Sari la conținut

Sa mai si radem.

MOD
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nevastă de coÂşmar: fără carnet, a "parcat" maÂşina soțului în SomeÂş!

O tanara de 23 de ani, din Cluj, a scapat autoturismul de sub control, spre disperarea barbatului, care n-a putut decat sa priveasca dezastrul.

Barbatul era in spatele masinii si-i dadea indicatii. Neavand carnet de conducere, fata a confundat pedala de frana cu cea de acceleratie. Asa ca a demarat , a intrat pe contrasens, a iesit de pe sosea si a mai mers in jur de 20 de metri, dupa care a cazut in raul Somes.

Din fericire, nimeni nu a fost ranit. Acum insa, cei doi se vor alege cu cate un dosar penal si este foarte posibil ca barbatul sa-si piarda locul de munca, dupa ce a distrus masina firmei, intr-o zi in care nici macar nu muncea.

SURSA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Un preot se despartea de parohia sa dupa multi ani de slujire. Pe langa masa de adio, enoriasii s-au gandit sa-i faca si un cadou. Ca peste tot, a fost invitat si un politician sa spuna cateva cuvinte si sa-i inmaneze cadoul. Dar ca toti politicienii, a intarziat, si atunci parintele s-a gandit sa umple timpul cu un discurs.

- Prima mea impresie despre parohia aceasta mi-am facut-o cu ocazia primei spovedanii. M-am gandit ca am fost trimis intr-un loc teribil deoarece primul care s-a spovedit mi-a marturisit ca furase un televizor, ca le-a furat banii parintilor, ca a mai furat si la locul de munca, pe langa faptul ca avea o aventura sexuala cu sotia sefului. In unele ocazii facea trafic si vanzare de droguri. Si la urma a zis ca i-a transmis o boala venerica sorei sale.

Am ramas inmarmurit... stupefiat... si foarte speriat! Dar dupa aceea am cunoscut lume care nu semana deloc cu acest individ. Mai mult, pot sa spun ca a fost o parohie de oameni responsabili, cu valori morale, credinciosi, si ca am trait aici ani minunati!

In acest moment soseste politicianul, asa ca l-au chemat repede sa ia cuvantul. Dupa ce s-a scuzat pentru intarziere a inceput astfel:

- Niciodata n-am sa uit cand a venit parintele in parohie... De fapt, am avut onoarea sa fiu primul care s-a spovedit la el...

Link spre comentariu

Un nebun tragea un casetofon legat cu sfora dupa el. La un moment dat se intalneste cu un doctor.

Doctorul: Ce faci, ma?

Nebunul: Trag muzica, nu vezi?

:D

Mesaj completat

Se duce unul la preot sa se spovedeasca.

- Ai preacurvit, fiule?

- Am preacurvit, parinte.

- La Geta din deal ai fost?

- Nu, parinte.

- Dar la Leana din padure?

- Nu, parinte.

Pleaca asta si se intilneste cu un prieten.

- Ce faci, ba, ai fost la biserica?

- Da, hai cu mine ca am aflat niste adrese de curve!

Mesaj completat

Tata canibal si fiul canibal merg la vanatoare.

Vad o femeie grasa

-Tati,tati!uite mancare!

-Lasa, fiule, ca-i prea grasa.

Merg ei ce mai merg si vad o femei somaleza

-Tati,tati,fii atent ca asta-i slaba!

-Nu fiule,asta-i prea slaba.

Mai cauta ei ce mai cauta si dau de o femeie super

-No, acuma-i momentu’ tati

-Nu fiule.Pe asta o ducem acasa si-o mancam pe mata.

Mesaj completat

Un sot si o sotie urcau scarile blocului, la care sotul ii spune sotiei:

-Vai, draga ai un fund mare cat o masina de spalat! Femeia nu spune nimic…Vine seara, barbatul are chef de sex, la care sotia ii spune:

-Eu nu dau drumul la masina de spalat pentru o carpa, mai bine spal-o de mana

:rolleyes:

Link spre comentariu

Un american vrea sa cumpere o ferma in Ardeal. Face turul fermei si, la sfirsit vede stupii de albine.

- Nu mai cumpar ferma ca mi-e frica de albine.

- Hai dom'le ca albinele sunt bune: fac miere, ceara si dau propolis.

- Nu, ca mi-e frica de albine.

- Uite dom'le facem un pariu: te leg dezbracat de copacul asta si daca te musca vreo albina pana maine dimineata, iti dau ferma pe gratis.

Dimineata il gaseste palid, obosit, vlaguit.

- Ce-ai patit, te-a muscat vreo albina ?

- Nu.

- Atunci ce?

- Bade, vitelul de acolo n-are mama?

Link spre comentariu

Doua blonde stateau la o masa intr-un bar ... la o masa alaturata era un mosh cu o barba alba. Stau ele ce stau si o blonda zice:

- Fato!! Ala e Mircea cel Batran!!

- Du-te tu!! Esti proasta! Ala e mort de 100 de ani!!! Mai trece un timp ... si intra un tip in bar care striga catre batranelul de la masa:

- Mircea!!! Batrane ce mai faci ? Nu te-am mai vazut de 100 de ani !!! La care blonda:

- Ei, care-i proasta ...

Link spre comentariu