Arthemis Postat Decembrie 12, 2006 Share Postat Decembrie 12, 2006 (editat) nenea levese, nu ma pot abtine sa nu te intreb si aici cu ce ocazie ma chestionati pe mine daca stiu sau nu cum arata o motocicleta??? daca vreau sa citesc si sa ma documetez inainte de a-mi cumpara o motocicleta e ceva rau??? in caz ca n-ai obeservat nu m-am bagat in discutiile in care nu-mi era locul si nici n-am activat foarte mult pe forum, plus ca pentru un incepator (ca vad ca ai carnet din 2006) nu e cazul sa te dai rotund, c-o iei la vale... Editat Decembrie 12, 2006 de Arthemis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
levese68 Postat Decembrie 12, 2006 Share Postat Decembrie 12, 2006 nenea levese, nu ma pot abtine sa nu te intreb si aici cu ce ocazie ma chestionati pe mine daca stiu sau nu cum arata o motocicleta??? daca vreau sa citesc si sa ma documetez inainte de a-mi cumpara o motocicleta e ceva rau??? in caz ca n-ai obeservat nu m-am bagat in discutiile in care nu-mi era locul si nici n-am activat foarte mult pe forum, plus ca pentru un incepator (ca vad ca ai carnet din 2006) nu e cazul sa te dai rotund, c-o iei la vale... da, ai dreptate ...am sa vand motocicleta si am sa predau permisul la politie!!!...iar daca ma dau rotund,probabil chiar sunt!totusi nu ai vrea sa ma citezi? sa vada lumea cum ma dau eu rotund,cum te chestionez ca un securist?iar incepator poti fi si dupa zece ani daca n-ai chemare!!!...de bine de rau...incepator asa conduc un motor de 1800 cc si 350kg daca intelegi ceva din datele astea,nu am avut nici o sec tendinta sa o scap sau sa ma las.am facut 9000km in sezon in conditiile in care am stat pe tusa doua luni.un "incepator"cu auto m-a luat pe sus in timp ce stationam la stop!!! am scapat cu bine dar mi-a si testat statutul de incepator, altul cred ca nu mai iesea pe strada dupa o chestie ca asta.totusi abia am asteptat sa fac motorul sa o iau de la capat!!!cred ca am deprins abc-ul ,desi de invatat , inveti toata viata. .....un incepator ...rotund...pentru...un membru simpatizant...al motociclismului... ps...totusi...daca te gasesc pe marginea drumului aflata in dificultate...nu voi ezita sa te ajut...ca sa inveti cate ceva si din spiritul motociclistilor, nu numai ce moto e mai tare si ce culoare se poarta anul asta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Decembrie 12, 2006 Share Postat Decembrie 12, 2006 Io, fara intentia de a ma baga aiurea in discutii, am cu totul alta intrebare: De ce, domnul levese, pui poze cu tine la fiecare post? Cu atat mai mult in topicul de prezentare al fetelor. Chestia cu poza mai e si optionala. Bine ca nu m-au facut moderator ca taiam in carn... ma rog, KB vii p-aci! . FOLOSTITI BUTONUL INIDCAT IN IMAGINE, ala de sub datele unui user sau "unei" useritze (ce cretinoid suna termenul asta) - acest buton adica- pt mesaje personale va rog! E Chiar in chenarul fiecarui post cate unul. Aici se ureaza cel mult "bun venit si spor(t) la forumit". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
levese68 Postat Decembrie 13, 2006 Share Postat Decembrie 13, 2006 (editat) Io, fara intentia de a ma baga aiurea in discutii, am cu totul alta intrebare: De ce, domnul levese, pui poze cu tine la fiecare post? Cu atat mai mult in topicul de prezentare al fetelor. Chestia cu poza mai e si optionala. Bine ca nu m-au facut moderator ca taiam in carn... ma rog, KB vii p-aci! . FOLOSTITI BUTONUL INIDCAT IN IMAGINE, ala de sub datele unui user sau "unei" useritze (ce cretinoid suna termenul asta) - acest buton adica- pt mesaje personale va rog! E Chiar in chenarul fiecarui post cate unul. Aici se ureaza cel mult "bun venit si spor(t) la forumit". bravo sergent navarro!...vb pe privat...cum se face, nu? Editat Decembrie 13, 2006 de levese68 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Decembrie 13, 2006 Share Postat Decembrie 13, 2006 (editat) Io, fara intentia de a ma baga aiurea in discutii, am cu totul alta intrebare: De ce, domnul levese, pui poze cu tine la fiecare post? Cu atat mai mult in topicul de prezentare al fetelor. Chestia cu poza mai e si optionala. Bine ca nu m-au facut moderator ca taiam in carn... ma rog, KB vii p-aci! . FOLOSTITI BUTONUL INIDCAT IN IMAGINE, ala de sub datele unui user sau "unei" useritze (ce cretinoid suna termenul asta) - acest buton adica- pt mesaje personale va rog! E Chiar in chenarul fiecarui post cate unul. Aici se ureaza cel mult "bun venit si spor(t) la forumit". Thomas&Navara Parca sunteti fetitele alea complexate si urate care stau in prima banca de la scoala Ce zbierati ma asa? Editat Decembrie 13, 2006 de Braccio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Decembrie 13, 2006 Share Postat Decembrie 13, 2006 @ Braccio . Navarro nu navara ca nu-s nissan. In rest-singura problema- ma zgarie pe retina replicile eftine de agatzat . Macar daca as avea ceva de invatzat (urarile de bun venit- not included in categoria asta) . Vreau doar sa-mi mai clatesc ochii cu ceva poze si posturile de genu' alora in discutie sunt ca panourile publicitare imense in mijlocul peisajului frumos din natura. ( In general... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snail Postat Decembrie 13, 2006 Share Postat Decembrie 13, 2006 40 de anisori,permis pt A de cateva luni si posesoare a unei motociclete. Nu e gluma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Decembrie 13, 2006 Share Postat Decembrie 13, 2006 40 de anisori,permis pt A de cateva luni si posesoare a unei motociclete. Nu e gluma! Toata stima @Braccio, in wkend "je" munceste sambata iar apoi pleaca la schi in Fagarash O sa ma gandesc la tine de-acolo de sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
old_scorpion Postat Decembrie 13, 2006 Share Postat Decembrie 13, 2006 40 de anisori,permis pt A de cateva luni si posesoare a unei motociclete. Nu e gluma! BUN VENIT!..SI KM CAT MAI MULTI FARA PROBLEME!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Decembrie 14, 2006 Share Postat Decembrie 14, 2006 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
levese68 Postat Decembrie 14, 2006 Share Postat Decembrie 14, 2006 40 de anisori,permis pt A de cateva luni si posesoare a unei motociclete. Nu e gluma! ATENTIE !!! ACEASTA NU E O TENTATIVA DE "AGATZAMINTE & STUFF"!!!... ...bine ati venit doamna in lumea motociclistilor!!!...incercati sa deprindeti tehnica pilotajului corect si sigur, decat sa va pierdeti vremea ...cu altele!!!...aici e destul de greu sa te exprimi, ca si cum ai intra in direct cu ANDREI GHEORGHE...iti taie microfonul imediat!!!...vorbiti cu atentie maxima ....sa nu se interpreteze... ...inca o data...bine ati venit!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snail Postat Decembrie 14, 2006 Share Postat Decembrie 14, 2006 Multumesc pentru incurajari! Asa e,niciodata nu e prea tarziu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
levese68 Postat Decembrie 14, 2006 Share Postat Decembrie 14, 2006 Din cele 947 de reply-uri si cei 3 ani de existenta a acestui topic, s-au trezit mai an badica Elvis si Tov.Braccio sa inceapa cu bâzele Daca suferiti de ceva, tratati-va in particular, nu aici. Si gata cu O.T.-ul. gata domnu' thomas!!!...nu ascultam noi de tine? tu ai ultimul cuvant!!!...o sa ne tratam , o sa ne luam pastilele,ne vom duce la schi...in fagaras,sa ne destindem ...gata , asta a fost ultima replica O.T.!!!...bine ...ar mai fi treaba cu BADICA ...un om batran , garbovit de ani, coplesit de boli...si de respectul moderatorilor...incapabil sa schieze, cum fac cei ...in putere!!! ...dar ...las de la mine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ma Man Postat Decembrie 15, 2006 Share Postat Decembrie 15, 2006 Care asfalt domne, n-ai vazut ca fata e pasionata de namol. Bine ai venit mona! Asta-i un "demo"..... helou helou..ma numesc diana sunt din bucuresti si am aproape 19 ani ..am "boala"asta de mica..imi plac super sporturile si touringurile..nu am moto inca iar de A sper sa dau in martie in secret (daca afla ai mei ma omoara) ..mi-as dori enorm un motor dar singura solutie este sa mi-l iau bin banii mei..sau doneaza cineva? ..ce sa mai zic..cam atat despre mine..pentru informatii suplimentare...aveti adresa de mess ..asfalt uscat tuturor P.S aici o poza cu mine cu niste catei..ca daca moto nu am .....aa si smokey scz pt topicurile noi..nu am stiut unde sa postez..sorry Bine te-ai alaturat ! Sper ca dulaii din poza sunt de plush, nu-i asa ? Daciana Stanciu, 29 de ani, Bucuresti-Dristor. A (din cauza unui pariu) si B (din necesitate) din 2004. Nu am motocicleta, vreau un trike enduro sa ma pot plimba cu el pe coclauri (asta spre disperarea unui prieten, care e chopperist convins). Bine v+am gasit! Bine ai venit Daciana ! Poate ma lamuresti si pe mine intr-un "matter" : de ce fug fetele de chopper-e catre adrenalina? (viteza/enduro)...Sunt foarte putine fete care merg in oras pe "canapea" (chopper) si multe care merg pe viteza....O fi sunetul ? O fi imaginea ? O fi pericolul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Decembrie 15, 2006 Share Postat Decembrie 15, 2006 Unde sunt fetele alea multe care merg pe vitezane ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Decembrie 15, 2006 Share Postat Decembrie 15, 2006 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazyahmed Postat Decembrie 16, 2006 Share Postat Decembrie 16, 2006 (editat) si eu merg in germ intr-o grupa, si fetele ne tin in loc, abea se misca cu 60 la ora, saracele abea se misca sa iasa in drum...cele mai bune fete sunt alea pe care le scoatem noi pe "sozius" si care stau cuminti acolo tot drumu sozius spun nemtii locului din spate Editat Decembrie 16, 2006 de crazyahmed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Decembrie 16, 2006 Share Postat Decembrie 16, 2006 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Decembrie 16, 2006 Share Postat Decembrie 16, 2006 si eu merg in germ intr-o grupa, si fetele ne tin in loc, abea se misca cu 60 la ora, saracele abea se misca sa iasa in drum...cele mai bune fete sunt alea pe care le scoatem noi pe "sozius" si care stau cuminti acolo tot drumu sozius spun nemtii locului din spate AICI E UN TOPIC DE PREZENTARE AL FETELOR MOTOCICLISTE DE PE FORUM.......asa ca te rog, treci pe "SOZIUS"!!!!!!!!! T. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costingr Postat Decembrie 16, 2006 Share Postat Decembrie 16, 2006 (editat) "Zidarul, ca si Doctorul", "Croitorul, ca si Inginerul", Ce "mishto" scrieti voi substantivele! Pe-acilea, pe pe la noi,se abreviaza pana si consoanele,daramite sa mai poti admira o doamna care tine in maini si-ntre picioare un motor! Bravo lor,Doamnelor! Sunteti binevenite,chiar de mergeti un pic mai incet! Editat Decembrie 16, 2006 de costingr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazyahmed Postat Decembrie 16, 2006 Share Postat Decembrie 16, 2006 (editat) AICI E UN TOPIC DE PREZENTARE AL FETELOR MOTOCICLISTE DE PE FORUM.......asa ca te rog, treci pe "SOZIUS"!!!!!!!!! T. si te-ai prezentat? Editat Decembrie 16, 2006 de crazyahmed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Decembrie 16, 2006 Share Postat Decembrie 16, 2006 si te-ai prezentat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Decembrie 16, 2006 Share Postat Decembrie 16, 2006 "Zidarul, ca si Doctorul", "Croitorul, ca si Inginerul", Ce "mishto" scrieti voi substantivele! Pe-acilea, pe pe la noi,se abreviaza pana si consoanele,daramite sa mai poti admira o doamna care tine in maini si-ntre picioare un motor! Bravo lor,Doamnelor! Sunteti binevenite,chiar de mergeti un pic mai incet! Da domneee...daca nu mergem pe-o roata cu 140 din semafor in semafor..nu suntem motocicliste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Decembrie 16, 2006 Share Postat Decembrie 16, 2006 Bine ai venit printre noi! Atentie!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mama lu' Adi Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 (editat) Salutare tuturor, Numele meu este Silvia, am aproape 43 de ani si posed atat permis, cat si motocicleta din 1985. Nu ca as fi mostenit de undeva microbul ci pentru ca imi era strict necesar un mijloc de transport. Tatal meu avea un prieten bun la toate care era mai tot timpul prezent prin curtea noastra, si care, venea cu un Simson Awo. Intr-o zi, aflu ca vrea sa-l vanda si ii propun un schimb cu conditia sa ma lase un pic pe strada sa vad daca-l pot conduce. Intr-o luna aveam permis. Timp de sapte ani, din acel moment, nu am lasat motocicleta decat in zilele pline de zapada sau polei. In prima iarna l-am demontat si l-am vopsit alb. Eram tare mandra de motocicleta mea caci doar una era alba. Eram si mai mandra cand bagam benzina fara sa stau la cozile interminabile de atunci. In '88 am mers pe un M72 cu atas deoarece eram insarcinata si imi era mai comod. Am nascut (aproape pe motocicleta), o mandrete de baiat care, asa cum era de asteptat, este un impatimit al motoarelor. Din pacate, mersul pe Simson mi-a daunat si m-am pomenit ca am discopatie. Mi-a fost interzis cu desavarsire mersul pe doua roti. L-am pus la pastrat gandindu-ma ca am un fiu care cu siguranta ma va mosteni. N-a fost sa-i placa Simsonul dar mi-a propus sa-l restauram. Eu am contribuit financiar si el cu sudoare. A iesit frumos si mai si mergea. Acum, se bucura un colectionar de el. Odata ce fiul meu a devenit motociclist cu acte in regula, m-am hotarat sa-mi cumpar o noua motocicleta pentru a-i tine de urat fiului meu in plimbari. Am ales un VN Classic. Bun motor! Si frumos cu pene! L-am vandut acum doua luni dar, pasiunea nu a disparut. Ce imi pregateste anul ce vine? Ramane de vazut. O fi o Magna, sau un Shadow, sau un Drag Star? Ce-o fi, doua roti si un motor mare sa aiba. Simsonul pe care-l conducea barbatul ca deh, se facea de ras in spate BMW-ul cu care-l plimbam pe cel ce a devenit sotul meu M-ul condus de un prieten din Spania care era extaziat Simsonul restaurat VN-ul mama si fiu sau cu copilu' la plimbare Curbe usoare si asfalt uscat va urez tuturor ! Editat Decembrie 18, 2006 de mama lu' Adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate