Caly Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Sunt Alina,moto- suzuki GSF600N Bandit, permis-august 2006... eu si suzuka mea Foarte frumoasa Suzi a ta.. defapt sunteti doua fete frumoase ! Si se vede sa ai grija de ea Am si eu sansa sa ma delectez cu un Bandit din `96, tot de 600cc, dar asta e verde inchis (poza de profil), dar din pacate inca doar ca pasagera. Dar intr-o zi..... Sa o tii sanatoasa cat mai mult timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alina_herself Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Foarte frumoasa Suzi a ta.. defapt sunteti doua fete frumoase ! Si se vede sa ai grija de ea Am si eu sansa sa ma delectez cu un Bandit din `96, tot de 600cc, dar asta e verde inchis (poza de profil), dar din pacate inca doar ca pasagera. Dar intr-o zi..... Sa o tii sanatoasa cat mai mult timp merci mult,caly...chiar azi m-am uitat la profilul tau si am vazut banditul...de suzi a mea am foarte mare grija(chiar daca am dat de vreo 2 ori cu ea de pamant...stii...pana m-am obisnuit cu greutatea.e un pic cam mare pt mine). mi-am dorit-o din suflet si am asteptat ceva timp pana am avut-o... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gusterica Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 Buna!In sfarsit mi-am facut si eu un cont, ca de anu trecut tot vizitez site-ul.pai sa ma prezint nu?fata,2 picioare,2 maini,un singur cap cu ceva par...restul las la imaginatia voastra.aaa...vreti mai multe detalii?in primul rand puteti sa-mi ziceti Corina si in al doilea rand puteti sa nu-mi ziceti nimic. sunt infectata cu microbul comun de curand sa zicem, ca pana in anu trecut nu prea a dat simptome. ce sa va mai spun...dati-mi idei. Buna ,corina! Si bine ai venit, sunt si eu o incepatoare ca si tine ,dar partea buna la u e k mai ai putin pana s poti da de permis , yo mai am vreo 2 anisori , da de ata ete, toate la timpul lor, m-am uitat putin la profilul tau si am obs o poza tare frumoasa cu tine, esti simpatica rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gombocka Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 Promit ca motorul acesta nu va avea aceeasi soarta cu cel vechi... NICE BIKE, bine ai venit! Si eu am tot modelul carenat din 96. Te invit la Grupul posesorilor de GS500 PS: ce-a patit predecesorul gs-ului???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
electra Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 salutari tuturor! uite, mi-am facut si eu in sfarsit cont, desi tot intru pe site de vreo 2 ani... ma numesc suzi, sunt din bucuresti si mi-am luat carnet abia de curand, cu toate ca "microbul" este foarte vechi, mostenit din familie.... Deocamdata nu am motor, dar in toamna sigur imi iau ceva, probabil o honda mai vechiuta. Ma voi multumi momentan doar cu statutul de "pasager" pe motoarele amicilor, visand ca intr-o zi sa detin si eu, daca nu o electra glide, macar un suzuki intruder. Imi pare bine de cunostinta, dar acum trebuie sa va parasesc, trec si eu la o cafea prin jack Altceva, daca doriti sa stiti, ma puteti intreba, voi raspunde cu placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxxy Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 sunt foxxy.am 32 de ani, permis A de la 21, B la 22. cred ca e super sa obtii prima data permisul de motor, pt. ca inveti sa conduci mult mai prudent si cu masina. sa nu credeti ca merg incet...doar prudent. ma asteapta acasa un copil mic, un sot (mare) si multe altele, spre norocul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MiriamTM Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 Iata ca ma prezint si eu: Miriam Schatara, 23 de ani, Timisoara. Motociclista din totdeauna de cand bunicul ma plimba pe Jawa lui cu ataj la 5 ani. Acum fiara de sub mine e o Yamaha Virago 250. Visul meu de a fi motociclista adevarata s-a implinit abia anul trecut. Acum mai am un vis... sa imi fac o familie. Cam atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
medevac106 Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 (editat) Sunt Alina,moto- suzuki GSF600N Bandit, permis-august 2006... eu si suzuka mea salutare intrebare: cate kg ai si ce inaltime? nu as fi indiscret da mi se pare un pic cam mare si cam greu un bandit pentru o fata... iar tu, din poze, pari destul de fragila... si mai ales ca vad ca-i primul tau motor... hmmmm ....... oricum sper sa te bucuri de el ca arata ff bine motorul (si tu de altfel! ). de cand e motorul? Editat Mai 9, 2007 de medevac106 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
editor Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 Sunt Alina,moto- suzuki GSF600N Bandit, permis-august 2006... eu si suzuka mea Lol cu asa motoclista imi vine sa calaresc acei cai putere Incalecati pe-o sea am trait uite-asa si-asa pana la adanci batraneti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 Iata ca ma prezint si eu: Miriam Schatara, 23 de ani, Timisoara. Motociclista din totdeauna de cand bunicul ma plimba pe Jawa lui cu ataj la 5 ani. Acum fiara de sub mine e o Yamaha Virago 250. Visul meu de a fi motociclista adevarata s-a implinit abia anul trecut. Acum mai am un vis... sa imi fac o familie. Cam atat. Mi-e cunoscuta casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alice Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 buna fetelor...acesta ar cam fi inceputul...sa vedem cum va decurge si continuarea...astept prima cazatura daca tot trebuie sa fie ( eu una inca mai sper ca nu va fi )... sa-mi tineti pumnii sa fie una cat mai usoara si fara urmari Asfalt uscat la toata lumea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thea Postat Mai 18, 2007 Share Postat Mai 18, 2007 buna fetelor...acesta ar cam fi inceputul...sa vedem cum va decurge si continuarea...astept prima cazatura daca tot trebuie sa fie ( eu una inca mai sper ca nu va fi )... sa-mi tineti pumnii sa fie una cat mai usoara si fara urmari Asfalt uscat la toata lumea! ei, speram sa nu fie cazul;) la mine nici nu a fost cu moto mea:)) ca tot e vorba de prezentari, sunt thea, am 23 de ani, din vl, currently in buc, si proud owner al unei honda cb600f hornet:D Hornet addict!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela_motors Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 salutare!!...nu stiam dak sa ma inscriu sau nu avand in vedere k nu am motor ink ...vara asta dupa ex dau de carnet si sper sa vina cat mai repede si motorul ...de mica visez la asta...tata e vinovat de acest microb ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valer Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 a, iata si o mica poza cu moi! Ai un motor super felicitari ce mai frate,baieti astia pe motoare sunt BETON.sincera sa fiu mai mult imi place sa privesc baieteii pe motoare pe la romana decat sa calaresc un astfel de calut. apropo aveti grija nenicilor ca au loc din ce in ce mai multe accidente,pacat de voi!poate sunteti curiosi numele meu este cristina,bucuresti Daca ajungi prin Cta da de stire iesim cu motoarele la plimbare Salut! Sunt Marilena, dar toata lumea ma stie de Mar...poate pt ca ochii mei seamana cu marea...nu stiu...Ador motoarele, mai ales cele de viteza...Am avut ocazia sa merg odata, pasagera, dar vreau sa imi iau propriul motor si sa fac scoala cat mai curand... Astept sfaturile voastre. Rog un admin sa ma faca membra bye Sincer recomand ceva cu capacitate mica problema este ca singura trebuioe sa alegi stilul, Cruissere ,naked, iaurturi,cross, enduro. Aici tu trebuie sa incerci si dupa aceea te hotarasti. Valer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adinna Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 Ciao! sunt Adina...din Rm Valcea.....am 17 ani...carnet de anul trecut..si pe Cbrica de vreo luna jumate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gusterica Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 Ciao! sunt Adina...din Rm Valcea.....am 17 ani...carnet de anul trecut..si pe Cbrica de vreo luna jumate bine ai venit Adina, sper sa ai parte de cati mai multi kilometrii cu cbrica al tau , asfalt uscat si toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the judge Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 la mai multi kilometri fara incidente!asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 Ciao! sunt Adina...din Rm Valcea.....am 17 ani...carnet de anul trecut..si pe Cbrica de vreo luna jumate simpatica rau.. si moto la fel aveti grija una de alta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_daniell Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 Frumoasa honda dar si fata, dine ai venit pe forum si cum zic si ceilalti sa aveti grije una de cealalta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_daniell Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 Salut baieti si fete motocicliste Sa v-o prezint pe iubita mea, impatimita de plimbari pe motocicleta, logodnica mea motociclista! Lili, 21 ani, anu 3 la fac de stinte, asistenta sociala, iubeste motocicletele {mai ales a mea} si pe mine Nu are carnet dar are bunavointa Sper sa ne intilnim pe 15-17 iunie la timisoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pharao Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 Frumoasa, frumoasa!.....Si fiara! Aveti grija! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karmen Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 Salutare....de la mare ....sunt Karmen din Constanta, am 26 de ani, viitoare endurista... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 oare cum arata niste fete enduriste? falicitari fetelor. va admir. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EvZ Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 Buna!Eu sunt Evelina,din Bacau,am 17 ani.Inca nu am un motor, dar sper ca voi avea in curand.Tatal meu a avut un motor cu mult inainte sa am nasc eu....nu stiu exact ce firma,model....dar important e ca mie si tatalui meu ne plac foarte mult motociclete, avand cam aceleasi gusturi.Harley Davidson e preferatul nostru.Sper ca la majorat tatal meu sa-mi faca cel mai super cadou ever, si anume un motor de restul ma ocup eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pegasus Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 Buna. Ma numesc Gabriela, am 27 de ani si nu am inca motor(il astept saptamana viitoare) si nici carnet (ma pregatesc intens ptr asta). Binenteles ca microbul motociclismului a fost transmis genetic si mie...si fratelui...si probabil o sa-l dam mai departe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate