DLA Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 I'm in:) cerasela de croatia oare cum o arata??... vom face tot ce tine de noi sa fim impreuna cu amici vechi!eu si corina. I`m in me too....este ce vroiam sa fac la anul de ziua mea...si amatori sint greu de gasit. dar nu imposibil! Sau tineti drumul de coasta care pe langa ca e spectaculos, mai e si moka o idee buna. Cunosc Kosovo,dar in partea de nord pana la jumatatea orasului Mitrovica,nu prea este nimic de vazut iar in partea de sud cu Pristina,in partea albaneza,nu recomand.Asa ca sunt de acord cu traseul ocolitor tataie, vezi ca ma tot invart dupa o busa, poate ne vedem la anu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 cerasela de croatia oare cum o arata??... vom face tot ce tine de noi sa fim impreuna cu amici vechi!eu si corina. Veniti cu remorca sau calare pe mobre? Cerasela din Croatia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 Originalul este mult peste ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 pe mobre am spus! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 Eeee,otto,nu cred ca lasi supersportul pentru touring Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 (editat) Salutare tuturor ! Sant prin zona si eu .... foarte posibil sa ne intalnim la consultari de traseu..... Editat Decembrie 14, 2008 de aditorpan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 Eeee,otto,nu cred ca lasi supersportul pentru touring pai nu il las de tot, vreau sa imi mai iau una. Salutare tuturor !Sant prin zona si eu .... foarte posibil sa ne intalnim la consultari de traseu..... sal'tare domnu adi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 S'a mai stabilit ceva? Noutati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Decembrie 22, 2008 Autor Share Postat Decembrie 22, 2008 (editat) S'a mai stabilit ceva? Noutati? Salutare. Nu mai ai rabdare, este ? Singura noutate despre care s-a discutat ar fi ocolirea zonei Kosovo, in rest, in primul meu post ai toate detaliile. Plecarea se va face vineri in jur de ora 5, intalnirea la Petromul dinainte de autostrada Bucuresti - Pitesti. Daca tot vine anul nou , sa-l intampinam cu o agenda plina de excursii frumoase ! Asadar, in urma discutiilor cu gasca s-a hotarat o calatorie de 10 zile in Croatia !! Ruta spre Croatia : Bucuresti - Pitesti - Craiova - Drobeta-Turnu-Severin - Miloseva Kula - Cacak - Uzice - Bijelo Polje - Potgorica - Dubrovnik ( cca 1100 km ); Ruta catre Romania: Plitvicki - Glina - Potok - Belgrad - Brodica - Kladovo - Drobeta-Turnu-Severin - Pitesti - Bucuresti. ( cca 1000 km ) Programul celor 10 zile : Ziua 1,2 - Bucuresti - Dubrovnik ( cazare 1 noapte in Serbia sau Montenegro + 1 noapte langa Dubrovnik ) Ziua 3 - vizita Dubrovnik si imprejurimi ( cazare langa Dubrovnik ) http://www.lazy.ro/articol/Top/75/slideshow/2/Dubrovnik.html Ziua 4 - Dubrovnik - Split ( cazare pe langa Split ) http://www.lazy.ro/articol/Top/75/slideshow/4/Split.html Ziua 5 - Split si imprejurari ( cazare pe langa Split ). Ziua 6 - Split - Zadar - Insula Rab ( Lopar ) - luat feery spre insula KRK ( cazare Baska ) http://www.lazy.ro/articol/Top/75/slidesho...Insula-Krk.html Ziua 7 - Baska - Omisalj - Plitvièki ( cazare langa Plitvicki ) Ziua 8 - Plitvicki ( cazare langa Plitvicki ) http://www.lazy.ro/articol/Top/75/slidesho...l-Plitvice.html Ziua 9,10 - Plitvicki - Bucuresti Buget aprox. 1 moto / 1 pers: Cazare : 20 euro / noapte x 9 nopti = 180 euro Mancare, bautura: 570 euro Benzina : in jur de 3000 km = 150 euro Ferry, intrari in zone turistice, autostrazi : 100 euro Total: 1000 euro ( n-ar fi rau sa avem fiecare in plus o rezerva pt chelt. neprevazute) Vom avea nevoie de pasaport valabil, CI si carte verde. Cazarea propun s-o facem la fata locului in cadrul pensiunilor/vilelor. Din spusele celor ce au mai fost rezulta ca e o varianta mai aproape de mare, mai ieftina cu conditii f bune. Evident ca daca se va ivi vreo ocazie sa putem sta cu totii in acelasi loc, o s-o preferam. Editat Decembrie 22, 2008 de bubucaty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 se pare ca lumea nu mai are rabdare:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 se pare ca lumea nu mai are rabdare:) pai noi acum facem cozonacii...(adica nevasta-mea ) e timp de pregatiri la anul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 Da ma ,sa nu uitam : SARBATORI FERICITE si LA MULTI ANI tuturor !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 venim si io cu nevasta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Decembrie 25, 2008 Autor Share Postat Decembrie 25, 2008 (editat) Craciun Fericit dragi motoretisti si sa pasim intr-un an mai bun , plin de iubire, sanatate si calatorii frumoase pe 2 roti! Editat Decembrie 25, 2008 de bubucaty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 venim si io cu nevasta . Credeam ca v-ati razgindit! Dar promiteti sa fiti cuminti, da? Craciun Fericit dragi motoretisti si sa pasim intr-un an mai bun , plin de iubire, sanatate si calatorii frumoase pe 2 roti! Cozonacii si cirnatii de Craciun sa va fie de bine ca i-ati consumat, la fel cum sper ca v-ati bucurat si de cadourile de la Mosu`. Mie dinsul mi-a adus soarele ala care tot sta pe cer si nu mai pleaca cu vremea asta buna cu tot. Intr-un cuvint....o plimbare cu mobra! Dar nu azi, miine, ca acum inca nu s-a oprit de tot casa din valsat si asi avea emotii. Mai vrea cineva? Facem gashka de antrenament? Salutare tuturor !Sant prin zona si eu .... foarte posibil sa ne intalnim la consultari de traseu..... Care zona? Bucale? Cind? Sau ai plecat deja? Da un semn si ne-om aduna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianP Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 Craciun fericit tuturor! La Multi Ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 Va doresc sarbatori fericite la toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 Mama ce bine ar suna "Paste Fericit!" acum ... Fara frig si aderenta mica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 Mama ce bine ar suna "Paste Fericit!" acum ... Fara frig si aderenta mica ...ESTI CAM NEBUN!MAN.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Decembrie 26, 2008 Share Postat Decembrie 26, 2008 Credeam ca v-ati razgindit! Dar promiteti sa fiti cuminti, da? Cand n-am fost cuminti noi ? La noi a fost treaba cu gandirea , nu cu razgandirea . Venim si basta . Asteptam amanunte . Si sa nu uit : SA CRACIUNITI FERICITI !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan George Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 Singura noutate despre care s-a discutat ar fi ocolirea zonei Kosovo, in rest, in primul meu post ai toate detaliile. Nu este nevoie sa ocoliti Kosovo. Cu o planificare atenta, se trece ok prin aceasta regiune. Asta toamna am facut traseul vostru, dar in sens invers. Din cele 12 zile si 4300km, cea mai placuta/interesanta zi a fost cea cand am traversat Muntenegru si Kosovo. Ce va pot recomanda: Sa ajungeti sa dormiti in Skopje / Macedonia. Buc - Skopje se face intr-o zi. Din Skopje, plecare la cat mai devreme, ideal un pic inainte de a se lumina [cam 6 dim]. Skopje - Pristina - Kosovo_Mitrovska - Podgorita - Dubrovnic : Aproximativ 600km, cam 12~14 ore. de la Podgorita la Dubrovnic, se poate scurta drumul mergand prin Kotor. Este un drum 'judetean', perfect asfaltat, care scurteaza drumul cam cu 100km. Peisajul este absolut fantastic. Drumul de munte prin Muntenegru este senzational. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 Drumul de munte prin Muntenegru este senzational. Categoric! Nu stiu cata atentie merita anumite orase prin care vreti sa treceti in raport cu drumurile si zonele ceva mai ferite de lume din aceste tari. Muntenegru: Croatia: Btw, in Dubrovnik e nebunie mare cu parcarea, sa aveti in vedere chestia asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 (editat) usor usor dupa ce o sa definitivam traseul cred ca este cazul sa facem lista participantilor & posibili participanti si de asemenea gruparea mobrelor in functie de viteza cu care se va merge ca intr-un final poate reusim pe ici pe colo sa gasim si cazari Editat Ianuarie 10, 2009 de mih Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 usor usor dupa ce o sa definitivam traseul cred ca este cazul sa facem lista participantilor & posibili participanti si de asemenea gruparea mobrelor in functie de viteza cu care se va merge ca intr-un final poate reusim pe ici pe colo sa gasim si cazari tu cu ce mobra vii, unde te incadrezi?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SNOWMAN Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 tu cu ce mobra vii, unde te incadrezi?? tu esti Otto care a fost la Brno?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate