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate