sharky_boy Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 cat faceti ma la asta ? http://www.sysdesign.ro/ras/antistres.html ps: e joc pe bune , nu e vrajeala d`aia de te sperie .. etc 19.34 excelent joc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 Mai mult nu pot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 La noi inca nu a ajuns zapada acuma a inceput sa ninga si aici ... se pare ca maine merg pe jos la scoala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 (editat) cat faceti ma la asta ? http://www.sysdesign.ro/ras/antistres.html ps: e joc pe bune , nu e vrajeala d`aia de te sperie .. etc Super tare, nu mai pot de ochi... mai mult nu mai pot, deci nu devin pilot Dar pot deveni cel mai rapid kamikaze Bafta! Editat Februarie 13, 2009 de VladuL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 mai mult de 18 nu pot. o sa mai incerc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 in oradea ninge de 2 zile incontinuu. imaginati-va doar =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 http://www.postimage.org/image.php?v=Pq2KP7X0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 http://www.postimage.org/image.php?v=Pq2KP7X0 nu credeam ca exista chiar asa multe persoane cu astfel de nume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 Cocalar Vai de capul lor!! PS: Inca o dovada ca nu exista limite in a fi cocalar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Februarie 22, 2009 Autor Share Postat Februarie 22, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=uRdVopBnxQI...feature=related unu de canta mai bine care a autorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 Astai tare de tot!!! Bravo lui!! Mai tare decat Fernando. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 Sa mor eu , n-am mai ras asa de mult de mult =))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 (editat) zice-ti fratilor ce cadou sa iau unei fete pt 1 martie??? asculta predominant rock, se imbraca in verde, negru... nu stiu ce sa mai zic/ Editat Februarie 25, 2009 de TheIceman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 Un SiDi cu manele =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 nu genul asta de cadouri. ) ca pt astea am idee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 mi-o imprumuti de 1 martie si ii fac eu un cadou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 bn bn, am gasit. nu va mai obositi sa raspundeti. >< Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 Se uita careva la seriale tv?Pe pc ma refer nu tv. Pana acum am vazut Prison Break care cred ca e cel mai tare.Astept urmatoru` episod care o sa apara pe 27aprilie. Acum urmaresc: Lost si Scrubs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 numa' nu trece odata iarna asta , ninge cateva zile apoi se topeste zapada , te bucuri de o zi de scutereala si apoi vine alta tura de zapada .... la voi cum e vremea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 la mine e super de dat cu scuterul doar ca mi s-a ars cititorul. de 2 saptamani stau si ma uit la el ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 numa' nu trece odata iarna asta , ninge cateva zile apoi se topeste zapada , te bucuri de o zi de scutereala si apoi vine alta tura de zapada .... la voi cum e vremea ? la noi e brici. soare, asfalt cald, aderenta, curbe, tot ce vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 la noi e brici. soare, asfalt cald, aderenta, curbe, tot ce vrei ce bine vi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 se vede ca a venit caldura Azi am facut si eu scuteru Am rebobinat senzorul. Eram foarte nervos ca nu gaseam unul sa cumpar si l-am desfacut, schimbata sarma si gata. Merge ceas!!!! Am salvat aproape un milion cu o cutie de poxipol si o bobina de rasnitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Martie 1, 2009 Autor Share Postat Martie 1, 2009 Incepe o saptamana grea prieteni , matisoare flori si alte tampenii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 Grupul burlacilor saluta fraierii care inca aleagra dupa cadouri si martisoare:P:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate