Marcos Postat Noiembrie 8, 2005 Share Postat Noiembrie 8, 2005 Se termina sezonul dar inca e frumos. Vreau sa bag o tura in iezer pe forestier si potecute namoloase. Daca vrea sa vina careva e binevenit Traseul care-l am in minte l-am mai facut cu bicicleta si a fost super. Ceva poze aici: http://www.bikexcs.ro/gallery/thumbnails.php?album=9 Ma gasiti pe yahoo cu id-ul marcos_88 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Noiembrie 8, 2005 Share Postat Noiembrie 8, 2005 Salut!! vad ca ai stat la Mihai in Leresti e nebun tacsu cu aro-ul ala.. s-ar putea sa fiu si eu pe la Cuca in weekend, ..poate bem ceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiviraj Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 cuca n-are cabanier si cica e sparta de tigani.Mai bine la refugiu in iezerul mic dupa care coborati in Nucsoara.In cazul in care gasiti drumul,BAGATI fratilor si aici ca noi nu l-am gasit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CheluRebel Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 Am gasit un drun care parea "serios" spre Nucsoara dar se termina brusc la baza unui baraj antiviitura. Mai era si o ramificatie a acestui drum care cobora prin padure si se termina la un riu. Altceva...multa dezamagire. Incercati si in sens invers dinspre Nucsoara si daca tot nu il gasisi puteti sa faceti un drum de 40 km spre Moldoveanu pe Valea Rea. Este foarte frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 Am gasit un drun care parea "serios" spre Nucsoara dar se termina brusc la baza unui baraj antiviitura. Mai era si o ramificatie a acestui drum care cobora prin padure si se termina la un riu. Altceva...multa dezamagire. Incercati si in sens invers dinspre Nucsoara si daca tot nu il gasisi puteti sa faceti un drum de 40 km spre Moldoveanu pe Valea Rea. Este foarte frumos. nu ai drum intre iezer si nucsoara. Am studiat si eu problema mai demult. Se poate cobora de pe iezer in Valea Doamnei si apoi spre Nucsoara numai cu enduro usor si cu mult talent prin padure, prin parauri, vaioage sapate de apa si pe poteci de oi La anu' am pe lista traseul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CheluRebel Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 drumul despre care vorbeam se continua dupa inca doua baraje si multi bolovani. am fost in recunoastere pe jos. sti unde duce? pe hartile mai vechi nu este doar o poteca si acela era singurul drum mai important. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 drumul despre care vorbeam se continua dupa inca doua baraje si multi bolovani. am fost in recunoastere pe jos. sti unde duce? pe hartile mai vechi nu este doar o poteca si acela era singurul drum mai important. nu stiu de ce drum zici tu. Eu am ajuns la concluzia de mai sus analizand o harta f detaliata si vorbind cu oamenii de la Voina. Deasemenea, am un prieten care a incercat sa vina dinspre nucsoara si nu a gasit nimic. Dar la anu' facem un comando cu motoare mai usoare, cu gps, cu cordelina si cu chingi si reusim :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Green_Alex Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 La asta ma bag si eu daca se face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 (editat) la anu' sunt cu voi. Ieri am vorbit cu un nebun endurist din zona(Toni), care stie un drum ce iese spre in Nucsoara. Sper sa ne strangem cat mai multi, ....ma intreb ce o sa facem cand o sa ajungem in Nucsoara )))) Editat Noiembrie 14, 2005 de Treijumate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Green_Alex Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 O sa plecam inapoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 la anu' sunt cu voi. Ieri am vorbit cu un nebun endurist din zona(Toni), care stie un drum ce iese spre in Nucsoara. Sper sa ne strangem cat mai multi, ....ma intreb ce o sa facem cand o sa ajungem in Nucsoara )))) De la Nucsoara avem 2 alternative: - urcam pe valea rea cum zicea kelu. ajungem sub Moldoveanu si, daca se poate coboram in Victoria. - o luam peste dealuri spre Domnesti - Curtea de Arges - apoi avem drum de tara gen rally pana la Calimanesti si .... de-acolo ne asteapta muntii Valcei Faza e ca trebuie sa pacalim gagicile sa ne astepte cu masinile si remorcile :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate